Sistem EASY LINK

Povsem nov vgrajeni sistem EASY LINK je prilagodljiv multimedijski sistem, ki je preprost za uporabo, uporabniku prijazen ter z zaslonom na dotik.

Multimedijski sistem – Renault Connect

18 cm (7‘‘) ali 23 cm (9,3“) zaslon na dotik

18 cm (7'') ali 23 cm (9.3'') zaslon sistema EASY LINK vam omogoča preprosto upravljanje vseh funkcij vozila. V ponudbi multimedijskih sistemov izberite tistega, ki vam najbolj ustreza: tablični računalnik EASY LINK je na voljo v različnih izvedbah: s pokončnim ali ležečim zaslonom, z navigacijo ali brez nje. Zaslon se spremeni v pravi vgrajeni računalnik za preprosto upravljanje funkcij vozila, poslušanje sporočil SMS ali glasovno narekovanje e-poštnih sporočil.


Ko povežete telefon prek povezave Bluetooth, lahko z enim pritiskom na volan omogočite vodenje s pomočnico Siri ali glasovnim pomočnikom Google in vozite brez umikanja pogleda s ceste.


Izberite popolnoma prilagodljivo domačo stran za vaš sistem. Upravljajte svoj profil tako, da shranjujete vse svoje nastavitve: raven zvoka, nastavitve ogledala, nastavitve sedeža, priljubljene radijske postaje, shranjene mobilne naprave v vašem profilu.
S pomočjo simulatorja se bolje seznanite z EASY LINK sistemom.

Simulator sistema EASY LINK
Navigacijski sistem – Renault Connect

Pametna navigacija

S partnerskima podjetjema Google in TomTom vam ponujamo navigacijo, ki vključuje najboljše storitve za iskanje ustreznih ciljev, zagotovitev pravočasnega prihoda, opozarjanje na promet in nevarna območja ali prikaz informacij o najcenejših bencinskih črpalkah na vaši poti.*

 

 

 

* Na voljo pri določenih različicah.

Auto update – Renault Connect

Storitev Auto-Update: samodejno posodabljanje zemljevidov in sistema EASY LINK*

Storitev Auto-Update zagotavlja redno in samodejno posodabljanje navigacijskega sistema.

 

Najnovejši zemljevidi, funkcije in aplikacije so na voljo samodejno prek brezžične tehnologije.

 

 

 

* Funkcija bo na voljo pozneje / odvisno od modela in datuma izdelave.

Multimedijski sistem – Renault Connect

Android Auto™ in Apple CarPlay™

Poiščite združljive aplikacije v pametnem telefonu prek vgrajenega tabličnega računalnika z zaslonom na dotik EASY LINK. Priključite telefon v vhod USB in preprosto uživajte v glasbi ter telefonskih aplikacijah na tabličnem računalniku vozila. Enostavno berite in narekujte sporočila, telefonirajte ali zaženite navodila za pot.

 

 

*Na voljo pri določenih različicah.

Multimedijski sistem – Renault Connect

Povezana podpora

Klic v sili*: v primeru nesreče poiščite pomoč hitro in učinkovito, in sicer samodejno ali ročno s pritiskom na gumb SOS.


*razpoložljivost je odvisna od različic

Aplikacija MY Renault – Renault Connect

MY Renault, aplikacija, povezana z vašim vozilom

Aplikacija MY Renault omogoča, da ostanete povezani z vašim vozilom: določite geolokacijo vozila in z aplikacijo poiščite pot do njega, pošljite izbrani cilj in da prihranite čas.
Aplikacija MY Renault vas spremlja povsod.

Podrobnejše informacije o storitvah Renault EASY LINK

Storitve Renault CONNECT – notranjost vozila

Odkrijte naše povezljive storitve

Poenostavite svoj vsakdan z uporabo EASY LINK zaslona in povezljive storitve MY Renault.
Prepustite se povezljivosti in zagotovite doživetje.

Oglejte si vse naše storitve

Odgovori na vsa vaša vprašanja v zvezi s sistemom EASY LINK

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem