Vse, kar morate vedeti o nakupu električnega Renault E-Tech vozila

Pridobite vse potrebne informacije o nakupu E-Tech električnega vozila

Zakaj kupiti električno vozilo Renault?Vozilo brez emisij
Električna vozila Renault so okolju prijazna, saj med vožnjo ne sproščajo emisij, hkrati so ekonomična, zaradi nizkih stroškov uporabe. Z našo ponudbo E-Tech vozil vam nudimo električno mobilnost in popolno doživetje vožnje, ki je okolju prijazno in brez CO₂ izpustov.

Katere prednosti glede vzdrževanja ima električno vozilo?

Nižji stroški vzdrževanja
Stroški vzdrževanja električnih vozil so nižji. Električno vozilo je lažje in stroškovno cenejše za vzdrževanje. Na primer: olje v vozilu na gorivo je potrebno redno menjati, da bi zagotovili pravilno mazanje in hlajenje bloka motorja.
Medtem pa je menjava olja pri električnem vozilom preteklost, saj električni motor ne potrebuje mazanja. Poleg tega pa imajo zavorne ploščice, diski in bobni bistveno daljšo življenjsko dobo pri električnih avtomobilih.

WLTP standard

Sklop obveznih preizkusov
V sklopu standarda certificiranja, ki so ključni za merjenje porabe in dosega vožnje električnih vozil, je bilo opravljenih več obveznih testov, ki temeljijo na standardnih voznih ciklih (čas, hitrost, oprema, temperatura, itd.).
WLTP rezultati odražajo tisto, kar doživite na vsakodnevnih potovanjih, saj upoštevajo tip vozila, opremo in izbrane možnosti. Praktično gledano doseg vožnje in poraba se merita po standardu WLTP.

Vsa vaša vprašanja o električnih motorjih

Ali imate več neodgovorjenih vprašanj o električnih vozilih? Z veseljem vam pomagamo. Imamo odgovore na vsa vaša vprašanja.

Naša renault E-Tech vozila

Novi TWINGO Electric
Captur E-TECH hibrid
Megane E-Tech 100% electric
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid