NAŠA E-TECH HYBRID VOZILA


E-Tech full hybrid

HIBRIDNA VOZILA RENAULT

Popolna združitev električne tehnologije in tradicionalnega motorja na notranje zgorevanje.
Odkrijte hibridna vozila Renault, ki ne poznajo kompromisov! Naša E-Tech Hybrid tehnologija, zasnovana na podlagi izkušenj iz sveta avtomobilskega športa, vam zagotavlja izjemno vozno izkušnjo. Raziščite našo ponudbo in podrobnosti o naših hibridnih vozilih ter poiščite hibridno vozilo, ki bo popolnoma ustrezalo vašim potrebam.

ODKRIJTE NAŠO PONUDBO E-TECH FULL HYBRID VOZIL

Rafale E-Tech hybrid
Renault Rafale E-Tech full hybrid
Z visokimi standardi odkrivamo na novo.

Renault Rafale E-Tech Full Hybrid navdušuje s svojo močjo, saj ponuja impresivnih 220KM (147 kW) in 1100 km dosega vožnje. Njegov eleganten dizajn združuje sodobne linije in drzne podrobnosti, medtem ko aerodinamična oblika zagotavlja optimalno učinkovitost in izjemno vozno dinamiko.
Austral E-Tech hibrid
Renault Austral E-Tech full hybrid
Upravljajte tehnologijo. Prevzemite nadzor.

Renault Austral E-Tech full hybrid z 200 KM, ki ponuja enega najboljših izkoristkov v svoji kategoriji. Poraba goriva znaša le 4,6 l/100 km, izpusti CO₂ pa zgolj 104 g/km. Električni pogon omogoča hitrost vožnje do 130 km/h, pri vožnji po mestnih ulicah pa je na elektriko vozen kar do 80% potovalnega časa.
Espace
Renault Espace E-Tech full hybrid
Simbol prostornosti, udobja in tehnologije.

Renault Espace E-Tech Full Hybrid združuje najnovejši elektromotor in učinkovit motor z notranjim zgorevanjem, kar omogoča do 80 % mestne vožnje na električni pogon. Ta inovativna tehnologija prinaša vrhunsko učinkovitost in udobje, kar naredi vašo vsakodnevno vožnjo prijetnejšo in bolj trajnostno.
Renault Clio E-TECH hibrid
Renault Clio E-Tech full hybrid
Ista ljubezen, nova energija. 

Renault Clio E-Tech full hybrid združuje dva električna motorja in motor z notranjim zgorevanjem, ki delujeta skupaj z izjemno učinkovitim samodejnim menjalnikom, z več načini delovanja. Uživajte v gladkem speljevanju z električnim pogonom, do 80% mestne vožnje na elektriko in tihih vožnjah, ki jih omogoča E-Tech full hybrid tehnologija.
Renault Captur E-Tech hibrid
Renault Captur E-Tech full hybrid
Vsestranski kot vi.

Renault Captur E-Tech full hybrid z napredno hibridno tehnologijo povečuje ekonomičnost pri porabi goriva. Zagon vozila vedno poteka v 100% električnem načinu, polnjenje pa se izvaja med zaviranjem in zmanjševanjem hitrosti. Vozilo Captur združuje udobje in dinamičnost za edinstveno vozno izkušnjo.

Megane Conquest E-Tech hibrid
Renault Megane Conquest E-Tech full hybrid
Hibriden po naravi.

Megane Conquest E-Tech full hybrid združuje dva električna motorja, motor z notranjim zgorevanjem in večstopenjski menjalnik. S sposobnostjo do 80% vožnje na električni pogon v mestu zmanjšuje emisije CO2 in porabo goriva.
WLTP (Globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila): ta novi protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC. * v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

PREDNOSTI E-TECH FULL HYBRID TEHNOLOGIJE

Clio
DIZAJN
Praktična in čudovita vozila

Vsako hibridno E-Tech full hybrid Renault je oblikovano za dinamično in udobno vožnjo po mestu. In vse to vam zagotavljamo s stilom! Naša inteligentna mestna vozila pritegnejo pozornost s svojim robustnim, dinamičnim in čutnim dizajnom.     
Clio
UDOBJE
Dinamična vožnja v električnem načinu

Hibridna E-Tech full hybrid vozila Renault s povsem električnim zagonom in tehnologijo za optimiziranje rekuperacije energije so razvita za čim daljši doseg vožnje v električnem načinu, hkrati pa zagotavljajo tišja in udobnejša potovanja.
Clio
TEHNOLOGIJA
Pametna in povezljiva tehnologija

E-Tech full hybrid tehnologija poveča dinamičnost pospeševanja in olajša manevriranje za optimalno udobje in vodljivost. Vozila so opremljena tudi s samodejnim menjalnikom, ki upravlja menjavanje prestav in preklapljanje med načini pogona, tako da se lahko osredotočite na vožnjo.

STE PRIPRAVLJENI, DA ZAPELJETE NOVO VOZILO RENAULT?