DIZAJN

Novi Renault Megane Conquest E-Tech full hybrid, ki je zasnovan, da zbuja pozornost, predstavlja nov pristop do športnih terencev. Z izrazito silhueto, povečano višino podvozja in prenovljeno masko uspešno združuje dinamično obliko s prostorno notranjostjo, ki jo dopolnjuje velik prtljažnik.
prostorna notranjost
Novi Megane Conquest vas s sodobno kabino, velikim prostorom za potnike in prostornim prtljažnikom vabi, da vstopite v njegovo ergonomsko in prilagodljivo notranjost.
prostornost potniškega prostora
Prtljažnik se ponaša z velikodušno prostornino 513 litrov (480 litrov pri E-Tech full hybrid). V nizkem položaju po višini nastavljivo dno poveča nakladno zmogljivost, ki znaša 1.263 litrov(1); v visokem položaju pa olajša nalaganje težkih predmetov. Ta konfiguracija vam prav tako omogoča popolnoma ravno dno, ko so zložena naslonjala zadnje sedežne klopi, deljiva v razmerju 1/3-2/3.
prostornina prtljažnika (v litrih po VDA standardu) E-Tech full hybrid E-Tech mild hybrid
najmanjša prostornina prtljažnika 480 513
največja prostornina prtljažnika 1.263
1.296
velikost prtljažnika pod dvojnim dnom prtljažnika 28

dimenzije vozila
Pridobite vse dimenzije in mere Megane Conquest E-Tech full hybrid.

VEČ O VOZILU MEGANE CONQUEST

novi Megane Conquest – multimedija
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Captur
Captur
MEGANE
Megane
Austral
Austral