E-Tech: Hibridna tehnologija, zasnovana za vsakogar

Kot pionir na področju električnih vozil je Renault razvil inovativno in ekskluzivno hibridno tehnologijo E-Tech.

E-Tech: odkrijte hibrid znamke Renault

Užitek v vožnji s hibridom Renault
Doživetje vožnje s hibridom
Užitek in učinkovitost hibrida vas bosta osvojila že ob gladkem speljevanju na električni pogon. Uživajte v odzivnemu pospeševanju zahvaljujoč električni tehnologiji naših modelov in do 80 % časa potujte na električni pogon. Da bi vam ponudili maksimalno udobje, naših hibridnih avtomobilov ni treba priključiti na električno omrežje. Ponašajo se z izjemno učinkovitim avtomatskim menjalnikom, ki vam nudi užitek v tihi vožnji z električnim vozilom.
Nižji stroški s hibridom E-TECH
Zmanjšajte porabo za 40 %
Z izbiro hibrida je vaša poraba goriva pri vožnji na avtocesti ali v mestu do 40 % manjša v primerjavi z običajnimi bencinskimi motorji. Zahvaljujoč regenerativnemu zaviranju ima naš hibridni motor električno tehnologijo, ki  omogoča, da povečate svoj povsem električni doseg. Energija se rekuperira med zaviranjem in pojemkom, s čimer boste lahko dlje uživali v prednostih hibrida in prevozili več kilometrov na popolnoma električni pogon.
Hibrid Renault E-Tech
Uživajte v hibridni tehnologiji z našimi najboljšimi modeli
Odkrijte hibrid brez kompromisov! Motor E-Tech hibrid je na voljo pri naših ikoničnih modelih. Izkoristite optimizirano električno vožnjo in unikaten užitek v vožnji z vozili E-Tech.

Vsa vaša vprašanja o hibridu

Izvedite vse o hibridni tehnologiji, ki jo je razvil Renault.

Naša renault E-Tech vozila

Novi TWINGO Electric
Captur E-TECH hibrid
Megane E-Tech 100% electric
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid