Naša velika družinska vozila


Družinska vozila, ki vam omogočajo, da vidite širšo sliko

Ali iščete večje prostorno vozilo, da boste lahko na pot vzeli vse, ki jih želite? Odločite se za enega od naših družini prijaznih vozil in ne sklepajte kompromisov med udobjem, eleganco in prostornostjo. 
Primerjajte podrobne informacije o teh vozilih in izberite tisto, ki je pravo za vas in vašo družino.

Podrobnosti o ponudbi družinskih vozil

Renault Espace E-Tech full hybrid
Razkošje bo vedno prostorno
 
Preizkusite potniški prostor, ki se prilagodi vašim potrebam in je zaslovan za optimalno udobje vseh potnikov. Osvetljeni z velikim panoramskim strešnim oknom, ki meri več kot 1 m2 , uživajte v notranjosti, ki lahko sprejme do 7 oseb.
Renault Grand Scenic
Renault Grand Scenic
7-sedežni enoprostorec

Dizajn vozila Grand Scenic z natančno in tekočo linijo od sprednjega blatnika preko strehe in navzdol proti zadnjemu delu ustvarja osupljiv aerodinamični videz. Notranjost tega elegantnega enoprostorca, ki je na voljo v 7-sedežni različici, vam ponuja izjemno modularno zasnovo, vrhunsko končno obdelavo in najsodobnejšo tehnologijo. 
Megane Grandtour
Renault Megane Grandtour
Modularen in eleganten karavan

Novi Megane Grandtour z elegantno silhueto, robustnimi rameni, tehnološko napredno kabino in prefinjenimi detajli predstavlja karavansko linijo, ki združuje eleganco in vsestranskost. S tehnološko napredno kabino, uporabniku prijaznimi kontrolniki, prilagodljivim prtljažnikom, najdaljšo dolžino tovora v razredu in številnimi odlagalnimi mesti združuje udobje, slog in priročnost ter s tem izpolni tudi največja pričakovanja vaše družine.

Novi Megane Conquest
Renault Megane Conquest
Atletski in prostorni SUV

Megane Conquest združuje elegantne linije in robusten slog. Njegov edinstven dizajn vam ponuja vitek profil, veliko oddaljenost od tal in vrhunsko notranjost. S sodobno kabino, uporabniku prijaznimi kontrolniki na konzoli, velikim prostorom za potnike in prostornim prtljažnikom vabi, da vstopite v njegovo ergonomsko in prilagodljivo notranjost. Zavladajte na cesti iz udobja tehnološko dovršene kabine in omogočite svoji družini udobje na vsaki poti!

Renault Koleos
Renault Koleos
Terenec za družinske pustolovščine

Novi Koleos se ponaša z drznim in elegantnim slogom ter športnimi oblinami, ki izžarevajo njegovo karizmatično osebnost. Tudi njegova napredna oprema in dovršena notranjost so ustvarjeni za pobeg stran od mestnega vrveža. Le premaknite stopalo pod zadnjim odbijačem in električna prtljažna vrata se samodejno odprejo ter vam omogočijo dostop do 565-litrskega prtljažnika. Idealno za vso opremo, ki jo potrebujete na vaših pustolovskih dogodivščinah.

Austral E-Tech hibrid
Renault Austral E-Tech full hybrid
Upravljajte tehnologijo. Prevzemite nadzor.

Austral E-Tech full hybrid z 200 KM, ki ponuja enega najboljših izkoristkov v svoji kategoriji. Poraba goriva znaša le 4,6 l/100 km, izpusti CO₂ pa zgolj 104 g/km. Električni pogon omogoča hitrost vožnje do 130 km/h, pri vožnji po mestnih ulicah pa je na elektriko vozen kar do 80% potovalnega časa.
Renault Trafic Passanger
Renault Trafic Passanger
Modularen prostor za potnike

Prevažate lahko do 9 potnikov in njihovo prtljago ali odstranite drugo in tretjo vrsto ter potujete z vso želeno prtljago brez sklepanja kompromisov glede udobja. Renault Trafic Passenger je opremljen s številnimi sistemi za pomoč vozniku za zagotavljanje vaše varnosti in varnosti potnikov.


Prednosti družinskih vozil renault

Grand Scenic
Dizajn
Sodoben in prefinjen profil

Izberite udobje velikega družinskega vozila Renault ... Brez sklepanja kompromisov glede estetike! Velika vozila Renault združujejo zahteve po prostornosti ter izjemno sodobne in prefinjene linije, ki dajejo celotni ponudbi drzen in prepoznaven videz.
Udobje
Udobje
Vrhunska kabina    

Od oblazinjenja in armaturne plošče do volana – vse smo oblikovali tako, da bi ustvarili vabljivo notranjost za več udobja in dobrega počutja. Kar se tiče modularnosti, vam sistem easy break omogoča, da z ročicami v prtljažniku odklenete in zložite sedeže zadnje klopi.
Tehnologija
Varnost
Vrhunska tehnologija 

V notranjosti velikih družinskih vozil Renault so vam na voljo sistemi za pomoč vozniku, ki so namenjeni izboljšanju varnosti vseh potnikov. Opozorilnik za zaznavanje utrujenosti, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, opozorilnik prekoračitve hitrosti, pomoč pri parkiranju in sistem za aktivno zaviranje v sili: tehnologija Renault ničesar ne prepušča naključju! V sistemu MULTI-SENSE vozila Grand Scenic izbirajte med 5 načini vožnje in dostopajte do multimedijskih funkcij vozila preko povezanega tabličnega računalnika R-LINK.

Kontakt

Ste pripravljeni, da preizkusite družinsko vozilo Renault?