UDOBJE, NOTRANJOST IN DIMENZIJE

Stopite v Renault Rafale in odkrijte prostor, v katerem je bil vsaka podrobnost skrbno oblikovana, kjer kraljujejo visokokakovostni materiali. Njegov notranji prostor, najsodobnejša oprema in obsedenost z udobjem postavljajo Renault Rafale kot resnično edinstven športni-kupe terenec.

UDOBJE NOTRANJOSTI

Renault Rafale, kupe SUV, zagotavlja udobje in prostornost z napredno opremo in skrbno pozornostjo do podrobnosti.
PROSTOR ZA NOGE
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
30,2 cm prostora za noge
Z medosno razdaljo 273 cm Renault Rafale ponuja izjemno udobje za potnike: 30,2 cm prostora za noge na zadnjih sedežih, kar ga postavlja med vodilne v svojem razredu, in 89 cm* prostora za visoke potnike na zadnjih sedežih - vse to ob ohranjanju elegantnega kupe SUV profila.
*odvisno od različice.
INGENIUS® NASLON ZA ROKE
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
ingenius® naslon za roke
ingenius® naslon za roke na zadnjih sedežih je v celoti posvečen multimediji. V njem boste našli shranjevalne prostore za tablice in pametne telefone, dva USB-C vhoda ter dve nastavljivi držali, zasnovani za udobno uporabo digitalnih naprav in varno shranjevanje steklenic z vodo ali skodelic.
ODPRTINA ZA SMUČI
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
odprtina za smuči
Odprtina za smuči, dostopna iz prtljažnika, vam olajša prevoz dolgih predmetov (kot so smuči) in omogoča, da izkoristite celotno dolžino vozila, od prtljažnika do sprednjih sedežev, brez da bi morali podreti celotno zadnjo klop.
PRTLJAŽNI PROSTOR
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
prostornina prtljažnika
Izkoristite prostornino prtljažnika, ki znaša do 627 litrov, in jo lahko povečate na 1.900 litrov s preklopom zadnje klopi. Takšna prilagodljivost vam omogoča, da vozilo uporabljate glede na svoje potrebe.


PROSTORNINA IN DIMENZIJE

Od spredaj nazaj, od vrha do dna...uživajte v prostorni notranjosti vozila Renault Rafale.

     E-Tech full hybrid      
najmanjša prostornina prtljažnika
627 litrov
največja prostornina prtljažnika
1900 litrov
velikost prtljažnika pod dvojnim dnom prtljažnika
92 litrov
prostor za noge 30,2 cm

VEČ O VOZILU RAFALE

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Austral
Austral
Espace
Espace