MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Renault Megane E-Tech 100% electric

Najboljši čas je zdaj!

ODPELJITE SVOJ MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Megane E-Tech 100% electric z akcijsko ponudbo:
 • prihranki v višini 10.500€* (z EKO SKLAD subvencijo)
 • 5 let jamstva
 • 8 let jamstva na baterijo
  podrobneje o akcijski ponudbi za Megane E-Tech 100% electric

  *Akcija velja za Renault Megane E-Tech 100% electric techno EV60 160kW optimum charge s prihranki v višini 10.500€ ki vključujejo subvencijo Eko sklad v višini 4.500€ ter popust na zalogo v višini 6.000€. Velja samo za vozila iz zaloge. Kupec prejme 5 let jamstva in 8 let jamstva na baterijo. V obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej. Pridržujemo si pravico do napak

  Vse informacije so zgolj informativne narave in temeljijo na informativnem izračunu kredita na spletni strani EKO SKLADA. Več o kreditih EKO SKLADA za električna in hibridna vozila, si lahko preberete na uradni spletni strani https://www.ekosklad.si/. 

  GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in zanesljivost in celovitost teh informacij in informativnega izračuna kredita, ki je na voljo na spletnih straneh EKO SKLADA.  

  Informativni izračun je narejen na dan 28.09.2023. Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme brezplačno jamstvo 5 let ali 100.000 km karkoli se zgodi prej (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej). 

  Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Pridržujemo si pravico do napak.


  OGLEJTE SI VSAK KOT VOZILA MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC V 3D NAČINU

  Prilagodite Megane E-Tech 100% electric svojemu okusu.
  MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

  INOVATIVNA IZKUŠNJA MOBILNOSTI

  dizajn AVTENTIČEN IN INOVATIVEN

  Kompaktna karoserija limuzinskega stila, združena z oblikovnimi elementi križanca, poudarjen z izklesanim zadnjim delom in dinamičnimi športnimi linijami. Njegove aerodinamične oblike ne samo izboljšujejo učinkovitost, ampak tudi zagotavljajo prepoznaven vizualni pečat ter omogočajo izjemno razburljivo vožnjo. Velika 51 cm (20") platišča, svetlobni podpis Full LED, 3D svetlobni trak zadaj, obogaten z zlatimi kromiranimi poudarki, vse to razkriva povsem avtentičen in inovativen dizajn.

  od konjske moči,
  do električne moči
  motor 220 KM
  ali 160 kW (1)
  pospešek 7,4 S
  0–100 km/h (2)
  do 480 KM
  doseg vožnje(3)
  pridobite do 300 KM
  v 30 minutah(4)
  opombe
  (1)Na voljo v različicah techno in iconic. Različica evolution s povečanim dosegom na voljo samo s 130 KM.
  (2)Na voljo pri različici evolution z 220 KM.
  (3)Na voljo pri različici evolution s povečanim dosegom.
  (4)Največji doseg po polnjenju s hitrim polnilnikom DC z najmanjšo močjo 130 kW (v mešanem voznem ciklu WLTP). Povečajte dosega do 200 km v ciklu vožnje po avtocesti.


  NOVO OBDOBJE
  100% ELEKTRIČNO

  vznemirljiva vožnja

  vznemirljiva vožnja

  Nova kabina se osredotoča na voznika. Kontrolniki okrog kompaktnega volana sprostijo prostor in povečajo varnost vožnje. Vožnja je bolj odzivna in natančna z novim električnim servokrmiljenjem ter nizkim težiščem.
  vmesnik nove generacije

  openR in openR link, vmesnik nove generacije

  Z novim zaslonom sistema openR vam je na voljo eden največjih vgrajenih digitalnih zaslonov – 774 cm² uporabnega prostora, na katerem si lahko spočijete oči. Uživajte v slikah visoke ločljivosti. Spremljajte bistvene stvari na instrumentni plošči: hitrost, navigacija ali raven napolnjenosti.
  pametno vozilo

  ozka armaturna plošča

  Megane E-Tech 100% electric, opremljen s sistemom openR link z vgrajenimi storitvami Google, se ponaša z vrhunskimi tehnologijami, ki predvidevajo vaše potrebe in se odzovejo tako, da se bolje prilagodijo vašemu okolju.
  revolucija notranjosti

  več prostora

  Sama zamisel prostora je doživela revolucijo. Povezovanje nove armaturne plošče s širšo zasnovo in odsotnost tunela prenosa moči omogočata več prostora za noge in odlagalnega prostora: 209 mm prostora za noge zadaj in 33 l odlagalnega prostora v kabini.
  neoviran pogled

  kamera sistema za vzvratno vožnjo

  Z eno hitro potezo lahko preklopite s klasičnega vzvratnega ogledala v nadgrajeni pogled kamere, ki uporablja sistem za vzvratno vožnjo na osnovi kamere in senzor na strehi. Uživajte v neoviranem pogledu tudi pri visokih potnikih zadaj ali prenatrpanih zadnjih sedežih.
  PREOBLIKOVANA NOTRANJOST
  ergonomski in prostoren
  Ekskluzivna platforma vozila Megane E-Tech 100% electric ima povsem ravna tla. Dodatni prostor se sprosti zaradi razširjene strukture in nove izjemno tanke armaturne plošče openR: 209 mm prostora za noge zadaj, 33 l prostora za tovor.
  vrhunsko doživetje vožnje
  Sprostite se v prenovljenem potniškem prostoru, v katerem je vse oblikovano za poenostavitev vaše vožnje. Iz nastavljivega sedeža z optimizirano podporo lahko dosežete velik zaslon openR velikosti 774 cm² v obliki črke L.
  modularna zasnova in odlagalna mesta
  Indukcijski brezžični polnilnik spredaj, vrata USB-C zadaj, osrednje odlagalno mesto, 33 l prostornine v osrednjem in stranskem odlagalnem mestu ter 440 l prostornine v prtljažniku. Megane E-Tech 100% electric vam zagotavlja popolno počutje v notranjosti vozila.

  ČISTO ELEKTRIČNO

  inovacija 360°
  Nova platforma CMF-EV je opremljena z ultra tanko baterijo z zmogljivostjo 60 kWh in kompaktnim električnim motorjem z močjo 160 kW. Optimizirana porazdelitev teže, večja medosna razdalja, povsem ravno dno in nizko težišče dajejo avtomobilu večjo okretnost in več prostora v notranjosti.
  večja avtonomija
  Megane E-Tech 100% electric je eno najlažjih vozil v segmentu (1620 kg). V notranjosti sistem samodejno nadzira temperaturo baterije in motorja. Z enakovredno močjo ne glede na zunanje razmere uživate v večjem dosegu vožnje.
  inovativna aerodinamika
  Iskanje inovativne aerodinamike nam je omogočilo večji doseg vožnje. Omejena višina, oblika strehe, pnevmatike z ožjim stranskim delom, izklesani odbijači in zložljive vratne kljuke so strukturne značilnosti, ki izboljšajo njegovo učinkovitost.

  najvišja stopnja varnosti

  NAPREDNI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

  Z varnostnimi standardi, ki jih zagotavlja Human First Program.
  Megane E-Tech 100% electric – sistemi za pomoč vozniku
  sistemi za pomoč vozniku
  Odpravite se na bolj intuitivno in tekočo vožnjo z 8 tehnologijami za pomoč vozniku, ki so na voljo pri vozilu Megane E-Tech 100% electric.
  Megane E-Tech 100% electric – varnost
  varnostni sistemi
  Vozite povsem varno! Pametni sistemi za pomoč vozniku spremljajo prometne razmere in vas opozorijo na nepričakovane dogodke na cesti.
  Megane E-Tech 100% electric – sistemi za pomoč pri parkiranju
  sistemi za pomoč pri parkiranju
  Nikoli več se ne prestrašite bočnega parkiranja in si poenostavite parkirne manevre s sistemi za pomoč pri parkiranju.

  čista tehnologija

  DOŽIVETJE POVEZANE VOŽNJE

  Uporabite sistem openR link z vgrajenimi storitvami Google za konfiguracijo do 5 računov. Dostopajte do vseh priljubljenih aplikacij in uživajte v najboljših storitvah Google brez povezovanja s telefonom.
  VRHUNSKI ZVOK S HARMAN-KARDON
  S tehnologijo kokonskega učinka, ki jo je razvil Renault, je potniški prostor povsem zvočno izoliran.
  vrhunski zvok Harman Kardon
  Ekskluzivni novi sistem Harman Kardon zagotavlja pristno doživetje za vse potnike. Ponuja 410 W skupne moči z 2 visokotonskima zvočnikoma na bočni strani armaturne plošče, 2 nizkotonskima zvočnikoma v ploščah sprednjih vrat, 2 visokotonskima in 2 nizkotonskima zvočnikoma v ploščah zadnjih vrat ter 1 globokotonskim zvočnikom v prtljažniku. Glasba se spremeni v nepozabno doživetje s 5 različnimi zvočnimi okolji in tehnologijo Quantum Logic Surround™.

  VOZILO, KOT GA ŠE NE POZNATE

  Megane E-Tech 100% electric je z vami na vseh poteh. Vozilo, ki je plod strokovnega znanja znamke Renault, ponuja do 480 km dosega vožnje (300 km z baterijo z zmogljivostjo 40 kW).
  rešitve polnjenja
  rešitve polnjenja
  Na voljo vam je pestra izbira rešitev po meri za polnjenje doma, v službi ali na poti. Megane E-Tech 100% electric je na voljo s kablom načina 3, tip 2, ki ga lahko uporabite na domači polnilni postaji Wallbox ali na javni polnilni točki.
  povezljive storitve Renault
  ostanite povezani s svojim vozilom z aplikacijo My Renault
  Poenostavite si življenje z aplikacijo My Renault in upravljajte vozilo na daljavo preko telefona: preostali doseg vožnje, polnilne postaje v bližini, načrtovanje polnjenja, načrtovanje vožnje in še več. 
  Poleg tega, da vam povezljive storitve Renault vsakodnevno pomagajo, se stalno razvijajo in izboljšujejo z novimi funkcijami.
  pogosta vprašanja in odgovori
  več o vožnji z električnim pogonom
  Vas zanima več o električnih vozilih? Odkrijte več o vožnji z električnim pogonom.     

  VEČ O VOZILU MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

  Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

  Megane Conquest E-Tech hibrid
  Megane Conquest
  Austral E-Tech
  Austral
  ESPACE E-TECH HIBRID
  Espace