Naša mestna vozila


Naša mestna vozila, ki združujejo slog, udobje in priročnost, so na voljo v 4 prepoznavnih modelih, od katerih vsak ponuja edinstvene prednosti: Renault Twingo, Renault Captur, Renault Clio in Renault Zoe.
 
Primerjajte podrobne informacije o teh vozilih in izberite mestno vozilo, ki je pravo za vas.

Podrobneje spoznajte ponudbo mestnih avtomobilov

Renault Twingo
Renault Twingo
Majhen mestni avtomobil

Twingo je vrhunski mestni avtomobil! Avtomobil, ki je izdelan posebej za vaše izlete v mesto, združuje sijajen slog, kompaktne mere, pametno tehnologijo ter prostorno, udobno in modularno notranjost.
Renault Clio
Renault Clio
Vsestranski mestni avtomobil

Clio, ki je popolnoma prilagojen mestnemu okolju, izstopa z očarljivim dizajnom, izjemno vsestranskostjo ter elegantno in udobno notranjostjo. To večnamensko vozilo ponuja izjemno doživetje vožnje in je primerno tudi za daljša potovanja.
Renault Captur
Renault Captur
Drzen in prilagodljiv športni terenec

Captur vam z dinamičnim in izraznim dizajnom, pametno kabino, paketi za prilagoditev notranjosti, modularnostjo in rekordno prostornino prtljažnika, ki znaša 536 litrov, ponuja neprekosljivo doživetje vožnje.

* Doseg vožnje po standardu WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila, standardizirani cikel: 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje) za Zoe Life z 38 cm (15") platišči.Prednosti mestnega avtomobila Renault

Twingo
Dizajn
Praktična in elegantna vozila

Mestni avtomobili Renault so zasnovani tako, da vam omogočajo tekočo mestno vožnjo v optimalnem udobju. In vse to v velikem slogu! Ti pametni mestni avtomobili privlačijo poglede z robustnim, dinamičnim in čutnim dizajnom.
Twingo udobje
Udobje
Ergonomska notranjost 

Sodobna armaturna plošča, intuitivni kontrolniki, številna odlagalna mesta in udobni sedeži: mestni avtomobili Renault vam ponujajo praktično in modularno notranjost. Ne glede na to, ali potujete sami, s partnerjem ali z otroki, potujte udobno od točke A do točke B.
Twingo notranjost
Tehnologija
Pametna tehnologija

Mestni avtomobili Renault so opremljeni s tehnologijo easy link, ki je združljiva s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™, ali radiem connect r&go za prilagojeno in povezano doživetje vožnje.

Poenostavite si vsakdan s sistemi za pomoč vozniku easy drive, ki vam pomagajo pri natančnem manevriranju z vozilom, zlasti z izjemnim obračalnim krogom in 360-stopinjsko kamero.

Kontakt

Ste pripravljeni, da preizkusite mestni avtomobil Renault?