Polnjenje električnega vozila Renault, doseg vožnje in baterije

Imamo odgovore na vsa vaša vprašanja o polnjenju električnih vozil Renault in njihovem dosegu vožnje.

Kdaj lahko polnim električno vozilo?Litij-ionska baterija znamke Renault
Električno vozilo Renault lahko polnite kadarkoli. Litij-ionska baterija, vgrajena v vsa naša električna vozila, nima spominskega učinka in jo je mogoče polniti kadarkoli, ne glede na preostali doseg vožnje. Ta baterija omogoča vožnjo celo pri temperaturah od –10 °C do 40 °C.

Kako lahko polnim električno vozilo doma?

Obstaja kar nekaj možnosti za polnjenje električnega vozila doma.
S polnilnikom Flexi-Charger lahko napolnite svoje električno vozilo preko običajne vtičnice za dom ali preko 3,7 kW Green'Up vtičnice.
Vozilo lahko napolnite tudi s pomočjo doma nameščene Električne polnilnice za dom, z močjo, ki ustreza vašemu električnemu priključku, kar vam posledično omogoča hitrejše polnjenje od doma.
Kaj se zgodi ob vsakodnevnem polnjenju baterije, tudi če ta ni povsem prazna?
Baterije brez spominskega učinka
Baterija v Renault električnem vozilu je brez spominskega učinka in ne beleži števila polnjen, zato lahko vaše električno vozilo kadarkoli delno napolnite, ne da bi s tem predčasno poslabšali delovanje. Število polnjen ni omejeno in baterijo lahko brezskrbno napolnite, tudi če ni popolnoma prazna.
Ali se ob neuporabi vozila baterija izprazni?
Stabilna napolnjenost baterije
Dnevni nivo praznjenja baterije pri Renault vozilih je zanemarljivo nizek. Baterija električnega vozila bi se opazno izpraznila zgolj v primeru, da električnega vozila ne bi polnili več tednov.

Odkrijte E-Tech električno tehnologijo


Vsa vaša vprašanja o električnih motorjih

Ali imate več neodgovorjenih vprašanj o električnih vozilih? Z veseljem vam pomagamo. Imamo odgovore na vsa vaša vprašanja.

Naša renault E-Tech vozila

Novi TWINGO Electric
Captur E-TECH hibrid
Megane E-Tech 100% electric
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid