nova vozila Renault

Svetovna premiera: Novi renault espace – nespremenjena dnk

ESPACE ŠE VEDNO DOLOČA MERILA
Espace je bil minula štiri desetletja v Renault ponudbi merilo za udobnost, prostornost, vrhunsko opremljenost, prilagodljivost in svetlo notranjščino. Novi Espace ni nikakršna izjema, je moderno utelešenje tega. Zvest je vsem izvirnim odlikam svojih prednikov in ponuja edinstveno bivalno kakovost. Velikodušno odmerjen prostor za potnike, popolna oprema, veliko panoramsko stekleno strešno okno … novi Espace je vabilo na potovanje visokega razreda, na katerem prevladujeta dobro počutje in užitek.

Udobnost in prostornost - Prostornost je ena poglavitnih odlik novega vozila Espace, ki lahko sprejme do sedem potnikov. Bolj kot kdajkoli vsem potnikom zagotavlja optimalno udobje tudi na dolgih vožnjah.

Temelji na modularni konstrukcijski osnovi CMF-CD Zveze, izkorišča dolgi izvedenki srednje in zadnje enote in ima posebej optimiziran notranji prostor. Dolg je 4,72 metra, kar je za 14 centimetrov manj od predhodnika, vendar ima uporaben potniški prostor, ki je do vključno tretje vrste sedežev celo daljši in meri 2,48 metra.

Ta dosežek je posebno dobra novica za potnike na sedežih v drugi vrsti, ki bodo deležni do 321 mm prostora za kolena. Skupaj z možnostjo nagiba hrbtnega naslona sedežev za do 31 stopinj imajo zagotovljeno izjemno udobje. Poleg tega je srednji sedež, če ni zaseden, možno spremeniti v naslon za roke z dvema držaloma za pijačo.

Potnika v tretji vrsti, ki je ob naročilu avtomobila na voljo brezplačno, bosta prav tako uživala v zajetnem prostoru za kolena (128 mm) in poenostavljenem dostopu zahvaljujoč funkciji »Easy Access«, ki omogoča pomik sedežev v drugi vrsti za 260 mm naprej ter večji nagib hrbtnega naslona. Vsak potnik ima varnostni pas z zategovalnikom, stropno bralno lučko na dotik, vtičnico USB in, glede na različico in opremo, tudi vrhunsko glasbeno napravo znamke Harman Kardon.