Megane

Začuti vožnjo na novo.
 Kompaktna limuzina MEGANE

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Megane z Renault Financial Services

Aktualna ponudba
Megane equilibre Tce 140 že za 119€/mesec s pologom 7.889€ (Renault Fleksi)
 • z 8 leti jamstva;
 • s 5,99% fiksno obrestno mero.
  Ponudba Megane
  Megane equilibre Tce 140 že za 20.890€ (Promo obrestna mera)
  • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
  • z 8 leti jamstva;
  Podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po WLTP
  Poraba pri mešanem ciklu: 4,6 - 6,3 l/100 km. Emisije CO2: 120-142 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOx: 0,0161 - 0,0366 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,00018 - 0,00222 g/km. Število delcev (x1011): 0,01 - 0,27. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

  dizajn

  Začuti vožnjo na novo

  Privlačen in dinamičen Megane izraža drzen slog ter razkriva še bolj prefinjeno silhueto in tehnološko napredno notranjost. Ste pripravljeni na številne poglede?     
  Megane – sprednja stran limuzine
  Prepoznaven slog
  Megane z izklesanimi linijami in dinamičnimi potezami ostaja zvest slogu, s katerim je požel uspeh ter hkrati predstavlja sodoben in eleganten dizajn.
  Megane – sprednja stran limuzine
  Žarometi LED Pure Vision
  Odkrijte še več udobja in varnosti s tehnologijo LED Pure Vision, ki poveča doseg vaših žarometov in izboljša nočno vidljivost.
  Megane – sprednja stran limuzine
  Izrazite linije
  Prenovljen odbijač, poudarjen s prednjo kromirano masko in prepoznaven svetlobni podpis Renault. Megane izžareva eleganco.
  Megane – zadnja stran limuzine
  Ima vse kar potrebujete
  Pri vozilu Megane s 100 % LED lučmi zadaj in dinamičnimi smerniki vam ni treba izbirati med udobjem, eleganco in varnostjo.
  Megane – zunanjost limuzine – profil
  Izstopajte iz množice!
  Megane z vratnimi kljukami, opremljenimi z dinamično osvetlitvijo, novim dizajnom blatnikov ter edinstvenimi 41 cm (16″), 43 cm (17″) in 46 cm (18″) platišči izstopa iz množice.
  Megane – notranjost
  Tehnološko napredna kabina
  24 cm (9,3″) multimedijski zaslon EASY LINK, prilagodljiv 26 cm (10,2″) zaslon za voznika in osrednja konzola. Namestite se v tehnološko napredni kabini, ki združuje udobje in ergonomijo.

  doživetje notranjosti

  Z INOVACIJAMI DO BOLJŠEGA POČUTJA

  Optimizirajte svoje vsakodnevno doživetje vožnje z našo tehnologijo: pomoč vozniku Renault EASY DRIVE, vgrajen multimedijski sistem EASY LINK, nastavitve sistema MULTI-SENSE in še več. 
  MEGANE – zunanjost limuzine – profil
  Odkrijte pomoč pri vožnji Renault EASY DRIVE
  Potujte brezskrbno! Sistem za pomoč vozniku na avtocesti ali v prometnem zastoju, prilagodljiv tempomat Stop & Go, sistem za aktivno pomoč pri zaviranju v sili (AEBS) z zaznavanjem kolesarjev in pešcev. Naši sistemi za pomoč pri vožnji, ki so na čelu inovacij, izboljšajo vašo varnost in vam poenostavijo vožnjo.     
  Sistem EASY LINK – MEGANE
  Dodajte svoji vožnji več vznemirljivosti s sistemom EASY LINK
  Ste pripravljeni na povsem novo doživetje povezanosti? Z multimedijskim sistemom EASY LINK, ki je združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™, lahko preprosto dostopate do vseh aplikacij in povezljivih storitev preko 24 cm (9,3”) sredinskega zaslona v vozilu Megane.
  MULTI-SENSE MEGANE
  Doživetje vožnje po vaši meri s tehnologijo MULTI-SENSE
  Zvok in odzivnost motorja, krmiljenje, možnosti ambientalne osvetlitve in prilagodljiv zaslon za voznika. S sistemom MULTI-SENSE lahko izbirate med štirimi različnimi načini (MySense, Eco, Comfort in Sport) ter prilagodite vožnjo svojemu počutju in potrebam.

  BARVE, PLATIŠČA, OBLAZINJENJE: PRILAGODITE MEGANE SVOJEMU OKUSU


  Podrobnejši podatki o vozilu Megane

  Renault Megane – dizajn
  Renault MEGANE – dodatna oprema
  Renault MEGANE – zmogljivost
  Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

  Megane Grandtour
  Megane Grandtour
  Megane Conquest E-Tech
  Megane Conquest E-Tech full hybrid