NAŠI ŠPORTNI TERENCI


VOZILA ZA VOŽNJO PO BREZPOTJU

Športni terenci in SUV vozila Renault združujejo zmogljivost, slog in vsestranskost v enem vozilu. Pripravljeni na premagovanje različnih terenov in zagotavljajo udobje ter varnost.

Podrobneje spoznajte ponudbo športnih terencev

Renault Captur
Renault Captur
Eleganten in drzen športni terenec

Captur vam s pametno kabino in sistemom multi-sense ponuja povsem edinstveno doživetje vožnje, bodisi v mestu ali na odprti cesti. Njegova izjemno praktična drsna zadnja sedežna klop vam omogoča kar 536 litrov prostornine prtljažnika, kar je nov rekord v kategoriji športnih terencev-SUV.
Novi Megane Conquest
Renault Megane Conquest
Hibridni pristop k športnim terencem

Megane Conquest je z veliko oddaljenostjo od tal, širokimi rameni, sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter nagnjeno strešno linijo pravi športni terenec. Njegova hibridna tehnologija E-Tech, ki ponuja neprekosljivo doživetje vožnje, je z dvema električnima motorjema ter samodejnim menjalnikom, z več načini delovanja, popolna kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti.
Austral E-Tech hibrid
Renault Austral
Upravljajte tehnologijo. Prevzemite nadzor.

Austral ima uravnotežena razmerja, drzen sprednji del in značilen svetlobni podpis. Njegove elegantne linije poudarja črna streha, kontrastni stranski zaščitni elementi pa poudarjajo njegov robusten profil.
Espace
Renault Espace E-Tech full hybrid
Eleganten dizajn
 
Renault Espace E-Tech full hybrid z izklesanim sprednjim delom, tekočo silhueto, elegantnimi linijami in panoramskim strešnim oknom vdihne novo življenje premium športnemu terencu.

PREDNOSTI ŠPORTNIH TERENCEV IN SUV VOZIL

Koleos
DOŽIVETJE VOŽNJE
Vozila, zasnovana za raziskovanje
Želite raziskovati brezpotja? Naj športni terenec ali SUV Renault postane vaš popolni spremljevalec! Naša vozila z odzivnimi in zmogljivimi pogonskimi sklopi zagotavljajo neprekosljivo lego na cesti tudi na najzahtevnejših terenih, hkrati pa se prilagajajo vašim vsakodnevnim voznim potrebam.
Koleos udobje
UDOBJE
Prostorna in prilagodljiva kabina
Zložljivi sedeži, drsna zadnja sedežna klop in neskončne možnosti za prilagoditev notranjosti. Športni terenci in SUV Renault so resnično vsestranski in se prilagodijo vsem vašim potrebam. Prostoren prtljažnik in pametna odlagalna mesta jih naredijo izjemno praktično izbiro!
Koleos notranjost
TEHNOLOGIJA
Brezskrbno in povezano doživetje
Dostopajte do povezljivih storitev in aplikacij preko zaslona na dotik multimedijskega sistema R-link 2 ali Easy Link, ki je združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. Sistemi za asistenco pri vožnji, ki so na voljo neposredno na prilagodljivem zaslonu za voznika, vam zagotavljajo varnost in pomoč pri vseh manevrih.

STE PRIPRAVLJENI, DA ZAPELJETE NOVO VOZILO RENAULT?