Naša hibridna vozila


Hibridna vozila, najboljša kombinacija električne tehnologije in klasičnega termičnega motorja

Odkrijte hibrid, ki ne sklepa kompromisov! Znanje s področja električne tehnologije, ki je vključeno v našo tehnologijo E-TECH hibrid, izvira iz sveta avtomobilskega športa in vam omogoča neprekosljivo doživetje vožnje. 

Primerjajte podrobne informacije o teh vozilih in izberite hibridno vozilo, ki je pravo za vas. 

Podrobneje spoznajte ponudbo hibridov

Austral E-Tech hibrid
Renault Austral E-Tech full hybrid
Upravljajte tehnologijo. Prevzemite nadzor.

Austral E-Tech full hybrid z 200 KM, ki ponuja enega najboljših izkoristkov v svoji kategoriji. Poraba goriva znaša le 4,6 l/100 km, izpusti CO₂ pa zgolj 104 g/km. Električni pogon omogoča hitrost vožnje do 130 km/h, pri vožnji po mestnih ulicah pa je na elektriko vozen kar do 80% potovalnega časa.
Espace
Renault Espace E-Tech full hybrid
Espace s hibridnim motorjem E-Tech

S kombinacijo elektromotorja najnovejše generacije in učinkovitega motorja z notranjim zgorevanjem ponuja Renault Espace E-Tech full hybrid do 80 % mestne vožnje na električni pogon.
Renault Clio E-TECH hibrid
Renault Clio E-Tech full hybrid
Clio je na voljo tudi kot hibrid

Clio E-Tech full hybrid združuje dva električna motorja in motor z notranjim izgorevanjem ter izjemno učinkovit več-načinski avtomatski menjalnik. Zagotovite si gladko speljevanje z električnim pogonom, do 80 % optimizirane vožnje z električnim pogonom v mestu in užitek v tihi vožnji z električnim vozilom.

Renault Captur E-Tech hibrid
Renault Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid z napredno hibridno tehnologijo    

Captur E-Tech 145 full hybrid z napredno hibridno tehnologijo povečuje ekonomičnost porabe goriva pri vožnji. Zagon vozila vedno poteka v 100 % električnem načinu, prav tako pa hibridne verzije ni treba polniti, saj le-to poteka med zaviranjem in zmanjšanjem hitrosti, ko voznik odmakne nogo s stopalke za plin. E-Tech 145 full hybrid ponuja odlično kombinacijo med udobjem in dinamičnostjo, kar zagotavlja edinstveno vozno izkušnjo.
Megane Conquest E-Tech hibrid
Renault Megane Conquest E-Tech full hybrid
Megane Conquest je na voljo s hibridnim motorjem E-Tech

Hibridni motor E-Tech združuje dva električna motorja ter motor z notranjim izgorevanjem in večstopenjskim menjalnikom brez sklopke. V mestu lahko kar do 80 % poti opravite na električni pogon ter tako zmanjšate emisije CO2 in porabo goriva. Ne glede na to, ali se vozite po mestu ali avtocesti, hibridni motor E-Tech prinaša novo doživetje vožnje.
WLTP (Globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila): ta novi protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC. * v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

Prednosti hibrida Renault

Clio
Dizajn
Praktična in čudovita vozila

Vsako hibridno vozilo Renault je edinstveno zasnovano za tekočo in udobno mestno vožnjo. In vse to vam zagotavlja v velikem slogu! Naša pametna mestna vozila privlačijo poglede z robustnim, dinamičnim in čutnim dizajnom.
Clio
Udobje
Tekoča električna vožnja

Hibridna vozila Renault so s povsem električnim zagonom in tehnologijo za optimiziranje rekuperacije energije razvita za čim daljšo vožnjo v električnem načinu ter tišja in udobnejša potovanja.
Clio
Tehnologija
Pametna tehnologija

Tehnologija E-Tech poveča dinamičnost pospeševanja in olajša manevriranje za optimalno udobje in vodljivost. Vozila so opremljena tudi z avtomatskim menjalnikom, ki upravlja menjavanje prestav in preklapljanje med načini pogona, tako da se lahko osredotočite na cesto pred sabo.

Kontakt

Ste pripravljeni, da preizkusite hibridno vozilo Renault?