MEGANE

Začuti vožnjo na novo.
 Kompaktna limuzina MEGANE

Najboljši čas je zdaj!

ODPELJITE SVOJ MEGANE Z MOBILIZE FINANCIAL SERVICES

Ponudba Megane
Megane equilibre Blue dCi 115 že za 25.690€
(Ponudba osebnih vozil)
 • popust v višini 1.000€ 
 • 5 let jamstva 
 • 4 leta pogodbe o vzdrževanju
    Aktualna ponudba
    Megane equilibre Blue dCi 115 že za 139€/mesec s pologom 10.342€ (Ponudba Fleksi)
    • z 8 leti jamstva, 
    • z brezplačnim kaskom.

      podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po WLTP
      Poraba pri mešanem ciklu: 4,6 - 6,3 l/100 km. Emisije CO2: 120-142 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOx: 0,0161 - 0,0366 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,00018 - 0,00222 g/km. Število delcev (x1011): 0,01 - 0,27. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

      OGLEJTE SI VSAK KOT VOZILA MEGANE V 3D NAČINU

      Prilagodite Renault Megane svojemu okusu.

      dizajn

      ZAČUTI VOŽNJO NA NOVO

      Privlačen in dinamičen Megane izraža drzen slog ter razkriva še bolj prefinjeno silhueto in tehnološko napredno notranjost. Ste pripravljeni na številne poglede?     
      Megane – sprednja stran limuzine
      prepoznaven slog
      Megane z izklesanimi linijami in dinamičnimi potezami ostaja zvest slogu, s katerim je požel uspeh ter hkrati predstavlja sodoben in eleganten dizajn. Odkrijte še več udobja in varnosti s tehnologijo LED Pure Vision, ki poveča doseg vaših žarometov in izboljša nočno vidljivost.
      Megane – zunanjost limuzine – profil
      izstopajte iz množice
      Megane z vratnimi kljukami, opremljenimi z dinamično osvetlitvijo, novim dizajnom blatnikov ter edinstvenimi 41 cm (16″), 43 cm (17″) in 46 cm (18″) platišči izstopa iz množice.
      Megane – notranjost
      tehnološko napredna kabina
      24 cm (9,3″) multimedijski zaslon EASY LINK, prilagodljiv 26 cm (10,2″) zaslon za voznika in osrednja konzola. Namestite se v tehnološko napredni kabini, ki združuje udobje in ergonomijo.

      doživetje notranjosti

      Z INOVACIJAMI DO ŠE VEČ UDOBJA

      Optimizirajte svoje vsakodnevno doživetje vožnje z našo tehnologijo: pomoč vozniku Renault Easy Drive, vgrajen multimedijski sistem Easy Link, nastavitve sistema MULTI-SENSE in še več. 
      Sistem EASY LINK – MEGANE
      dodajte svoji vožnji več vznemirljivosti s sistemom Easy Link
      Ste pripravljeni na povsem novo doživetje povezanosti? Z multimedijskim sistemom EASY LINK, ki je združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™, lahko preprosto dostopate do vseh aplikacij in povezljivih storitev preko 24 cm (9,3”) sredinskega zaslona v vozilu Megane.
      MEGANE – zunanjost limuzine – profil
      odkrijte pomoč pri vožnji Renault
      Potujte brezskrbno! Sistem za pomoč vozniku na avtocesti ali v prometnem zastoju, prilagodljiv tempomat Stop & Go, sistem za aktivno pomoč pri zaviranju v sili (AEBS) z zaznavanjem kolesarjev in pešcev. Naši sistemi za pomoč pri vožnji, ki so na čelu inovacij, izboljšajo vašo varnost in vam poenostavijo vožnjo.     
      MULTI-SENSE MEGANE
      doživetje vožnje po vaši meri s tehnologijo MULTI-SENSE
      Zvok in odzivnost motorja, krmiljenje, možnosti ambientalne osvetlitve in prilagodljiv zaslon za voznika. S sistemom MULTI-SENSE lahko izbirate med štirimi različnimi načini (MySense, Eco, Comfort in Sport) ter prilagodite vožnjo svojemu počutju in potrebam.

      zaloga novih vozil

      IZBERI IN ODPELJI


      VEČ O VOZILU MEGANE

      Renault MEGANE – zmogljivost
      Renault MEGANE – dodatna oprema
      Renault Megane – mere in specifikacije
      Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

      ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

      Megane Conquest E-Tech
      Megane Conquest
      Megane Grandtour
      Megane Grandtour