PANORAMSKA STREHA SOLARBAY®

Panoramska streha Solarbay® s prilagodljivo prosojnostjo v Renault Rafale meri 1 m² in se na zahtevo zatemni ali osvetli. Spreminjate lahko ravni prosojnosti in prilagajate termalno udobje s pomočjo gumba na stropni konzoli ali preko glasovnega ukaza s pomočjo storitve Google Assistant¹. Ko vozilo zaklenete, se streha popolnoma zatemni, da ohranja optimalno temperaturo v notranjosti. Ob vaši vrnitvi se samodejno vrne v prejšnje nastavitve.

KAKO DELUJE SOLARBAY®?


NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Rafale E-Tech hybrid - solarbay
Inovativna tehnologija zapakirana v 1 m²
Solarbay® je rezultat skupnega sodelovanja in razvoja Renault Group in Saint-Gobain. S pomočjo tehnologije AmpliSky uporablja plasti in PDLC 2 film, vgrajen v steklo, ki reagira na električni tok. Saint-Gobain zagotavlja stekleno streho in elektronski sistem.

1 Google, Google Play, Android Auto, Google Maps so zaščitene blagovne znamke Google LLC. Povezane storitve My Renault, Google Maps in Google Assistant so na voljo 5 let od datuma dostave vašega vozila.
2 Polimerom dispergirani tekoči kristal.


VEČ O VOZILU RAFALE

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Austral
Austral
Espace
Espace