Naša električna vozila


Naša električna vozila so več kot samo tehnologija, so način življenja.

Da bi vam lahko ponudili kar največ avtonomije, smo vso našo električno tehnologijo razvili na podlagi znanja, preverjenega in preizkušenega v svetu avtomobilskega športa. Odkrijte doživetje tihe in udobne vožnje, ki je prijazna do okolja. 

Primerjajte podrobne informacije o teh vozilih in izberite električno vozilo, ki je pravo za vas.

Podrobneje spoznajte ponudbo električnih vozil

Renault Twingo E-Tech 100% electric
Vrhunski električni mestni avtomobili   

Twingo E-Tech 100% electric ostaja zvest sijajnemu, pametnemu in prilagodljivemu dizajnu, ki je poskrbel za njegovo priljubljenost, zdaj pa je na voljo v novi, povsem električni različici. Z mestnim prometom se boste spopadali spretno ...  in v velikem slogu!
Renault Megane E-Tech 100% electric
Električni mestni avtomobil
Kompaktna limuzinska karoserija, slog križanca, izklesan zadnji del, športne linije. Njegove aerodinamične linije mu dajejo prepoznaven videz in omogočajo vznemirljivo vožnjo. 51 cm (20”) kolesa, svetlobni podpis Full LED, 3D svetlobni trak zadaj in zlato kromirani poudarki razkrivajo povsem izviren dizajn.

Prednosti električnih vozil Renault

Megane E-Tech 100% electric
Vzdrževanje
Varčen pogonski sklop

Zmanjšajte stroške vzdrževanja in prihranite denar, saj se vam ni več treba ukvarjati z zobatimi jermeni, vžigalnimi svečkami in podobnimi deli. Menjave olja so preteklost! Električni motor ne potrebuje mazanja. Tudi zavorne ploščice, koluti in bobni imajo znatno daljšo življenjsko dobo.
Megane E-Tech 100% electric udobje
Udobje
Povsem drugačna vožnja    

Za volanom električnih vozil Renault boste odkrili tekoče, prijetno in brezskrbno doživetje vožnje. Znebite se menjavanja prestav in se osredotočite na cesto pred sabo ter hkrati odkrijte edinstveno doživetje vožnje brez hrupa motorja in neprijetnih tresljajev.
Megane E-Tech 100% electric
Tehnologija
Neprekosljiva zmogljivost

Vozniki za volanom električnih vozil Renault lahko do popolnosti izkusijo živahne pospeške tako pri speljevanju kot pri pospeševanju. Električni motor se vrti hitreje, njegov menjalnik pa zagotavlja optimalni navor.

Kontakt

Ste pripravljeni, da preizkusite električno vozilo Renault?