Sistem EASY LINK

Povsem nov vgrajeni sistem EASY LINK je prilagodljiv multimedijski sistem, ki je preprost za uporabo, uporabniku prijazen ter z zaslonom na dotik.

Multimedijski sistem – Renault Connect

18 cm (7‘‘) ali 23 cm (9,3“) zaslon na dotik

18 cm (7'') ali 23 cm (9.3'') zaslon sistema EASY LINK vam omogoča preprosto upravljanje vseh funkcij vozila. V ponudbi multimedijskih sistemov izberite tistega, ki vam najbolj ustreza: tablični računalnik EASY LINK je na voljo v različnih izvedbah: s pokončnim ali ležečim zaslonom, z navigacijo ali brez nje. Zaslon se spremeni v pravi vgrajeni računalnik za preprosto upravljanje funkcij vozila, poslušanje sporočil SMS ali glasovno narekovanje e-poštnih sporočil.


Ko povežete telefon prek povezave Bluetooth, lahko z enim pritiskom na volan omogočite vodenje s pomočnico Siri ali glasovnim pomočnikom Google in vozite brez umikanja pogleda s ceste.


Izberite popolnoma prilagodljivo domačo stran za vaš sistem. Upravljajte svoj profil tako, da shranjujete vse svoje nastavitve: raven zvoka, nastavitve ogledala, nastavitve sedeža, priljubljene radijske postaje, shranjene mobilne naprave v vašem profilu.
S pomočjo simulatorja se bolje seznanite z EASY LINK sistemom.

simulator sistema EASY LINK
Navigacijski sistem – Renault Connect

Pametna navigacija

S partnerskima podjetjema Google in TomTom vam ponujamo navigacijo, ki vključuje najboljše storitve za iskanje ustreznih ciljev, zagotovitev pravočasnega prihoda, opozarjanje na promet in nevarna območja ali prikaz informacij o najcenejših bencinskih črpalkah na vaši poti.*

 

 

 

* Na voljo pri določenih različicah.

Auto update – Renault Connect

Storitev Auto-Update: samodejno posodabljanje zemljevidov in sistema EASY LINK*

Storitev Auto-Update zagotavlja redno in samodejno posodabljanje navigacijskega sistema.

 

Najnovejši zemljevidi, funkcije in aplikacije so na voljo samodejno prek brezžične tehnologije.

 

 

 

* Funkcija bo na voljo pozneje / odvisno od modela in datuma izdelave.

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Android Auto™ in Apple CarPlay™

Poiščite združljive aplikacije v pametnem telefonu prek vgrajenega tabličnega računalnika z zaslonom na dotik EASY LINK. Priključite telefon v vhod USB in preprosto uživajte v glasbi ter telefonskih aplikacijah na tabličnem računalniku vozila. Enostavno berite in narekujte sporočila, telefonirajte ali zaženite navodila za pot.

 

 

*Na voljo pri določenih različicah.

Multimedijski sistem – Renault Connect

Povezana podpora

Klic v sili*: v primeru nesreče poiščite pomoč hitro in učinkovito, in sicer samodejno ali ročno s pritiskom na gumb SOS.


*razpoložljivost je odvisna od različic

Aplikacija MY Renault – Renault Connect

My Renault, aplikacija, povezana z vašim vozilom

Aplikacija My Renault omogoča, da ostanete povezani z vašim vozilom: določite geolokacijo vozila in z aplikacijo poiščite pot do njega, pošljite izbrani cilj in da prihranite čas.
Aplikacija My Renault vas spremlja povsod.

*Pri multimedijskem sistemu Easy Link je v slovenskem jeziku na voljo meni in navigacijski vmesnik, ni pa podprto glasovno vodenje navigacije.

Podrobnejše informacije o storitvah Renault EASY LINK

Storitve Renault CONNECT – notranjost vozila

Odkrijte naše povezljive storitve

Prepustite se povezljivosti in zagotovite doživetje.

Poenostavite svoj vsakdan z uporabo EASY LINK zaslona in povezljive storitve My Renault.

oglejte si vse naše storitve
Notranjost vozila Megane

Posodobitve za EASY LINK

Preverite, ali vaše vozilo potrebuje posodobitev. Uživajte v najnovejših funkcijah povezanega sistema po samo nekaj korakih.

Odgovori na vsa vaša vprašanja v zvezi s sistemom EASY LINK

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem