NAPREDNI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

V sklopu Human First Program je Renault razvil 30 naprednih sistemov za pomoč pri vožnji, s pomočjo katerih Renault Rafale E-Tech full hybrid zagotavlja varnejšo vožnjo in še več brezskrbnosti.

VARNOSTNI SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU


PARKIRANJE


VARNOSTNI SISTEMI


VARNOST POTNIKOV V VOZILU RENAULT RAFALE

Renault Rafale je opremljen z najnovejšimi inovacijami, ki so rezultat programa Human First Program, ki vam zagotavljajo varnost v vsakem trenutku ter ponujajo rešitve, ki vas podpirajo, vodijo in nudijo brezskrbnost.
SAFETY SCORE AND SAFETY COACH
Renault Rafale E-Tech hybrid - safety score safety coach
safety score and safety coach
Spodbujanje varne vožnje:S pomočjo Safety Score sistem analizira podatke o hitrosti, poti in varnostni razdalji, ki jih generira med vožnjo. Po vsaki opravljeni poti prikaže voznikov rezultat, od 0 do 100, skupaj z osebnimi nasveti za izboljšanje vožnje in voznih navad. Z uporabo podatkov Safety Score (Ocena varnosti) ponuja asistent varne vožnje (Safety Coach) nasvete, ki vam pomagajo razviti boljše vozniške navade.
  SISTEM VEČNALETNEGA ZAVIRANJA
  Renault Rafale E-Tech hybrid - freinage automatique
  funkcija večnaletnega zaviranja
  Namenjen preprečevanju ali zmanjševanju sekundarnih trkov med nesrečo, funkcija večnaletnega zaviranja samodejno aktivira zavore, da zaustavi vozilo, razen če voznik ponovno prevzame nadzor*.
   
  *z zaviranjem ali pospeševanjem
  QRESCUE
  Renault Rafale E-Tech hybrid - QRescue Renault
  Renault QRescue: prihranek časa za reševalne ekipe
  S QR kodo na vetrobranskem steklu in zadnjem oknu Renault QRescue gasilcem omogoča takojšen dostop do tehničnega lista vozila, kar jim pomaga hitro in varno posredovati. Tako lahko prihranijo do 15 minut pri oskrbi žrtev v zlatih urah*.  

  *zlata ura je kritično časovno okno po nesreči, v katerem morajo reševalci prepeljati poškodovane v bolnišnico.

  VEČ O VOZILU RAFALE

  Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

  MEGANE CONQUEST
  Megane Conquest
  Austral
  Austral
  Espace
  Espace