DODATNA OPREMA VOZILA RAFALE

Odkrijte širok nabor dodatne opreme, ki je posebej oblikovana za še več stila v Renault Rafale. Naj bo vsaka vožnja še bolj izjemna kot prej.

DIZAJN

Z izbranimi dodatki bo vaš Renault Rafale še bolj opazen. Dodajte osebni pridih ali poudarite dizajn SUV vozila s temi po meri narejenimi dodatki.

UDOBJE

Nova ponudba dodatne opreme Renault Rafale je zasnovana za še več organiziranosti in udobja notranjosti, ki vsako vožnjo spremeni v prefinjeno izkušnjo.

TRANSPORT IN ZAŠČITA

Naša paleta dodatne opreme je posebej zasnovana za Renault Rafale, tako da lahko v celoti uživate na svojih potovanjih in zunanjih aktivnostih.

VEČ O VOZILU RAFALE

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Austral
Austral
Espace
Espace