VZDRŽEVANJE VOZIL RENAULT
S TEHNOLOGIJO E-TECH FULL HYBRID

REDNO VZDRŽEVANJE

Glede na to, da pogonska baterija vozila E-Tech full hybrid ne zahteva posebnega vzdrževanja, se dinamika rednega letnega vzdrževanja hibridnega ne razlikuje preveč v primerjavi z vozilom s klasičnim pogonom.
NIŽJI STROŠKI VZDRŽEVANJA

S preklapljanjem med različnimi načini pogona imajo obrabni deli bencinskega motorja pri hibridnem vozilu daljšo življenjsko dobo, saj so manj v uporabi v primerjavi z vozilom s klasičnim pogonom. Tipična popravila in zamenjave motorja z notranjim zgorevanjem se zato pri hibridnem vozilu zgodijo veliko pozneje v celotnem življenjskem ciklu vozila.
EKOSISTEM POVEZLJIVIH STORITEV
Vzdrževanje vašega Renault E-Tech full hybrid vozila je preprosto z digitalnimi in povezljivimi storitvami, ki jih ponuja Renault.
PAMETNO VZDRŽEVANJE
Vozilo vam bo na multimedijskem zaslonu sporočilo, kaj potrebuje. S pomočjo opozoril, ki se vam bodo kot del pametnega vzdrževanja, izpisale na zaslonu vozila, boste preprečili morebitno okvaro ali zamenjavo delov. Zaradi neoptimalne obremenitve obrabnih delov, tako da boste lahko razmišljali vnaprej in se predčasno naročili na servis pri najbližjem pooblaščenem serviserju električnih vozil Renault. 
RENAULT POMOČ
24 ur na dan, 7 dni v tednu, povsod v Adriatic regiji, samo pokličite telefonsko številko 080 1080 (doma) ali + 386 1 519 80 60 (v tujini): storitve Renault Pomoč so vam na voljo brez dodatnih stroškov v celotnem obdobju jamstva Renault. Renault Pomoč vam povsod v Adriatic regiji omogoča: 
  • popravila na kraju samem, kjer je to mogoče, ali vleka vozila do najbližje mehanične delavnice Renault.

VAŠA VPRAŠANJA O VZDRŽEVANJU HIBRIDNIH VOZIL

ALI SO STROŠKI VZDRŽEVANJA HIBRIDNIH VOZIL VIŠJI?
NE, ravno nasprotno. Hibridna vozila so poznana po tem, da imajo nižje stroške vzdrževanja. Razloga za to sta dva: 
  • električni motorji ne zahtevajo posebnega vzdrževanja;
  • motor z notranjim zgorevanjem je med delovanjem vozila manj v uporabi in ima manj obrabnih delov. 
ALI SO PRI POOBLAŠČENIH SERVISERJIH VOZIL RENAULT USPOSOBLJENI ZA SERVISIRANJE HIBRIDNIH VOZIL?
Renault mreža šteje več kot 30.000 zaposlenih v Evropi, posebno usposobljenih za vzdrževanje E-Tech full hybrid vozil. Zaradi česar ste lahko povsem brezskrbni, da bodo naši strokovnjaki, v lokalnih pooblaščenih servisnih delavnicah znamke Renault, z lahkoto odpravili vse morebitne izzive vašega hibridnega vozila.

ODKRIJTE VEČ