TWINGO

že za 14.290 €.
Renault TWINGO – zunanjost

dizajn

MESTNO VOZILO S PREFINJENIM VIDEZOM

Twingo vam z novim sprednjim delom, novim svetlobnim podpisom LED in 38 cm (15") platišči Altana ponuja eleganten in moden videz.     
Renault Twingo, od spredaj v prikazu 3D
naj vas prepriča njegov eleganten slog
Twingo vas bo osvojil s svojim novim dizajnom.
Renault Twingo - od strani
38 cm (15") platišča Altana
Pokažite svoj slog s ponudbo platišč.
Renault Twingo - notranjost
izjemno povezano mestno vozilo
Twingo je z vgrajenim multimedijskim sistemom Easy Link postal nadarjen kopilot.
Renault Twingo - zunanjost
je zvezda obračanja v treh korakih
Zaradi obračalnega kroga in okretnosti je Twingo popoln sopotnik za vožnjo po mestu.
Renault Twingo - prtljažnik
kompakten, a prostoren
V notranjosti smo prostoru namenili veliko pozornosti. S 5 vrati, zložljivo in deljivo zadnjo klopjo (50/50), ravnim dnom in dolžino tovora 2,31 m je vse mogoče.  
podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po WLTP
Poraba pri mešanem ciklu: 5,1 - 5,3 l/100 km. Emisije CO₂: 115,7-120,7 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOₓ: 0,0219 g/km. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev  PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov.

OGLEJTE SI VSAK KOT VOZILA TWINGO V 3D NAČINU

Prilagodite Renault Twingo svojemu okusu.

značilnosti

IZJEMNO OKRETEN IN POVEZLJIV

TWINGO Limited – notranjost
ostanite ultra povezani

Povežite pametni telefon Apple™ ali Android™ in dostopajte do priljubljenih aplikacij na 18 cm (7”) zaslonu Easy Link. Odkrijte popolno doživetje sistema Renault CONNECT s povezljivimi storitvami in aplikacijo My Renault*.

* Povezljive storitve in navigacija bodo na voljo pozneje. Apple CarPlay™ je blagovna znamka družbe Apple Inc. Android Auto™ je blagovna znamka družbe Google Inc.
TWINGO Limited
povsem brezskrbno si privoščite zabavo v mestu

Twingo s servokrmiljenjem in izjemnim obračalnim krogom, ki znaša 4,3 m, vas pripelje na vsak cilj in omogoča parkiranje tudi na najtesnejših mestih.

Opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, tempomat in omejevalnik hitrosti, elektronski nadzor stabilnosti (ESC), sprednje in stranske varnostne blazine itd. Z vozilom Twingo je vožnja povsem brezskrbna.

PODROBNEJŠI PODATKI O VOZILU TWINGO

Renault TWINGO – dodatna oprema
Renault TWINGO – dizajn
Renault TWINGO – mere in specifikacije
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

CAPTUR
Captur
r5
Renault 5