Posebna ponudba novih osebnih vozil Renault

Odkrijte naše najboljše aktualne ponudbe za nova vozila Renault.

8 LET JAMSTVA - VOZITE SAMOZAVESTNO

2+3+3 = 8

S preprostim izračunom podaljšajte občutek brezskrbnosti:
  • 2 leti tovarniške garancije;
  • 3 leta podaljšanega jamstva Renault (oziroma 100.000 km, kar koli se zgodi prej);     
  • 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant (oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej).

ODPELJITE CLIO Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 15.490 €*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 4 zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Clio

*Cena velja za model Renault Clio authentic SCe 65 in že vsebuje popust v višini 500 €. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter komplet zimskih pnevmatik znamke Sava ne glede na obliko financiranja. V primeru da takih pnevmatik ne moremo zagotoviti, je kupec upravičen do paketa pnevmatik druge znamke, v enaki vrednosti. V primeru, da se kupec odloči za nakup drugih pnevmatik katerih vrednost je višja od določene pnevmatike, razliko krije sam. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.


ODPELJITE CAPTUR Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 19.190 €*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 4 zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Captur

*Cena velja za model Renault Captur evolution TCe 90 in že vsebuje popust v višini 1.200 €. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services ) ter komplet zimskih pnevmatik znamke Sava ne glede na obliko financiranja. V primeru da takih pnevmatik ne moremo zagotoviti, je kupec upravičen do paketa pnevmatik druge znamke, v enaki vrednosti. V primeru, da se kupec odloči za nakup drugih pnevmatik katerih vrednost je višja od določene pnevmatike, razliko krije sam. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services .​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services . Pridržujemo si pravico do napak.    


ODPELJITE MEGANE Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 23.690 €*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Megane
*Cena velja za model Renault Megane equilibre Blue dCi 115 in že vsebuje popust v višini 1.000 €. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena velja za vozila na zalogi, je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.

ODPELJITE MEGANE GRANDTOUR Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 24.990 €*.
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Megane Grandtour

*Cena velja za model Renault Megane Grandtour equilibre Blue dCi 115 in že vsebuje popust v višini 1.000 €. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena velja za vozila na zalogi, je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.


ODPELJITE MEGANE CONQUEST Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 24.290 €*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Megane Conquest

*Cena velja za model Renault Megane Conquest equilibre TCe 140 in že vsebuje popust v višini 3.400 €. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena velja za vozila na zalogi, je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.


ODPELJITE AUSTRAL Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 28.600 €*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Austral

*Cena velja za model Renault Austral evolution mild hybrid 140. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja.Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.


ODPELJITE ESPACE E-TECH FULL HYBRID Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 40.900€*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Espace E-Tech Full Hybrid

*Cena velja za model Renault Renault Espace techno E-Tech full hybrid 200. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.


ODPELJITE GRAND SCENIC Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 30.090 €*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Grand Scenic
*Cena velja za model Renault Grand Scenic techno TCe 140 in že vsebuje popust v višini 1.500 €. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.

ODPELJITE KOLEOS Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 32.590 €*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Koleos

*Cena velja za model Renault Koleos techno TCe 160 EDC in že vsebuje popust v višini 4.000 €. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena velja za vozila na zalogi, je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.


ODPELJITE KANGOO PASSENGER Z AKCIJSKO PONUDBO

ŽE ZA 25.990€*
- 8 let jamstva
- brezplačni kasko
- 500 € bon za zimske pnevmatike
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Kangoo Passenger

*Cena velja za model Kangoo Passenger equilibre TCe 130. Ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services prejmete zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu subvencionirano in je za kupca brezplačno, 8 let jamstva (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej. Kupec prejme dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant samo ob nakupu vozila z Mobilize Financial Services) ter bon v višini 500 € z DDV za nakup zimskih pnevmatik ne glede na obliko financiranja. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 €, minimalnim trajanjem 36 mesecev ter s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Akcija velja od 1. 10. 2023 do 31. 12. 2023. Velja z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.