ODKRIJTE NAŠA MESTNA VOZILA RENAULT


Naša mestna vozila, ki združujejo slog, udobje in priročnost, so na voljo v treh prepoznavnih modelih, vsak s svojimi edinstvenimi prednostmi: Twingo, Clio in Captur. Raziščite podrobne informacije o teh vozilih in izberite mestno vozilo, ki je popolno za vas.              

ODKRIJTE PONUDBO MESTNIH VOZIL RENAULT

Renault Twingo
Renault Twingo
Mestni malček
Twingo je vrhunsko mestno vozilo! Vozilo, ki je izdelano posebej za vaše izlete v mesto, združuje sijajen slog, kompaktne mere, pametno tehnologijo ter prostorno, udobno in modularno notranjost.
Renault Clio
Renault Clio
Vsestransko mestno vozilo
Clio, ki je popolnoma prilagojen mestnemu okolju, izstopa z očarljivim dizajnom, izjemno vsestranskostjo ter elegantno in udobno notranjostjo. Clio ponuja izjemno doživetje vožnje in je primerno tudi za daljša potovanja.
Renault Captur
Renault Captur
Drzen in prilagodljiv športni terenec
Captur vam z dinamičnim in izraznim dizajnom, pametno kabino, paketi za prilagoditev notranjosti, modularnostjo in rekordno prostornino prtljažnika, ki znaša 536 litrov, ponuja neprekosljivo doživetje vožnje.

PREDNOSTI MESTNEGA VOZILA RENAULT

Twingo
DIZAJN
Praktična in elegantna vozila

Mestna vozila Renault so zasnovanai tako, da vam omogočajo dinamično mestno vožnjo v optimalnem udobju. In vse to v velikem slogu! Ta pametna mestna vozila privlačijo poglede z robustnim, dinamičnim in čutnim dizajnom.
Twingo udobje
UDOBJE
Ergonomska notranjost 

Sodobna armaturna plošča, intuitivni kontrolniki, številna odlagalna mesta in udobni sedeži: mestna vozila Renault vam ponujajo praktično in modularno notranjost. Ne glede na to, ali potujete sami, s partnerjem ali z otroki, potujte vedno udobno.
Twingo notranjost
TEHNOLOGIJA
Pametna tehnologija

Mestna vozila Renault so opremljena s tehnologijo Easy Link ali radijem Connect R&Go za prilagojeno in povezano doživetje vožnje. Poenostavite si vsakdan s sistemi za pomoč vozniku, vključno z izjemnim obračalnim krogom in 360-stopinjsko kamero.

STE PRIPRAVLJENI, DA ZAPELJETE NOVO VOZILO RENAULT?