Megane

Začuti vožnjo na novo.
 Kompaktna limuzina MEGANE

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Megane z Mobilize Financial Services

Aktualna ponudba
Megane equilibre Blue dCi 115 z 8 leti jamstva in brezplačnim kaskom (Renault Fleksi)
že za 119€/mesec s pologom 9.798 € 
  Ponudba Megane
  Megane equilibre Blue dCi 115 z 8 leti jamstva in brezplačnim kaskom (Promo obrestna mera)
   že za 24.190 € 
   Podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po WLTP
   Poraba pri mešanem ciklu: 4,6 - 6,3 l/100 km. Emisije CO2: 120-142 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOx: 0,0161 - 0,0366 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,00018 - 0,00222 g/km. Število delcev (x1011): 0,01 - 0,27. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

   dizajn

   Začuti vožnjo na novo

   Privlačen in dinamičen Megane izraža drzen slog ter razkriva še bolj prefinjeno silhueto in tehnološko napredno notranjost. Ste pripravljeni na številne poglede?     
   Megane – sprednja stran limuzine
   Prepoznaven slog
   Megane z izklesanimi linijami in dinamičnimi potezami ostaja zvest slogu, s katerim je požel uspeh ter hkrati predstavlja sodoben in eleganten dizajn. Odkrijte še več udobja in varnosti s tehnologijo LED Pure Vision, ki poveča doseg vaših žarometov in izboljša nočno vidljivost.
   Megane – zunanjost limuzine – profil
   Izstopajte iz množice!
   Megane z vratnimi kljukami, opremljenimi z dinamično osvetlitvijo, novim dizajnom blatnikov ter edinstvenimi 41 cm (16″), 43 cm (17″) in 46 cm (18″) platišči izstopa iz množice.
   Megane – notranjost
   Tehnološko napredna kabina
   24 cm (9,3″) multimedijski zaslon EASY LINK, prilagodljiv 26 cm (10,2″) zaslon za voznika in osrednja konzola. Namestite se v tehnološko napredni kabini, ki združuje udobje in ergonomijo.

   doživetje notranjosti

   Z INOVACIJAMI DO BOLJŠEGA POČUTJA

   Optimizirajte svoje vsakodnevno doživetje vožnje z našo tehnologijo: pomoč vozniku Renault EASY DRIVE, vgrajen multimedijski sistem EASY LINK, nastavitve sistema MULTI-SENSE in še več. 
   Sistem EASY LINK – MEGANE
   Dodajte svoji vožnji več vznemirljivosti s sistemom EASY LINK
   Ste pripravljeni na povsem novo doživetje povezanosti? Z multimedijskim sistemom EASY LINK, ki je združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™, lahko preprosto dostopate do vseh aplikacij in povezljivih storitev preko 24 cm (9,3”) sredinskega zaslona v vozilu Megane.
   MEGANE – zunanjost limuzine – profil
   Odkrijte pomoč pri vožnji Renault EASY DRIVE
   Potujte brezskrbno! Sistem za pomoč vozniku na avtocesti ali v prometnem zastoju, prilagodljiv tempomat Stop & Go, sistem za aktivno pomoč pri zaviranju v sili (AEBS) z zaznavanjem kolesarjev in pešcev. Naši sistemi za pomoč pri vožnji, ki so na čelu inovacij, izboljšajo vašo varnost in vam poenostavijo vožnjo.     
   MULTI-SENSE MEGANE
   Doživetje vožnje po vaši meri s tehnologijo MULTI-SENSE
   Zvok in odzivnost motorja, krmiljenje, možnosti ambientalne osvetlitve in prilagodljiv zaslon za voznika. S sistemom MULTI-SENSE lahko izbirate med štirimi različnimi načini (MySense, Eco, Comfort in Sport) ter prilagodite vožnjo svojemu počutju in potrebam.

   BARVE, PLATIŠČA, OBLAZINJENJE: PRILAGODITE MEGANE SVOJEMU OKUSU


   Podrobnejši podatki o vozilu Megane

   Renault MEGANE – zmogljivost
   Renault MEGANE – dodatna oprema
   Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

   Megane Grandtour
   Megane Grandtour
   Megane Conquest E-Tech
   Megane Conquest E-Tech full hybrid