PRILAGODLJIVA IN POVEZLJIVA TEHNOLOGIJA

Renault Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedija
easy link

Poenostavite svojo izkušnjo v vozilu z multimedijskim sistemom Easy Link in 24 cm (9,3'')* zaslonom na dotik in brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona, združljivim s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. Prilagodljiv 25 cm (10,2'') digitalni merilnik hitrosti* vam omogoča, da izberete informacije, ki jih želite imeti vidne za optimalno udobje pri vožnji.*Odvisno od različice.

MULTIMEDIJA

Renault Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedija - prilagojena notranjost
prilagodljivost po meri
Praktično, učinkovito in zabavno, z nastavitvijo uporabniškega profila lahko shranite bližnjice in aplikacije. Tako jih boste imeli na dosegu roke, kadarkoli jih boste potrebovali.
Renault Megane Conquest E-Tech full hybrid - multimedija - povezana pomoč
povezana pomoč
Funkcija povezane pomoči je zasnovana tako , da vam je na voljo v vseh situacijah. V primeru nesreče samodejno sproži klic v sili. Klic v sili lahko sprožite tudi s pritiskom na gumb SOS, ki se nahaja na stropu potniškega prostora.
Megane Conquest E-Tech full hybrid - osvetljena notranjost
pametna navigacija
Z vgrajenim iskalnikom Google boste zanesljivo prispeli do vašega cilja, s pomočjo natipkanih ali glasovnih sporočil. Aktualne prometne informacije, ki se osvežujejo vsaki 2 minuti, in natančen izračun časa prihoda na cilj, skupaj s prikazom najprimernejše poti
Megane Conquest E-Tech full hybrid - informacije v realnem času
prikaz informacij v realnem času
Optimizirajte svoja potovanja z Google navigacijo in podrobnimi informacijami v realnem času: promet, vreme, nevarna območja, radarji za merjenje hitrosti in lokalne cene goriva. Zemljevidi za želeno državo se posodabljajo samodejno. Evropske zemljevide lahko kadar koli posodobite z USB ključkom.

MY RENAULT

mobilna aplikacija za vse
Aplikacija My Renault olajša vaše vsakdanje življenje, saj vam nudi popolno izkušnjo z uporabo vašega pametnega telefona: povezljive storitve, lokacija vozila, pomoč in drugo. Vse v eni aplikaciji.

VEČ O VOZILU NOVI MEGANE CONQUEST

Novi Megane Conquest – dizajn
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Captur
Captur
MEGANE
Megane
Austral
Austral