NAŠA E-TECH 100% ELECTRIC VOZILA


NAŠA ELEKTRIČNA VOZILA SO VEČ KOT SAMO TEHNOLOGIJA, SO NAČIN ŽIVLJENJA.

Da bi vam zagotovili največjo avtonomijo, smo vso našo električno tehnologijo razvili na podlagi znanja, preizkušenega v svetu avtomobilskega športa. Odkrijte tiho in udobno vožnjo, ki je okolju prijazna.
Twingo electric
Renault Twingo E-Tech 100% electric
Električni mestni malček 
Twingo E-Tech 100% electric ostaja zvest sijajnemu, pametnemu in prilagodljivemu dizajnu, ki je poskrbel za njegovo priljubljenost, zdaj pa je na voljo v novi, povsem električni različici. Z mestnim prometom se boste spopadali spretno in v velikem slogu!
Twingo electric
Renault 5 E-Tech 100% electric
R5volucija se vrača!
Renault 5 E-Tech 100% Electric ponuja retro dizajn z najsodobnejšo električno tehnologijo. Uživajte v dinamični vožnji brez emisij in v udobju, ki ga prinaša ta ikonični model nove generacije. S svojim provokativnim in ikoničnim dizajnom zagotavlja nepozabno izkušnjo vožnje.
Megane E-Tech 100% electric
Renault Megane E-Tech 100% electric
Inovativna izkušnja mobilnosti
Kompaktna limuzinska karoserija, slog križanca, izklesan zadnji del, športne linije. Megane E-Tech 100% electric združuje sodobno električno tehnologijo z elegantnim dizajnom. Uživajte v vožnji brez emisij, visoki zmogljivosti in udobju, ki ga prinaša ta inovativni model.
Megane E-Tech 100% electric
Renault Scenic E-Tech 100% electric
Prostornost in udobje 
Scenic E-Tech 100% Electric združuje napredno tehnologijo z elegantnim dizajnom za popolnoma električno vožnjo. S svojim prostornim in udobnim notranjim prostorom ter zmogljivostjo brez emisij ponuja idealno rešitev za sodobne družine in okoljsko ozaveščene voznike.

PREDNOSTI ELEKTRIČNIH VOZIL RENAULT

Megane E-Tech 100% electric
VZDRŽEVANJE
Varčen pogonski sklop

Zmanjšajte stroške vzdrževanja in prihranite denar, saj se vam ni več treba ukvarjati z zobatimi jermeni, vžigalnimi svečkami in podobnimi deli. Menjave olja so preteklost! Električni motor ne potrebuje mazanja. Tudi zavorne ploščice, koluti in bobni imajo znatno daljšo življenjsko dobo.
Megane E-Tech 100% electric udobje
UDOBJE
Povsem drugačna vožnja    

Za volanom električnih vozil Renault boste odkrili tekoče, prijetno in brezskrbno doživetje vožnje. Znebite se menjavanja prestav in se osredotočite na cesto pred seboj ter hkrati odkrijte edinstveno doživetje vožnje brez hrupa motorja in neprijetnih tresljajev.
Megane E-Tech 100% electric
TEHNOLOGIJA
Neprekosljiva zmogljivost

Vozniki za volanom električnih vozil Renault lahko do popolnosti izkusijo živahne pospeške tako pri speljevanju kot pri pospeševanju. Električni motor se vrti hitreje, njegov menjalnik pa zagotavlja optimalni navor.

STE PRIPRAVLJENI, DA ZAPELJETE NOVO VOZILO RENAULT?