Renault Trafic Spaceclass


prefinjen in dinamičen dizajn
Odkrijte prefinjen in razburljiv dizajn novega Trafic SpaceClass. Pokažite svojo elegantno plat s prednjo kromirano mrežo, žarometi Full LED in prepoznavnim svetlobnim podpisom znamke Renault v obliki črke C. Privlačite poglede z zatemnjenimi stekli, kovinsko barvo, ki je del serijske opreme, in ekskluzivnimi platišči Diamond.
prefinjena in modularna notranjost
Trafic SpaceClass ima neprekosljivo modularno zasnovo, s katero smo prenovili doživetje notranjosti. Vrtljivi, drsni in odstranljivi sedeži vam zagotavljajo popoln nadzor nad njegovo modularno notranjostjo. Udobno prevažajte do 6 potnikov s konfiguracijo sedežev, obrnjenih drug proti drugemu, ali pa se podajte na naslednjo pustolovščino z različico Escapade, pri kateri se zadnja sedežna klop spremeni v posteljo.

Ponudite svojim potnikom edinstveno doživetje na vsakem potovanju. Poleg prostorne notranjosti vam ponuja 6 osebnih bralnih lučk LED, 2 vhoda USB in zložljivo osrednjo mizico*: Trafic SpaceClass je vrhunska dnevna soba na kolesih.

Izstopajte z usnjenim volanom in ekskluzivno armaturno ploščo v odtenku sive Meteor ter odkrijte neskončno eleganco.

* Zložljiva osrednja mizica ni na voljo za naročilo.
predstavljamo vam vožnjo v povsem novi luči
Potujte brez omejitev zahvaljujoč široki ponudbi motorjev, ki so na voljo za Trafic SpaceClass. Izbirajte med motorji, opremljenimi s tehnologijo Stop & Start, z ročnim ali avtomatskim menjalnikom EDC. Odzivni 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko vam omogoča hitro in tekoče prestavljanje za udobnejšo vožnjo.

Trafic SpaceClass je opremljen s sistemi za pomoč vozniku najnovejše generacije. Zagotovite si varnost s sistemom za aktivno zaviranje v sili (AEBS) in opozorilnikom nenamerne menjave voznega pasu. Sistem za nadzor mrtvega kota vam zagotavlja varnejšo vožnjo, prilagodljiv tempomat pa vam omogoča nastavitev potovalne hitrosti.

podrobnejši podatki o vozilu Trafic Passenger

Trafic Passenger - dizajn
Trafic Passenger - zmogljivost
Trafic Passenger - različice

odkrijte podobna vozila Renault

Express Van
Express Van
Novi Trafic
Novi Trafic
Master Furgon
Master