MULTIMEDIJA IN POVEZLJIVOST

openR link z vgrajenimi Google storitvami
Multimedijski sistem openR link z vgrajenimi Google storitvami¹ nudi dostop do širokega spektra povezljivih storitev. Načrtujte svojo pot na Google Maps² z uporabo glasovnih ukazov Google Assistant, da boste lahko pozorni na cesto. Google Play³ ponuja bogato izbiro aplikacij: poslušajte svojo priljubljeno glasbo ali spremljajte športne novice.
Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Maps
navigacija z informacijami v realnem času
Samodejno posodobljena storitev Google Maps² vam zagotavlja brezskrbno vožnjo, tudi če izgubite povezavo z omrežjem. Če se na poti pojavi ovira, se vaša pot samodejno preračuna. Izognite se neprijetnim presenečenjem, kot so zapore cest, nove enosmerne ulice in začasni obvozi.
Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Assistant
glasovno upravljanje
Z glasovnimi ukazi Google Assistant² imate obe roki na volanu. Podajte Google Assistant ukaz, da zatemni panoramsko streho Solarbay®, pošlje besedilna sporočila, predvaja glasbo ali prilagodi temperaturo v kabini, vse to, ne da bi umaknili pogled s ceste.

¹ Google in Pomočnik Google sta blagovni znamki družbe Google LLC.
² My Renault povezljive storitve, Google in Google Maps so vključene za brezplačno uporabo za obdobje 5 let od nakupa vozila.
³ Za uporabo aplikacij, ki ste jih prenesli iz Google Play je potrebno zagotoviti prenos podatkov iz vašega mobilnega telefona ali druge naprave za prenos podatkov. (tethering).


VEČ O VOZILU RAFALE

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Austral
Austral
Espace
Espace