Megane Conquest

MEGANE Conquest - SUV Renault

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Megane Conquest z Mobilize Financial Services

Aktualna ponudba Megane Conquest
Megane Conquest equilibre TCe 140 EDC že za 149€/mesec s pologom 8.687€ (Renault Fleksi)
  • z 8 leti jamstva, 
  • z brezplačnim kaskom,
  • s 500€ bonom za zimske pnevmatike.
Ponudba Megane Conquest
Megane Conquest equilibre TCe 140 že za 24.290€ (Promo obrestna mera)
  • z 8 leti jamstva, 
  • z brezplačnim kaskom,
  • s 500€ bonom za zimske pnevmatike.
PODROBNI PODATKI O PORABI GORIVA IN EMISIJAH PO WLTP

Poraba pri mešanem ciklu: 4,7 – 6,1 l/100 km. Emisije CO2: 106-137 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOx: 0,003 – 0,0225 g/km. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Pridržujemo si pravico do napak. Več informacij o ponudbi, nakupu in pogojih nakupa je na voljo na renault.si. Slika je simbolična. GA Adriatic d. o. o., Dunajska 22, 1000 Ljubljana.   


dizajn

Atletski športni SUV in ekskluziven R.S. Line

Megane Conquest združuje elegantne linije in robusten slog. Njegov edinstven dizajn vam ponuja vitek profil, veliko oddaljenost od tal in vrhunsko notranjost. Pri različici R.S. Line je učinek še močnejši. Zaljubite se v ekskluzivno barvo, športno prednjo masko, posebna platišča z rubinasto rdečimi detajli in v dvojno izpušno cev.
MEGANE Conquest – zunanjost - zadnji del
Vitek profil
Megane Conquest izstopa že na prvi pogled. Ima nagnjeno strešno linijo, veliko oddaljenost od tal, sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter blatnike v slogu klasičnega športnega SUV.
MEGANE Conquest – zunanjost - sprednji del
Ekskluzivna različica R.S. Line
Odkrijte dovršeno zunanjost v sijajni črni in temno kovinski barvi z aerodinamičnim spojlerjem, ki poudari športno prednjo ter s posebnimi 46 cm (18“) platišči Silverstone z rdečimi detajli.
MEGANE Conquest – zunanjost - zadnji del
Eleganten in dinamičen športni SUV
Svetlobni trak preko zadnjega dela poudari njegove drzne in elegantne poteze. Pri različici R.S. Line dvojna izpušna cev zagotavlja še bolj dinamičen videz.
MEGANE Conquest – notranjost – Renault
Udobna in visokotehnološka kabina
Multimedijski sistem EASY LINK s 24 cm (9,3") zaslonom, prilagodljiv 26 cm (10,2") zaslon za voznika, elektronska ročna zavora, indukcijski polnilnik, pametna odlagalna mesta in še več.
MEGANE Conquest – notranjost – Renault
Optimalna in organizirana notranjost
Megane Conquest se prilagodi vašim potrebam in potrebam vaših potnikov s prostornim zadnjim delom in prostornino prtljažnika od 513 do 1296 litrov (pri zloženi zadnji klopi) v bencinski različici.

 
 

zmogljivost

Tih, odziven in okreten so sinonimi za E-Tech tehnologijo

Megane Conquest E-Tech full hybrid
Hibridna tehnologija E-Tech, ki je razvita po navdihu iz avtomobilskega športa, je popolna kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti. V mestu vedno zaženite motor v električnem načinu in do 80 % voženj opravite z električnim pogonom. Zmanjšajte porabo goriva za do 40 % v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.

Z regenerativnim zaviranjem se baterija vozila Megane Conquest E-Tech hibrid samodejno polni med vožnjo. Uživajte v prijetni vožnji z odzivnim in odločnim pospeševanjem ne glede na okoliščine. Megane Conquest E-Tech hibrid se prilagodi vsem vašim potrebam med vožnjo in zagotavlja optimalno vsestranskost.
* v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

udobje in tehnologija

Zavladajte na cesti iz udobja tehnološko dovršene kabine

Sistemi za pomoč vozniku – Renault MEGANE Conquest
14 sistemov za pomoč vozniku Easy Drive
Spremljevalec na avtocesti in v prometnih zastojih ter sistem Easy Park Assist sta samo nekateri od funkcij, zasnovanih za povečanje udobja in varnosti med vožnjo. Te in še več funkcij je na voljo preko sistemov za pomoč vozniku Renault Easy Drive, ki vam poenostavijo manevre med vožnjo s prilagodljivim 26 cm (10,2") zaslonom za voznika. Ste pripravljeni narediti prvi korak v smeri avtonomne vožnje?
Multimedijski sistem – Renault MEGANE Conquest
Multimedijski sistem Easy Link
S tem multimedijskim sistemom – združljivim s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™ – lahko enostavno povežete pametni telefon ter dostopate do vseh aplikacij in povezljivih storitev preko osrednjega 24 cm (9,3") zaslona v vozilu Megane Conquest.
Sistem MULTI-SENSE – Renault MEGANE Conquest
MULTI-SENSE
Zvok in odzivnost motorja, krmiljenje, izbira ambientalne osvetlitve in konfiguracija voznikovega zaslona itd. Izbirajte med 3 razpoložljivimi načini vožnje (MySense, Eco in Sport) in prilagodite vožnjo s sistemom za prilagoditev MULTI-SENSE. 

Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Megane Conquest svojemu okusu

Megane Conquest

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Megane Conquest?

Renault MEGANE Conquest – dizajn
Renault MEGANE Conquest – zmogljivost
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

Megane
Megane
CAPTUR
Captur
Koleos
Koleos