VZDRŽEVANJE VOZIL RENAULT
S TEHNOLOGIJO E-TECH 100% ELECTRIC

E-Tech 100% electric - maintenance - Renault
VZDRŽEVANJE ELEKTRIČNIH VOZIL
Vzdrževanje vozil s pogonskimi sklopi E-Tech 100% electric zahteva posebno strokovno znanje. Naša mreža je usposobljena za delo z električnimi vozili, kjer je za nas ključno, da ob servisnih dejavnostih preverimo vse komponente vozila in tako poskrbimo, da so vaše poti varne in udobne. Čeprav je električno vozilo bolj preprosto in ugodno za vzdrževanje, je priporočljivo, da se enkrat letno zglasite na servisu pri pooblaščenem serviserju električnih vozil Renault. 

PRIHRANITE STROŠKE!

E-Tech 100% electric - wear parts - Renault
manj obrabnih delov vozila
Brez filtrov, jermenov ali vžigalnih svečk, ki bi jih bilo treba redno menjati in manj servisnih dejavnosti v primerjavi z vozilom z motorjem s klasičnim pogonom. Poleg tega pa je smiselno poudariti, da se zavorne ploščice z regenerativnim zaviranjem manj obrabijo. Vzdrževanje električnega vozila je naravnost preprosto!
E-Tech 100% electric - cost-effective maintenance - Renault
stroškovno ugodneje vzdrževanje
Stroški vzdrževanja električnega vozila v Franciji so po 3 letih za 23 % nižji kot pri primerljivem modelu z motorjem na notranje zgorevanje. Po več kot 6 letih uporabe lahko ta razlika doseže 50 % v primerjavi z modelom, ki ima motor na notranje zgorevanje.

5 zanimivosti o vzdrževanju vozil
z E-Tech 100% electric pogonskim sklopom

Naši strokovnjaki se redno usposabljajo in nadgrajujejo svoja znanja z namenom, da bi s prihajajočimi rešitvami še bolj optimizirali delovanje električnih vozil E-Tech. Naša ključna prioriteta je zagotoviti zanesljivost, vzdržljivost, varnost in boljšo vrednost pri nadaljnji prodaji električnega vozila E-Tech 100% electric.

storitve vzdrževanja električnega vozila


STROKOVNJAKI ZA ELEKTRIČNA VOZILA

naša mreža Renault
Na podlagi več kot 10-letnih izkušenj se lahko v mreži vozil Renault po vsem svetu lahko pohvalimo z več kot 30.000 zaposlenih, ki so usposobljeni za delo z vozili s pogonskimi sklopi E-Tech. Prav tako imajo pooblaščeni servisi vozil Renault na voljo ustrezna orodja in znanje, ki je potrebno za vzdrževanje in popravilo vseh modelov s pogonskimi sklopi E-Tech. Trenutno ima mreža Renault več kot 1000 strokovnih centrov Renault E-Tech, kar jo postavlja na zemljevid največje mreže specialistov za električna vozila v Evropi.

vaša vprašanja o vzdrževanju električnih vozil

ALI JE POTREBNO VZDRŽEVATI BATERIJO ELEKTRIČNEGA VOZILA?
Način uporabe vašega električnega vozila vpliva na življenjsko dobo baterije. Zato je nujno, da zaupate pooblaščenim servisom vozil Renault, kjer bodo spremljali in zagotavljali optimalno življenjsko dobo. V sklopu servisnega pregleda naši serviserji preverijo, v kakšnem stanju je baterija in opravijo vse potrebne preverbe, s pomočjo katerih se zagotovi optimalna življenjska doba baterije. Renault baterije imajo garancijo do 8 let ali 160.000 km, odvisno od modela, da se v vseh okoliščinah ohrani vsaj 70% zmogljivost polnjenja baterije. To velja za nove modele.

odkrijte več