Vožnja z E-TECH električnim vozilom

Izvedite več o vožnji z električnim vozilom – popolna kombinacija udobja, moči in gladke vožnje v vsaki situaciji.

Je vožnja z električnimi vozili zapletena?

Udobje električnega vozila
Renault E-Tech električna vozila so opremljena s samodejnim menjalnikom in s številnimi funkcijami za pomoč pri vožnji, kar zagotavlja večjo varnost in poenostavlja manevriranje v vožnji. Naredite korak naprej.

So električna vozila zmogljiva?

Neprekosljiva zmogljivost
Naša električna vozila so zasnovana tako, da zagotavljajo optimalno zmogljivost. Ker se električni motor vrti hitreje, nalogo menjavanja prestav pa prevzame avtomatski menjalnik, lahko vozniki v celoti doživijo živahne pospeške, tako pri speljevanju kot pri pospeševanju.

Kje se lahko vozim z električnim vozilom?

Vožnja z električnim vozilom po cesti
Izkoristite tehnologijo avtomobila za optimizacijo vožnje med potovanjem. Na vožnjo lahko vplivajo neenakomerni tereni in različni načini vožnje, so pa Renault električna vozila zasnovana za vožnjo v vseh pogojih.
Vožnja z električnim vozilom v mestu
Odkrijte doživetje vožnje z električnim vozilom v mestnem prometu. Renault električna vozila so okretna, z njimi lahko dostopate do vseh prometnih con. Z električno tehnologijo se brez težav vozite po mestu: vožnja je tiha, z njo ne onesnažujete okolja, hkrati pa vam nudi pravi užitek.
Vožnja z električnim vozilom po avtocesti
Načrtujete daljšo pot? Bodite povsem brez skrbi. Električna vozila ponujajo različne načine vožnje glede na model in prometne razmere. Pomembno pa je potovanje načrtovati v naprej in preveriti vsa polnilna mesta, ki so na voljo za daljše poti. Baterijo vašega električnega vozila lahko napolnite med potjo, tako, da priključite svoje vozilo na prosto polnilno postajo, ki je na voljo na avtocestnih servisnih postajah, vi pa si v tem času privoščite kratek oddih.

Vsa vaša vprašanja o električnih motorjih

Ali imate več neodgovorjenih vprašanj o električnih vozilih? Z veseljem vam pomagamo. Imamo odgovore na vsa vaša vprašanja.

Naša renault E-Tech vozila

Novi TWINGO Electric
Captur E-TECH hibrid
Megane E-Tech 100% electric
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid