Captur

Vsestranski kot vi.
Renault CAPTUR – kompakten mestni športni terenec

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Captur z Renault Financial Services

Aktualna ponudba
Captur evolution Tce 90 že za 139 €/mesec s pologom 5.851€ (Renault Fleksi)
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • s 5,99% fiksno obrestno mero; 
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 200 €.
Vozila na zalogi
Captur evolution Tce 90 že za 19.190€ (Promo obrestna mera)
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 200 €.
 • PODROBNI PODATKI O PORABI GORIVA IN EMISIJAH PO WLTP
  Poraba pri mešanem ciklu: 5,7 - 6,6 l/100 km. Emisije CO2: 129 - 145 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOx: 0,0214 - 0,0336 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,00022 - 0,00033 g/km. Število delcev (x1011): 0,4 - 0,55. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

  dizajn

  Športni terenec s športnimi linijami

  Z izklesanimi stranicami, mišičastimi rameni, širšo masko in izrazitim odbijačem ima Captur robusten videz, ki se spodobi za SUV. Njegova premišljeno načrtovana notranjost in zmogljivi hibridni pogonski sklopi izražajo privlačnost in drznost.
  Captur – sprednji levi profil vozila (3/4)
  Videz športnega terenca
  Izklesani boki, športni blatniki in ramena, sprednja in zadnja zaščita podvozja, strešni nosilci, širša sprednja kromirana mreža, poudarjen odbijač s kromiranimi vstavki. Captur izraža privlačnost.
  Captur – sprednji del
  Sprednje in zadnje luči Full LED v obliki črke C
  Captur zagotavlja še več tehnologije in elegance spredaj in zadaj s prepoznavnim svetlobnim podpisom Renault LED v obliki črke C.
  Captur – sprednji del
  Captur za vse okuse
  Pokažite svoj Captur, ki ga oblikujete po meri.
  Notranjost vozila Captur: volan, armaturna plošča
  Pametna kabina
  24 cm (9,3'') multimedijski zaslon na dotik, 26 cm (10,2'') digitalna instrumentna plošča, inovativna lebdeča konzola s prestavno ročico "E-shifter" in pametna odlagalna mesta. Usedite se.
  Captur – ženska v vozilu
  Izpiljena in povsem prilagodljiva notranjost
  Penasti materiali, satenasta končna obdelava Captur je popolnoma spremenjen. Prilagodite Captur po svojem okusu.
  Captur – zadnji del, prtljažnik
  Večji znotraj in zunaj
  Zložljiva sedežna klop, ki jo je mogoče prestaviti za 16 cm, rekordna prostornina prtljažnika (do 536 l) in številna odlagalna mesta (do 27 l).

  Captur E-Tech Engineered full hybrid

  Captur E-Tech Engineered full hybrid, nova ekskluzivna različica

  Na voljo je različica Captur E-Tech Engineered full hybrid
  Uživajte v čisti mobilnosti in izboljšani porabi goriva zahvaljujoč hibridni tehnologiji E-Tech, ki temeljita neposredno na našem znanju iz Formule 1. Za vsakdanjo uporabo ali daljše poti izkoristite prednosti 100 % električnega zagona in dosega vožnje, ki ga zagotavlja pogonski sklop, ki se samodejno polni med vožnjo brez potrebe po priključitvi.
  Z novo hibridno različico E-Tech Engineered.

  Tudi v notranjosti vas razvaja enak drzni slog. Na levi strani je ekskluzivna oznaka E-Tech Engineered, na zadnji strani pa je črna in zlata oznaka E-Tech. Izstopajte iz množice in dajte vedeti vsem, da ste se odločili za okolju prijazno vožnjo s hibridom.

  zasnova po meri

  Ustvarite vozilo, ki izraža vaš značaj

  Izstopajte iz množice! Z vozilom Captur si prizadevamo doseči najvišjo stopnjo oblikovanja po meri, tako glede zunanjosti kot tudi notranjosti.
  Renault CAPTUR – notranjost, sprednji in zadnji sedeži
  Notranjost
  Prilagodite notranjost (armaturna plošča, oblazinjenje, barvni vstavki, okrasne plošče, nasloni za roko) vašega vozila Captur po vašem okusu.
  Tehnologija MULTI-SENSE
  Tehnologija MULTI-SENSE
  S sistemom MULTI-SENSE premaknite meje prilagajanja in izbirajte med 3 načini vožnje (Eco, Sport, MySense) in 8 sistemi osvetlitve prostora. S tehnologijo MULTI-SENSE lahko prilagodite Captur svojemu razpoloženju.

  značilnosti

  Odkrijte prilagojeno doživetje

  Captur se s sodobnimi in uporabniku prijaznimi tehnologijami, prilagodljivim doživetjem notranjosti in neprekosljivo modularnostjo prilagodi vašim potrebam in željam ter vam ponuja edinstveno doživetje vožnje.
  Vrhunska tehnologija
  Vrhunska tehnologija
  Captur je za izboljšanje doživetja vožnje brez sklepanja kompromisov glede varnosti opremljen z najnovejšo tehnologijo in tlakuje pot avtonomni vožnji. Uživajte v sproščeni vožnji.
  Prilagodljivo doživetje notranjosti
  Prilagodljivo doživetje notranjosti
  Pametna kabina, panoramska streha, prostorna notranjost, prostoren prtljažnik (do 536 l*), drsna in zložljiva zadnja sedežna klop, številna odlagalna mesta. Captur se prilagodi vašemu vsakdanu.

  *po standardu VDA

  Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Captur svojemu okusu


  Podrobnejši podatki o vozilu Captur

  Renault CAPTUR – dodatna oprema
  Renault CAPTUR – Zmogljivost
  Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

  CLIO E-TECH HIBRID
  Clio E-Tech full hybrid
  Captur E-Tech hibrid
  Captur E-Tech full hybrid
  Megane Conquest E-Tech
  Megane Conquest E-Tech full hybrid