Naši športni terenci


Vozila za vožnjo po brezpotju

Sodoben in prefinjen dizajn, tehnološko napredna oprema z najsodobnejšimi inovacijami. Novi hibridni športni terenec Renault Megane Conquest, mestni SUV Renault Captur, športni terenec Renault Koleos in kompaktni športni terenec Renault Kadjar: z našimi vozili se lahko odpravite na vsako pustolovščino! 

Primerjajte podrobne informacije o teh vozilih in izberite vozilo, ki je pravo za vas.

Podrobneje spoznajte ponudbo športnih terencev

Renault Captur
Renault Captur
Eleganten in drzen športni terenec

Captur vam s pametno kabino in sistemom multi-sense ponuja povsem edinstveno doživetje vožnje, bodisi v mestu ali na odprti cesti. Njegova izjemno praktična drsna zadnja sedežna klop vam omogoča kar 536 litrov prostornine prtljažnika, kar je nov rekord v kategoriji športnih terencev-SUV.
Novi Megane Conquest
Renault Megane Conquest
Hibridni pristop k športnim terencem

Megane Conquest je z veliko oddaljenostjo od tal, širokimi rameni, sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter nagnjeno strešno linijo pravi športni terenec. Njegova hibridna tehnologija E-Tech, ki ponuja neprekosljivo doživetje vožnje, je z dvema električnima motorjema ter večnačinskim avtomatskim menjalnikom popolna kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti.
Renault Koleos
Renault Koleos
Športni terenec za vse vrste terenov

Koleos je vrhunsko vozilo za vse vrste terenov s štirikolesnim pogonom ter dizajnom, ki izžareva robustnost, zanesljivost in eleganco. Zaradi visokokakovostnih materialov in veliko razpoložljivega prostora v notranjosti je to družinsko vozilo hkrati udobno in drzno.
Austral E-Tech hibrid
Renault Austral
Upravljajte tehnologijo. Prevzemite nadzor.

Austral ima uravnotežena razmerja, drzen sprednji del in značilen svetlobni podpis. Njegove elegantne linije poudarja črna streha, kontrastni stranski zaščitni elementi pa poudarjajo njegov robusten profil.
Espace
Renault Espace E-Tech full hybrid
Eleganten dizajn
 
Novi Renault Espace E-Tech full hybrid z izklesanim sprednjim delom, tekočo silhueto, elegantnimi linijami in panoramskim strešnim oknom vdihne novo življenje premium športnemu terencu.

Prednosti športnih terencev

Koleos
Doživetje vožnje
Vozila, zasnovana za raziskovanje

Želite raziskovati brezpotja? Naj športni terenec ali SUV Renault postane vaš popolni spremljevalc! Naša vozila, opremljena z odzivnimi in visokozmogljivimi pogonskimi sklopi, ponujajo neprekosljivo lego na cesti tudi na najzahtevnejših terenih, pri čemer so povsem prilagojena vašim vsakodnevnim voznim zahtevam.
Koleos udobje
Udobje
Prostorna in prilagodljiva kabina    

Zložljivi sedeži, drsna zadnja sedežna klop in neskončno možnosti za prilagoditev notranjosti. Športni terenci in SUV Renault so resnično vsestranski in se prilagodijo vsem vašim potrebam. Zaradi prostornega prtljažnika in ponudbe pametnih odlagalnih mest so izjemno praktična izbira!
Koleos notranjost
Tehnologija
Brezskrbno in povezano doživetje

Dostopajte do povezljivih storitev in aplikacij preko zaslona na dotik multimedijskega sistema R-link 2 ali Easy link, ki je združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. Sistemi za asistenco pri vožnji, ki so na voljo neposredno na prilagodljivem zaslonu za voznika, vam zagotavljajo varnost in pomoč pri vseh manevrih.

Kontakt

Ste pripravljeni, da preizkusite križanec ali športni terenec Renault?