Captur

Vsestranski kot vi.
Renault CAPTUR – kompakten mestni športni terenec

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Captur z Mobilize Financial Services

Aktualna ponudba - Renault Captur cena
Captur evolution Tce 90 že za 119 €/mesec s pologom 6.617€ (Renault Fleksi)
 • z 8 leti jamstva, 
 • z brezplačnim kaskom,
 • s 4 zimskimi pnevmatikami.
   vsestranski Captur - dobra ponudba in 8 let jamstva
   Captur evolution Tce 90 že za 19.190€ (Promo obrestna mera)
   • z 8 leti jamstva, 
   • z brezplačnim kaskom,
   • s 4 zimskimi pnevmatikami.
     PODROBNI PODATKI O PORABI GORIVA IN EMISIJAH PO WLTP
     Poraba pri mešanem ciklu: 5,7 - 6,4 l/100 km. Emisije CO2: 129 - 143 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOx: 0,0214 - 0,0467 g/km. Emisija trdnih delcev: ok 0,0 - 0,00033 g/km. Število delcev (x1011): 0,0 - 0,63. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

     dizajn

     Športni terenec s športnimi linijami

     Z izklesanimi stranicami, mišičastimi rameni, širšo masko in izrazitim odbijačem ima Captur robusten videz, ki se spodobi za SUV. Njegova premišljeno načrtovana notranjost in zmogljivi hibridni pogonski sklopi izražajo privlačnost in drznost.
     Captur - vsestranski kot vi
     Videz športnega terenca
     Izklesani boki, športni blatniki in ramena, sprednja in zadnja zaščita podvozja, strešni nosilci, širša sprednja kromirana mreža, poudarjen odbijač s kromiranimi vstavki. 
     Captur - vsestransko vozilo
     Sprednje in zadnje luči Full LED v obliki črke C
     Captur zagotavlja še več tehnologije in elegance spredaj in zadaj s prepoznavnim svetlobnim podpisom Renault LED v obliki črke C.
     Captur - Vozilo, ki je vsestransko kot vi..
     Captur za vse okuse
     Naj vas navduši njegov športen in prilagodljiv dizajn. 
     Notranjost vozila Captur: volan, armaturna plošča
     Pametna kabina
     24 cm (9,3'') multimedijski zaslon na dotik, 26 cm (10,2'') digitalna instrumentna plošča, inovativna lebdeča konzola s prestavno ročico "E-shifter" in pametna odlagalna mesta. 
     Captur – ženska v vozilu
     Izpiljena in povsem prilagodljiva notranjost
     Penasti materiali, satenasta končna obdelava, ... Captur je popolnoma spremenjen. 
     Captur – zadnji del, prtljažnik, dobra cena
     Večji znotraj in zunaj
     Zložljiva sedežna klop, ki jo je mogoče prestaviti vzdolžno za 16 cm, rekordna prostornina prtljažnika (do 536 l) in številna odlagalna mesta (do 27 l).

     Captur E-Tech Engineered full hybrid

     Captur E-Tech Engineered full hybrid, nova ekskluzivna različica

     Hibridna različica Captur E-Tech Engineered full hybrid
     Uživajte v čisti mobilnosti in izboljšani porabi goriva zahvaljujoč hibridni tehnologiji E-Tech, ki temeljita neposredno na našem znanju iz F1. Za vsakdanjo uporabo ali daljše poti izkoristite prednosti 100% električnega zagona in dosega vožnje, ki ga zagotavlja pogonski sklop, ki se samodejno polni med vožnjo brez potrebe po priključitvi.

     Tudi v notranjosti vas razvaja enak drzni slog. Na levi strani je ekskluzivna oznaka E-Tech Engineered, na zadnji strani pa je črna in zlata oznaka E-Tech. Izstopajte iz množice in dajte vedeti vsem, da ste se odločili za okolju prijazno vožnjo s hibridom.

     zasnova po meri - vsestranski kot vi

     Ustvarite vozilo, ki izraža vaš značaj

     Izstopajte iz množice! Z vozilom Captur si prizadevamo doseči najvišjo stopnjo oblikovanja po meri, tako glede zunanjosti kot tudi notranjosti.
     Renault CAPTUR – notranjost, sprednji in zadnji sedeži
     Notranjost
     Prilagodite notranjost (armaturna plošča, oblazinjenje, barvni vstavki, okrasne plošče, nasloni za roko) vašega vozila Captur po vašem okusu.
     Tehnologija MULTI-SENSE
     Tehnologija MULTI-SENSE
     S sistemom MULTI-SENSE premaknite meje prilagajanja in izbirajte med 3 načini vožnje (Eco, Sport, MySense) in 8 sistemi osvetlitve prostora. S tehnologijo MULTI-SENSE lahko prilagodite Captur svojemu razpoloženju.

     značilnosti

     Odkrijte prilagojeno doživetje

     Captur se s sodobnimi in uporabniku prijaznimi tehnologijami, prilagodljivim doživetjem notranjosti in neprekosljivo modularnostjo prilagodi vašim potrebam in željam ter vam ponuja edinstveno doživetje vožnje.
     Vrhunska tehnologija - ustvarjen tako, da je vsestranski kot vi
     Vrhunska tehnologija
     Captur je za izboljšanje doživetja vožnje brez sklepanja kompromisov glede varnosti opremljen z najnovejšo tehnologijo in tlakuje pot avtonomni vožnji. Uživajte v sproščeni vožnji.
     Prilagodljivo doživetje notranjosti - zasnovan je za vse vaše vsakodnevne potrebe
     Prilagodljivo doživetje notranjosti
     Pametna kabina, panoramska streha, prostorna notranjost, prostoren prtljažnik (do 536 l*), drsna in zložljiva zadnja sedežna klop, številna odlagalna mesta. Captur se prilagodi vašemu vsakdanu.

     *po standardu VDA

     Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Captur svojemu okusu


     Podrobnejši podatki o vozilu Captur

     Renault CAPTUR – dodatna oprema
     Renault CAPTUR – Zmogljivost
     Renault CAPTUR – dodatna oprema
     Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

     ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

     Captur E-Tech hibrid
     Captur E-Tech full hybrid
     Megane Conquest E-Tech
     Megane Conquest E-Tech full hybrid