Sistem R-LINK Evolution

Zagotovite si sproščeno in poenostavljeno vožnjo. Preverite opremo, dodatke, storitve, posodobitve, združljivost vaše mobilne naprave, ki so na voljo za vaše vozilo. Poiščite vse informacije o R-LINK Evolution multimedijskem sistemu.    
OPREMA
18 cm (7‘‘) zaslon na dotik
18 cm (7‘‘) zaslon na dotik
Tehnologija na dotik kot pri tabličnih računalnikih. Mehkoba dotika in popolna integracija z armaturno ploščo za kar največjo varnost med vožnjo. Dokazana trpežnost zaslona z dolgo življenjsko dobo.
Glasovno prepoznavanje R-LINK Evolution
Glasovno prepoznavanje R-LINK Evolution
S preprostim pritiskom na gumb na volanu v kombinaciji z glasovnim ukazom lahko dobite navodila za pot do želenega cilja, pokličete stik iz svojega telefonskega imenika, do katerega dostopate preko povezave Bluetooth, ali spremenite radijsko postajo. Naj vas vodi sintetiziran glas.
Način vožnje ECO
Način vožnje ECO
Shranite seznam vseh vaših poti in jih optimizirajte, glede na seštevek in nasvete za optimalno vožnjo, s čimer boste zmanjšali porabo goriva.
ZNAČILNOSTI
Evropski zemljevidi TomTom
Zemljevidi Evrope pokrivajo 45 držav in omogočajo pravilno navigacijo tekom vašega potovanja, tudi v tunelih. Prikaz je v visoki ločljivosti, posodobitve pa so na voljo v R-LINK spletni trgovini preko aplikacije MY Renault, tudi do 4-krat letno. Vaše Renault vozilo opremljeno z multimedijskim sistemom R-LINK Evolution, vključuje tudi posodobitve zemljevidov za obdobje 3 let od nakupa.
Android Auto™ za R-LINK Evolution*
Poiščite najboljše aplikacije za svoj pametni telefon s sistemom Android (različica 5 ali novejša), ki smo jih izbrali posebej za uporabo med vožnjo. Zemljevidi Google Maps vas bodo vodili na velikem zaslonu R-LINK Evolution. Lahko boste tudi narekovali svoja sporočila in še hitreje dostopali do svoje najljubše glasbe. Ne pozabite vklopiti prenosa podatkov na svojem pametnem telefonu in ga preko vhoda USB na prednji strani povezati z visokokakovostnim kablom. 
 *Android Auto aplikacija ni dostopna v Sloveniji.
POMOČ
Vgrajene povezljive storitve
Po namestitvi preko spletne trgovine R-LINK Store lahko zahvaljujoč aplikacijam, ki so prilagojene za uporabo med vožnjo, popolnoma varno dostopate do svojih elektronskih sporočil, ki se vam preberejo na glas preko aplikacije e-pošta.
* Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku.
Povsem brezskrbno poiščite pravo pot do cilja
Uživajte v kakovosti zemljevidov TomTom. Z zemljevidi in prikazom v ptičji perspektivi (2.5D) boste v vsakem trenutku in povsem brezskrbno poiskali pravo pot do cilja.  
Z.E. storitve
Poiščite vse storitve za svoje električno vozilo.  

Odgovori na vsa vaša vprašanja v zvezi s sistemom R-LINK Evolution