TRAFIC PASSENGER

Nouveau Renault Trafic Combi Rouge Carmin

dizajn

RAZLIČICA ROUGE CARMIN S ŠE BOLJ IZRAZITIM DIZAJNOM

Trafic Passenger se ponaša z novim videzom in še bolj izraznim sprednjim delom. Njegova prednja kromirana maska ima navpične linije, ki so v kontrastu z novim, bolj dinamičnim pokrovom motorja z izklesanim vodoravnim slogom.         
Trafic Passenger – zunanjost – Renault
drzna linije in ekskluziven dizajn
Vozilu Trafic smo z barvo Carmine Red in prednjo kromirano masko dodali sodoben pridih.
Trafic Passenger – sprednji del – Renault
posodobljen sprednji del vozila
Odkrijte prednjo kromirano masko in pokrov motorja vozila Trafic Passenger. Izstopajte iz množice s svetlobnim podpisom v obliki črke C in žarometi Full LED.
Trafic Passenger – notranjost – Renault
optimizirana in prostorna kabina
S prenovljeno notranjostjo, ki se ponaša z do 86,3 litra odlagalnega prostora, dobi udobje povsem nov pomen.
Trafic Passenger – armaturna plošča – Renault
odkrijte Easy Drive
Imejte vse pod nadzorom preko 20 cm (8") zaslona in povezljivega navigacijskega sistema Easy Link, vključno s tehnologijo zrcaljenja pametnega telefona.
Trafic Passenger – kontrolniki – Renault
poenostavite si svoj vsakdan
Volan, kontrolnike in prestavno ročico smo povsem prenovili, da bi vam poenostavili vožnjo. Enostavno dostopajte do kontrolnikov na volanu.

OGLEJTE SI VSAK KOT VOZILA TRAFIC PASSENGER V 3D NAČINU

Prilagodite Trafic Passenger svojemu okusu.
TRAFIC PASSENGER

Easy Life

VARNOST, UČINKOVITOST IN TEHNOLOGIJA

Trafic Passenger – adas – Renault
sistemi za pomoč vozniku
Trafic Passenger je opremljen s številnimi sistemi za pomoč vozniku za zagotavljanje vaše varnosti in varnosti potnikov. Poenostavite manevriranje s pomočjo pri parkiranju ter izkoristite prednosti opozorilnika nenamerne menjave voznega pasu, prilagodljivega tempomata in sistema za aktivno zaviranje v sili (AEBS) za povsem brezskrbno vožnjo.     
Trafic Passenger – motorji – Renault
udobna vožnja
Ponudba motorjev, opremljenih s tehnologijo Stop & Start, je skladna z najnovejšimi standardi za nadzor onesnaževanja Euro 6D-Full. Izbirajte iz naše ponudbe ročnih menjalnikov (110 KM in 150 KM) ali avtomatskih 6-stopenjskih menjalnikov z dvojno sklopko EDC (150 KM). Omogočajo vam gladko in hitro menjavanje prestav ter tako povečajo udobje in odzivnost.      

VEČ O VOZILU TRAFIC PASSENGER

Trafic Passenger - dizajn
Trafic Passenger - zmogljivost
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Express Van
Express Van
Novi Trafic
Trafic Furgon
Master Furgon
Master