E-TECH: 100% električna tehnologija

Odkrijte popolnoma nov način vožnje z E-Tech električno tehnologijo, ki so jo razvili naši Renault strokovnjaki, da bi poenostavili vaš vsakdan in vam zagotovili sproščeno vožnjo.

Pustite se zapeljati inovacijam E-Tech tehnologije

Naši strokovnjaki, pionirji na področju pogonskih sklopov, so razvili tehnologijo, ki prinaša številne prednosti. Elektrificirajte svoje vsakodnevno življenje!
Čist električni pogonski sklop
Čistejši motor
Z električno tehnologijo Renault do zmanjšanega hrupa in onesnaževanja okolja v prometnih konicah. Napolnite baterije s popolnoma obnovljivo energijo in potujte z ničelnimi emisijami ter brez CO2 izpustov. Vožnja po mestu še nikoli ni bila lažja!
Vožnja z električnim vozilom
Nov način vožnje
Odkrijte užitek tihe vožnje brez vibracij z električno tehnologijo, ki je rezultat večletnega Renault strokovnega znanja iz sveta F1. Električna tehnologija zagotavlja boljšo odzivnost, vsestranskost in dinamičnost ter vam nudi izkušnjo v vožnji, kot je še niste imeli. 
Prihranki z električnim vozilom E-TECH
Varčna tehnologija
Optimizirajte stroške potovanj in vsakodnevne vožnje z Renault električno tehnologijo. Zmanjšajte stroške porabe in vzdrževanja z rednim servisom vozila ter se poslovite od menjave olja. Izberite varčno tehnologijo!

Strokovno znanje v ozadju električne tehnologijeStrokovno znanje družbe Renault v osrčju vašega električnega vozila
Električna vozila so v središču naših strategij in inovacij za spopadanje z okoljevarstvenimi izzivi naše generacije. V skoraj 10 letih razvijanja, proizvajanja in prodaje električnih vozil smo se opremili z vsemi orodji, ki jih potrebujemo za tlakovanje poti do čistejše mobilnosti.

Danes je naša celotna mreža usposobljena na vseh specifičnih področjih električne mobilnosti. Tako vam lahko ponudimo pogonski sklop, ki bolje izpolnjuje vaše zahteve, in povezljive storitve, s katerimi vam pomagamo pri vsakodnevni uporabi vozila ter upravljanju dosega vožnje in polnjenja. Doživite električno vožnjo!

E-Tech električna tehnologija – več kot tehnologija!

Električna vožnja, kakršne še niste videli!
Odkrijte povsem nov način vožnje z električno tehnologijo v naših E-Tech vozilih. Namesto motorja z notrajnim izgorevanjem je pod pokrovom motorja baterija, ki napaja električni motor z energijo za brezskrbno vožnjo. Vozila zato nimajo več izpušnih cevi in ne oddajajo onesnaževal.
Njihova visokozmogljiva baterija vam omogoča, da z enim polnjenjem prevozite več sto kilometrov. E-Tech vozila so tudi med najbolj povezljivimi, zato lahko upravljate doseg vožnje, pripravite vozilo pred zagonom ali poiščete razpoložljive polnilne postaje.

Vsa vaša vprašanja o električnih motorjih

Ali imate več neodgovorjenih vprašanj o električnih vozilih? Z veseljem vam pomagamo. Imamo odgovore na vsa vaša vprašanja.

Naša renault E-Tech vozila

Novi TWINGO Electric
Captur E-TECH hibrid
Megane E-Tech 100% electric
Austral E-Tech full hybrid
Espace E-Tech full hybrid