RAFALE

E-TECH FULL HYBRID
Renault Rafale E-Tech full hybrid

Najboljši čas je zdaj!

ODPELJITE SVOJ RAFALE Z MOBILIZE FINANCIAL SERVICES

ODPELJITE RAFALE
techno E-Tech full hybrid 200 za 45.900€:
- s panoramsko streho Solarbay;
- s sistemom 4Control Advanced;
- s promo obrestno mero 4,99%;
- z 8 leti jamstva.
PODROBNEJE O AKCIJSKI PONUDBI
Ob financiranju vozila Renault Rafale techno E-Tech full hybrid 200 z Mobilize Financial Services prejmete brezplačno opcijo panoramska streha Solarbay*, promo obrestno mero 4,99 % in brezplačno jamstvo za obdobje 8 let ali do 150.000 km (kar koli se zgodi prej)**.

Informativni izračun je narejen na dan 18. 6. 2024. Priporočena maloprodajna cena (MPC) znaša 45.900 € in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Informativni izračun za skupni znesek finančnega lizinga v višini 27.540 € je narejen za dobo odplačila 96 mesecev in upošteva fiksno obrestno mero 4,99 % ter polog v višini 40 %. EOM znaša 5,76 % in se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Lizingojemalec vrne obveznosti v 96 mesečnih obrokih v višini 348,52 €. Skupna finančna obveznost, ki jo mora odplačati lizingojemalec, znaša 34.007,22 €, od tega znaša strošek odobritve finančnega lizinga 549 €.

Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 4.000 € in minimalnim trajanjem 12 mesecev ter sklenitev avtomobilskega zavarovanja v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services. Akcija velja od 18. 6. 2024 do 31. 7. 2024. Velja ob financiranju z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak. 

*Vsi kupci ob nakupu vozila prejmete brezplačno dodatno opcijo panoramska streha Solarbay. 

**Vsi kupci ob nakupu vozila prejmete brezplačno jamstvo za obdobje 8 let ali do 150.000 km (kar koli se zgodi prej). V obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oziroma 100.000 km, kar koli se zgodi prej, ter nato dodatna 3 leta podaljšanega jamstva Real Garant oziroma 150.000 km, kar koli se zgodi prej.  

OGLEJTE SI VSAK KOT VOZILA RAFALE V 3D NAČINU

Prilagodite Renault Rafale svojemu okusu.

Renault Rafale E-Tech hybrid


Leta 1934 je izjemno dirkalno letalo Caudron-Renault Rafale odprlo nova obzorja. Danes nas ta pionirski izum ponovno navdihuje, da nebo prenesemo na ceste. Renault Rafale E-Tech hybrid združuje prefinjen dizajn, elegantne linije, panoramsko streho Solarbay® s prilagodljivo prosojnostjo, openR link z integriranimi Google storitvami¹ in povezljivost z različnimi aplikacijami.
200 KM
/147 kW E-Tech hybrid
30
naprednih sistemov za pomoč pri vožnji2
do 1100 km
dosega3
984 cm²
zaslon openR + projekcijski zaslon4
OPOMBE

Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
Odvisno od različice.
Do 1100 km dosega (s polnim rezervoarjem po podatkih WLTP).
Odvisno od različice.

NAJ VAS OČARA RENAULT RAFALE


E-Tech full hybrid

DO 1100 KM DOSEGA*

Do 80% mestne vožnje na električni pogon in do 130 km/h brez polnjenja1. Baterija se polni med zmanjševanjem hitrosti in zaviranjem ter vam omogoča prihranek do 40%goriva.

zmogljivost 
200 KM / 147 kW

menjalnik 
samodejen, z več načini delovanja

Emisije CO₂ WLTP
od 105 g/km (po WLTP) 

poraba 
od 4,7 L/100 km (po WLTP) 

doseg vožnje
do 1100 km dosega vožnje

Baterija se polni med zmanjševanjem hitrosti in zaviranjem ter vam omogoča prihranek do 40%(2)goriva. 
(1) Odvisno od stanja napolnjenosti baterije in načina vožnje (Vir: Renault, 2022).
(2) E-Tech full hybrid v primerjavi z mild hybrid pogonskim sklopomom, v skladu z WLTP City (Vir: UTAC in IDIADA, 2022).

4CONTROL ADVANCED

Renault Rafale E-Tech full hybrid - 4Control advanced
OKRETEN IN STABILEN
Pri nižji hitrosti sistem 4Control Advanced usmerja zadnji kolesi do 5° v nasprotno smer sprednjih koles, kar omogoča obračalni krog, ki je primerljiv s tistim pri mestnem vozilu. Pri hitrosti nad 50 km/h se zadnji kolesi zavrtita do 1°, kar nudi izboljšano stabilnost med vožnjo.


EKSKLUZIVNO DOŽIVETJE

Rafale E-Tech hybrid - interior design
ŠPORTNI SEDEŽI
Sedeži v vozilu Renault Rafale so široki in športnega videza. Zagotavljajo podporo in optimalno udobje za voznika in potnike med vožnjo. Alpine logotip na naslonih za hrbet zasveti, ko odprete vrata1.
Rafale E-Tech hybrid - interior design
SKRBNO IZBRANI RECIKLIRANI MATERIALI
Odkrijte izvrstnost notranjosti vozila Renault Rafale. Brez uporabe usnjenih dodatkov, s prisotnostjo vsaj 25% recikliranih materialov2 in 34% materialov iz krožnega gospodarstvav celotnem vozilu.
Rafale E-Tech hybrid - interior design
VOZNIKOV PROSTOR
Uživajte v vožnji z vozilom Renault Rafale. Instrumentna plošča je prilagojena vozniku za popolno udobje med vožnjo, saj so kontrolne ročke na dosegu rok in zasloni neposredno v vidnem polju voznika
Rafale E-Tech hybrid - interior design
INGENIUS® NASLON ZA ROKE
Zložljivi naslon za roko ingenius® na zadnjem delu je opremljen s 2 USB-C vhodoma. Nudi različne konfiguracije za priklop vaših elektronskih naprav.
OPOMBE

na voljo na esprit Alpine različici. Zasveti, ko odprete vrata. 
v skladu s standardom ISO 14021.
vključno z materiali, ki so reciklirani v skladu s standardom ISO 14021, ter ostanki in proizvodnimi odpadki, ponovno vključenimi v proizvodne procese znotraj industrijskega obrata.


PANORAMSKA STREHA SOLARBAY®

solarbay panoramic sunroof - Renault Rafale E-Tech hybrid
NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA NAJVEČ UDOBJA
Za skoraj 1 m² veliko panoramsko streho Solarbay® s prilagodljivo prosojnostjo z glasovnim ali ročnim upravljanjem. Ohranite svoje termalno udobje poleti in pozimi z izbiro enega od 4 načinov zatemnitve / prosojnosti.

"HEY GOOGLE, TAKE ME TO WORK"

Multimedijski sistem openR link vključuje najboljše vgrajene Google storitve in povezljive storitve Renault, ki vas spremljajo na vseh potovanjih. Poiščite parkirno mesto, načrtujte pot, preverite doseg in poslušajte priljubljeno glasbo, ne da bi odvrnili pogled s ceste, z uporabo vseh najljubših aplikacij.     

doživetje zvoka

HARMAN KARDON®

système audio Harman Kardon - Renault Rafale E-Tech full hybrid
TEHNOLOGIJA PROSTORSKEGA OZVOČENJA
Zvočni sistem Harman Kardon® z 12 zvočniki zagotavlja 485 W prek 2 visokotoncev ob straneh armaturne plošče, 2 nizkotoncev v panelih sprednjih vrat, 2 prostorskih zvočnikov, 1 sprednje centralne enote, 2 visokotoncev in 2 nizkotoncev zadaj v vratnih oblogah in 1 subwoofer v prtljažniku.

human first program

NAPREDNI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJIRenault Rafale E-Tech full hybrid - active driver assist
ODKRIJE, OBVESTI, USMERI
Za varnejšo vožnjo "Safety Score" ali ocena varnosti analizira podatke o hitrosti, poti in varnostni razdalji ter vam po vsaki vožnji poda oceno vožnje. "Safety Coach" ali asistent za varno vožnjo vam pomaga izboljšati vašo vožnjo z uporabo "Safety Score" in vas sproti obvešča o možnih tveganjih na vaši poti
Renault Rafale E-Tech full hybrid - active driver assist
aktivna pomoč vozniku
Aktivna pomoč vozniku pri vožnji združuje prilagodljivi tempomat s sistemom Stop & Go in ohranjanjem na voznem pasu. Ohranja varnostno razdaljo, uravnava hitrost glede na razmere na cestišču in zagotavlja ohranjanje voznega pasu. Ko se promet upočasni, sistem omogoči samodejno ustavljanje in speljevanje vozila.
in ostali napredni sistemi za pomoč pri vožnji

RAFALE OD LETA 1934

Renault Rafale E-Tech full hybrid - histoire - avion Caudron-Renault
osredotočeni na odličnost in napredek

Skozi zgodovino ima Renault resnično pionirsko vlogo pri razvoju mobilnosti zračnega, železniškega kot tudi cestnega prometa. 
Zmogljivost motorjev, aerodinamična učinkovitost, varnost vozil in ostali izzivi, ki se kar vrstijo, Renault pa medtem stremi k izboljšavam, odličnosti in napredku.

VEČ O VOZILU RAFALE

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Austral
Austral
Espace
Espace