VSA NAŠA KOMPAKTNA VOZILA RENAULT


Kompaktna vozila z napredno tehnologijo

Renault Megane in Renault Clio: odkrijte različne modele kompaktnih vozil, ki bodo ustrezali vsem vašim merilom glede oblike, tehnologije, prostornosti in ergonomije.

Primerjajte podrobne informacije o teh vozilih in izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Odkrijte vse podrobnosti našega nabora kompaktnih vozil

Renault Clio
Renault Clio
Zapeljivo majhno kompaktno vozilo z internetnimi storitvami  

Clio je resnično vsestransko vozilo! Je enako okreten na krajših mestnih potovanjih, kot tudi na dolgih poteh, saj združuje vse prednosti kompaktnega mestnega vozila s svojo elegantno in dinamično silhueto.
Renault Megane
Renault Megane
Edinstveno vozilo z napredno tehnologijo.
Megane s ponosom predstavlja svoj presenetljiv dizajn ter elegantne in tekoče linije. Kabina z napredno tehnologijo in široko paleto sistemov za asistenco pri vožnji ponujajo kompaktno vozilo z najnovejšimi inovacijami.
Austral E-Tech hibrid
Renault Austral E-Tech full hybrid
Upravljajte tehnologijo. Prevzemite nadzor.

Austral E-Tech full hybrid z 200 KM, ki ponuja enega najboljših izkoristkov v svoji kategoriji. Poraba goriva znaša le 4,6 l/100 km, izpusti CO₂ pa zgolj 104 g/km. Električni pogon omogoča hitrost vožnje do 130 km/h, pri vožnji po mestnih ulicah pa je na elektriko vozen kar do 80% potovalnega časa.
Espace
Renault Espace E-Tech full hybrid
Razkošje bo vedno prostorno
 
Prostorna notranjost, vgrajena že v njegove gene, predstavlja pravi luksuz. Šesta generacija brezčasnega koncepta – novi Renault Espace E-Tech full hybrid predstavlja preoblikovan 7- oz. 5-sedežni športni terenec. Njegov dizajn združuje tekočo silhueto z izklesanimi linijami.

PREDNOSTI KOMPAKTNIH VOZIL RENAULT

Megane
DIZAJN
Prefinjen in eleganten dizajn    

Pri vsakem delu limuzine znamke Renault želimo doseči dodelan, prepoznaven in presenetljiv dizajn, ki naša vozila postavlja kot merilo za slog, moč in eleganco.
Clio
UDOBJE
Ergonomski prostor

Cela notranjost je zasnovana tako, da optimizira prostor, dostopnost do kontrolnih funkcij in omogoča največje udobje.
Clio
TEHNOLOGIJA
Zanesljiva in enostavna

Z multimedijskim sistemom Renault uživajte v resnično povezljivi in personalizirani izkušnji, ki vam omogoča dodatno raven udobja.

STE PRIPRAVLJENI, DA ZAPELJETE NOVO VOZILO RENAULT?