SISTEM R-LINK 2

Olajšajte si potovanja! Preverite razpoložljivo opremo, dodatke, storitve in posodobitve ter ugotovite združljivost z vašo mobilno napravo za vaše vozilo. Vse informacije o R-LINK 2 multimedijskem sistemu so vam na voljo na enem mestu.
OPREMA
Zmogljiv 18 cm (7'') ali 23 cm (8.7'') zaslon na dotik
Zmogljiv 18 cm (7'') ali 23 cm (8.7'') zaslon na dotik
Tehnologija na dotik kot pri tabličnih računalnikih. Mehkoba dotika in popolna integracija z armaturno ploščo za kar največjo varnost med vožnjo. Dokazana trpežnost zaslona z dolgo življenjsko dobo.    
Način vožnje ECO
Način vožnje ECO
Shranite seznam vseh vaših poti in jih optimizirajte, glede na seštevek in nasvete za optimalno vožnjo, s čimer boste zmanjšali porabo goriva.
R-LINK 2 – glasovno prepoznavanje
R-LINK 2 – glasovno prepoznavanje
S preprostim pritiskom na gumb na volanu v kombinaciji z glasovnim ukazom lahko dobite navodila za pot do želenega cilja, pokličete stik iz svojega telefonskega imenika, do katerega dostopate preko povezave Bluetooth, ali spremenite radijsko postajo. Naj vas vodi sintetiziran glas.
Obnova zemljevidov in GPS-a
Ali morate obnoviti svoje zemljevide TomTom in GPS v sistemu R Link 2? Nakup zemljevidov je mogoč preko aplikacije R-Link Solution ali s pomočjo SD kartice, ki jo je mogoče kupiti pri pooblaščenem prodajalcu vozil Renault.

Prilagoditev sistema
Popolnoma prilagodljivo. Sami lahko nastavite začetni zaslon sistema. Uredite si svoj profil in vse nastavitve: glasnost, prilagoditev vzvratnih ogledal, nastavitev sedežev, najljubše radijske postaje, povezane mobilne telefone.
Posodobitve za R-LINK 2
Preverite, ali vaše vozilo potrebuje posodobitev. Uživajte v najnovejših funkcijah povezanega sistema po samo nekaj korakih.
ZNAČILNOSTI
Apple CarPlay™ za R-LINK 2*
Apple CarPlay™ za R-LINK 2*
Na velikem zaslonu sistema R-LINK 2 poiščite najboljše aplikacije, nameščene na vašem telefonu iPhone (od modela 5 naprej ter sistema iOS7), ki jih je Apple odobril za uporabo med vožnjo. S certificiranim kablom vključite svoj iPhone v prednji vhod USB in brezskrbno uživajte v svoji glasbi. Enostavno boste lahko brali in narekovali svoja sporočila, opravljali klice in kar najhitreje vnesli pot.
Ne pozabite vklopiti prenosa podatkov, da boste lahko med vožnjo uživali v vseh možnostih, ki jih ponuja sistem Apple CarPlay.
*Na voljo glede na model in datum izdelave.** Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku
Android Auto™ za R-LINK 2*
Android Auto™ za R-LINK 2*
Poiščite najboljše aplikacije za svoj pametni telefon s sistemom Android (različica 10 ali novejša), ki smo jih izbrali posebej za uporabo med vožnjo. Zemljevidi Google Maps vas bodo vodili na velikem zaslonu R-LINK 2. Lahko boste tudi narekovali svoja sporočila in še hitreje dostopali do svoje najljubše glasbe.
Ne pozabite vklopiti prenosa podatkov na svojem pametnem telefonu in ga preko vhoda USB na prednji strani povezati z visokokakovostnim kablom.

*Na voljo glede na model in datum izdelave
Nadzorna plošča za klimatsko napravo, pomoč pri vožnji in še več
Nadzorna plošča za klimatsko napravo, pomoč pri vožnji in še več
Preko zaslona na dotik boste lahko temperaturo v vozilu nastavili do stopinje natančno, s sistemom Park Assist (r) ga boste najbolj precizno parkirali, zahvaljujoč dvema vhodoma USB in integriranemu sistemu Bluetooth pa boste lahko enostavno upravljali tudi svojo glasbo in videoposnetke. Glede na model in raven opremljenosti vašega vozila Renault pa lahko izberete še poljubno osvetlitev ter način vožnje. 
Tu lahko izbirate med štirimi prednastavljenimi možnostmi sistema Multi Experience: nevtralni, ECO, udobni ali športni način.
3D-zemljevidi
Realistični 3D-zemljevidi na 23 cm (8.7'') zaslonu s prikazom zgradb in zanimivih točk za neprimerljivo udobje med vašimi potovanji. Prikaz v visoki ločljivosti.
POMOČ
Vgrajene povezljive storitve
Po namestitvi preko spletne trgovine R-LINK Store lahko zahvaljujoč aplikacijam, ki so prilagojene za uporabo med vožnjo, popolnoma varno dostopate do svojih elektronskih sporočil, ki se vam preberejo na glas preko aplikacije e-pošta. 

 * Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku.

Spoznajte prednosti povezane vožnje
Povezljivost* vam omogoča preprost dostop do aplikacij, prilagojenih za avtomobilski svet.

*Z izbiro povezljivosti lahko uporabljate povezane aplikacije, ki zahtevajo telekomunikacijsko omrežje.
Povsem brezskrbno poiščite pravo pot do cilja
Uživajte v kakovosti zemljevidov TomTom. Z zemljevidi in prikazom v ptičji perspektivi (2.5D) boste v vsakem trenutku in povsem brezskrbno poiskali pravo pot do cilja  

Odgovori na vsa vaša vprašanja v zvezi s sistemom R-LINK 2