ZMOGLJIVOST VOZILA TRAFIC VAN

praktičen Blue dCi 110
Motor Blue dCi 110 je najbolj praktična izbira. Ta 2-litrski motor s turbopolnilnikom je opremljen s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in razvije 300 Nm navora. Opremljen je tudi s sistemom Stop & Start in tehnologijo AdBlue®, ki je popolna izbira, če želite prihraniti pri gorivu in zmanjšati emisije onesnaževal – vse po najboljši ceni.
učinkovit Blue dCi 130
2-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom združuje učinkovito porabo goriva in užitek v vožnji ter ponuja še večji navor, kar 330 Nm. Zdaj je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Tehnologija Stop & Start vam omogoča omejitev porabe goriva z izklopom in ponovnim vklopom motorja.
vsestranski Blue dCi 150
Ta 2-litrski motor s turbopolnilnikom z navorom 350 Nm združuje udobje in odzivnost. Izberite 6-stopenjski ročni menjalnik ali 6-stopenjski avtomatski menjalnik z dvojno sklopko EDC za največ užitka v vožnji. Obe različici sta opremljeni s tehnologijo Stop & Start, ki vam omogoča optimizacijo porabe goriva. V kombinaciji s tehnologijo AdBlue® vam med vožnjo zagotavlja odzivnost in varčno porabo goriva, hkrati pa zmanjšuje emisije CO₂.
Visoka zmogljivost Blue dCi 170
Na voljo kot EDC.
S 380 Nm navora in 170 KM vam zagotavlja več užitka v vožnji in odzivnost v vseh razmerah. Izberite različico s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko EDC, ki združuje vse prednosti avtomatskih in ročnih menjalnikov. Lahko pa izberete 6-stopenjski ročni menjalnik za bolj neposredno doživetje vožnje. Z vgrajeno tehnologijo AdBlue® lahko omejite emisije onesnaževal, z uporabo sistema Stop & Start pa lahko zmanjšate porabo goriva.

VEČ O VOZILU TRAFIC VAN

Novi Renault Trafic
novi Renault Trafic – dodatna oprema
novi Renault Trafic – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Express Van
Express Van
Kangoo Van
Kangoo Van
Master
Master