TRAFIC VAN

Novi Renault Trafic

POSEBNA PONUDBA LAHKIH GOSPODARSKIH VOZIL RENAULT

Trafic Furgon L1H1P2 dCi 130 2,0L je lahko vaš že za 249€/mesec brez DDV
 • z LGV bonusom v višini 1.700€ brez DDV; 
 • obrestna mera 5,99%   
 • dobavljivo TAKOJ!

    OGLEJTE SI VSAK KOT VOZILA TRAFIC VAN V 3D NAČINU

    Prilagodite Renault Trafic Van svojemu okusu.
    TRAFIC VAN

    ROBUSTEN IN DINAMIČEN


    Združite udobje in praktičnost z vozilom Trafic. Njegova domiselna notranjost vključuje odprtino pod sovoznikovim sedežem, ki omogoča dolžino tovora do 4,15 m. Njegova pravokotna oblika zagotavlja optimalno tovorno prostornino, in sicer do 7,8 m³ pri različici L2H1.  V sprednjem delu ponuja odlagalna mesta z 88 l prostornine, odstranljivo mobilno pisarno ter udobje za delo kjerkoli in kadarkoli.
    Renault Trafic – predal Easy Life
    predal Easy Life
    V 7-litrskem predalu easy life lahko imate vse dokumente na dosegu roke. Trafic, ki je pristna mobilna pisarna, vam poenostavi delo v vseh razmerah.
    Renault Trafic – tovorni prostor
    optimiziran tovorni prostor
    Enostavno prevažajte vse, kar potrebujete, v tovornem prostoru, ki je najboljši v razredu. Izkoristite prednosti tovorne prostornine do 8,9 m³.
     Renault Trafic – pametna kabina
    pametna kabina
    Armaturna plošča z vodoravnim okrasnim trakom se zlije z vratnimi oblogami in ustvari odprt prostor v notranjosti z več kot 88 l odlagalnih mest.
    Renault Trafic – pametna kabina
    doživetje notranjosti
    Multimedijski sistem Easy Link, sredinski sedež, ki ga lahko pretvorite v mobilno pisarno, več kot 88 l odlagalnega prostora. Notranjost vozila Trafic je zasnovana za izpolnjevanje vseh vaših zahtev.

    oprema

    PRAKTIČEN, VSESTRANSKI IN ZANESLJIV

    Novi Renault Trafic – mobilna pisarna
    poenostavljeno življenje v vozilu
    Usedite se v vozilo Trafic in delajte, kjerkoli želite. Opremljen je s pristnim modularnim delovnim prostorom, kar pomeni, da preprosto zložite sredinski sedež in spremenite kabino v mobilno pisarno. Popoln prostor za prenosni računalnik in službene dokumente na vrtljivem stojalu velikosti A4.  
    Novi Renault Trafic – optimiziran tovorni prostor
    optimiziran tovorni prostor
    Z odprtino v pregradi ponuja Trafic 4,15 m uporabne dolžine tovora, kar je največ v tem segmentu. Pravokotni pod omogoča optimizacijo tovornega prostora, kar zagotavlja prostornino do 7,8 m³.
    Renault Trafic Van
    varnost pri vožnji
    Trafic se ponaša z desetimi novimi sistemi za pomoč vozniku. Vozite z najvišjo stopnjo udobja za voznika: sistem za nadzor mrtvega kota, prilagodljiv tempomat, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, sistem za aktivno zaviranje v sili itd. Delo na terenu še nikoli ni bilo tako udobno in varno.

    elementi NAŠE REŠITVE ZA PODJETJA
    Trafic se že vse od leta 1980 prilagaja potrebam vašega posla. Lesena notranja oprema, zaščitna prevleka, odlagalna mesta in še več. Izkoristite prednosti elementov po meri, prilagojenih vašim potrebam.

    rešitev za vse vrste posla

    NAŠE REŠITVE PREDELAV, PRILAGOJENE VAŠEMU PODJETJU

    TRAFIC FURGON, VOZILO ZA VSAK POSEL!
    Trafic je modularen in ga je mogoče prilagoditi po vaših željah z obsežno ponudbo možnosti, dodatne opreme in predelav po meri. Izberite različico za zaprt prevoz, ki ponuja možnosti 2 dolžin, 1 višine ter tovorno zmogljivost med 5,8 in 8,9 m³. Na voljo so številne različice: podaljšana kabina, okna, pregrade, vrata itd. Izberite različico s ploščadjo in kabino ter jo prilagodite v eno od številnih izvedb.
    Izberete lahko na primer predelave z veliko prostornino, hladilnikom, za pripravo hrane in celo s prekucnikom.

    VEČ O VOZILU TRAFIC VAN

    Novi Renault Trafic
    novi Renault Trafic – dodatna oprema
    novi Renault Trafic – različice
    Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

    ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

    Express Van
    Express Van
    Kangoo Van
    Kangoo Van
    Master
    Master