NAŠA PROSTORNA DRUŽINSKA VOZILA


DRUŽINSKA VOZILA, KI VAM OMOGOČAJO, DA VIDITE ŠIRŠO SLIKO

Iščete prostorno vozilo, da boste lahko na pot vzeli vse, kar želite? Odločite se za eno od naših družini prijaznih vozil in ne sklepajte kompromisov med udobjem, eleganco in prostornostjo. Oglejte si podrobne informacije o teh vozilih in izberite tisto, ki je pravo za vas in vašo družino.

ODKRIJTE PONUDBO DRUŽINSKIH VOZIL RENAULT

Renault Espace E-Tech full hybrid
Razkošje bo vedno prostorno
 
Preizkusite potniški prostor, ki se prilagodi vašim potrebam in je zaslovan za optimalno udobje vseh potnikov. Osvetljeni z velikim panoramskim strešnim oknom, ki meri več kot 1 m2 , uživajte v notranjosti, ki lahko sprejme do 7 oseb.
Novi Megane Conquest
Renault Megane Conquest
Atletski in prostorni SUV

Megane Conquest združuje elegantne linije in robusten slog. Njegov edinstven dizajn vam ponuja vitek profil, veliko oddaljenost od tal in vrhunsko notranjost. S sodobno kabino, uporabniku prijaznimi kontrolniki na konzoli, velikim prostorom za potnike in prostornim prtljažnikom vabi, da vstopite v njegovo ergonomsko in prilagodljivo notranjost.
Austral E-Tech hibrid
Renault Austral E-Tech full hybrid
Upravljajte tehnologijo. Prevzemite nadzor.

Austral je vrhunsko vozilo, ki združuje močan električni pogon, izjemno nizko porabo goriva ter visoko učinkovitost. Z izjemno nizko porabo goriva, ki znaša le 4,6 l/100 km ter izpusti CO₂, ki so zgolj 104 g/km, je vozilo prijazno okolju. To vozilo je zanesljiv sopotnik za družinske avanture.
Renault Trafic Passanger
Renault Trafic Passanger
Modularen prostor za potnike

Prevažate lahko do 9 potnikov in njihovo prtljago ali odstranite drugo in tretjo vrsto ter potujete z vso želeno prtljago brez sklepanja kompromisov glede udobja. Renault Trafic Passenger je opremljen s številnimi sistemi za pomoč vozniku za zagotavljanje vaše varnosti in varnosti potnikov.


PREDNOSTI PROSTORNIH DRUŽINSKIH VOZIL RENAULT

Grand Scenic
DIZAJN
Sodoben in prefinjen profil

Izberite udobje prostornega družinskega vozila Renault, brez kompromisov glede estetike! Velika vozila Renault združujejo prostornost s sodobnimi in prefinjenimi linijami, kar jim daje drzen in prepoznaven videz.
Udobje
UDOBJE
Vrhunska kabina    

Od oblazinjenja in armaturne plošče do volana – vse je oblikovano z mislijo na vaše udobje in dobro počutje. Sistem Easy Break omogoča enostavno modularnost, saj lahko z ročicami v prtljažniku odklenete in zložite sedeže zadnje klopi.
Tehnologija
VARNOST
Vrhunska tehnologija 

Velika družinska vozila Renault ponujajo napredne sisteme za pomoč vozniku za večjo varnost: opozorilnik utrujenosti, nenamerne menjave voznega pasu, prekoračitve hitrosti, pomoč pri parkiranju in aktivno zaviranje v sili. V sistemu MULTI-SENSE vozila Grand Scenic lahko izbirate med 5 načini vožnje.

STE PRIPRAVLJENI, DA ZAPELJETE NOVO VOZILO RENAULT?