Renault Trafic Spaceclass


Zanimiv in dinamičen dizajn
Odkrijte prefinjen in razburljiv dizajn novega Trafic SpaceClass. Pokažite svojo elegantno plat s prednjo kromirano mrežo, žarometi Full LED in prepoznavnim svetlobnim podpisom znamke Renault v obliki črke C. Privlačite poglede z zatemnjenimi stekli, kovinsko barvo, ki je del serijske opreme, in ekskluzivnimi platišči Diamond.
Prefinjena in modularna notranjost
Trafic SpaceClass ima neprekosljivo modularno zasnovo, s katero smo prenovili doživetje notranjosti. Vrtljivi, drsni in odstranljivi sedeži vam zagotavljajo popoln nadzor nad njegovo modularno notranjostjo. Udobno prevažajte do 6 potnikov s konfiguracijo sedežev, obrnjenih drug proti drugemu, ali pa se podajte na naslednjo pustolovščino z različico Escapade, pri kateri se zadnja sedežna klop spremeni v posteljo.

Ponudite svojim potnikom edinstveno doživetje na vsakem potovanju. Poleg prostorne notranjosti vam ponuja 6 osebnih bralnih lučk LED, 2 vhoda USB in zložljivo osrednjo mizico*: Trafic SpaceClass je vrhunska dnevna soba na kolesih.

Izstopajte z usnjenim volanom in ekskluzivno armaturno ploščo v odtenku sive Meteor ter odkrijte neskončno eleganco.

*Zložljiva osrednja mizica ni na voljo za naročilo.
Predstavljamo vam vožnjo v povsem novi luči
Potujte brez omejitev zahvaljujoč široki ponudbi motorjev, ki so na voljo za Trafic SpaceClass. Izbirajte med motorji, opremljenimi s tehnologijo Stop & Start, z ročnim ali avtomatskim menjalnikom EDC. Odzivni 6-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko vam omogoča hitro in tekoče prestavljanje za udobnejšo vožnjo.

Trafic SpaceClass je opremljen s sistemi za pomoč vozniku najnovejše generacije. Zagotovite si varnost s sistemom za aktivno zaviranje v sili (AEBS) in opozorilnikom nenamerne menjave voznega pasu. Sistem za nadzor mrtvega kota vam zagotavlja varnejšo vožnjo, prilagodljiv tempomat pa vam omogoča nastavitev potovalne hitrosti.

Ste pripravljeni, da preizkusite Trafic Passenger?

Trafic Passenger - dizajn
Trafic Passenger - zmogljivost
Trafic Passenger - različice

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

Express Van
Express Van
Novi Trafic
Novi Trafic
Master Furgon
Master