nova vozila Renault

NOVI RENAULT MASTER
s prenovljeno silhueto še bolj učinkovit

  • Novi Renault Master razkriva svojo silhueto.
  • Oblika »Aerovan« je podrejena še večji učinkovitosti.
  • Za do 21 odstotkov manjša poraba energije povsem električno gnane različice in za do 1,5 litra goriva na 100 kilometrov manjša poraba različice z motorjem z notranjim zgorevanjem.
  • To novi dostavnik je začetnik nove generacije dostavnikov in bo razkrit v naslednjih dneh na sejmu transporta Solutrans.     
Renault Master je pristna uspešnica z več kot tremi milijoni prodanih primerkov od leta 1980, zdaj pa je pripravljen pretakniti v višjo prestavo z novo generacijo, ki bo v naslednjih dneh predstavljena na sejmu transporta Solutrans v Lyonu v Franciji. Novi Renault Master bo udarna ost nove generacije dostavnikov, ki bodo učinkovitejši, 100-odstotno povezljivi in inovativni. Ta novi model je zasnovan za optimalno rabo, kar mu omogoča, da gre še dlje in porabi še manj, obenem pa se prilagaja aktualnim potrebam.  


Zahvaljujoč obliki karoserije »aerovan« in novemu zavornemu sistemu ima novi Renault Master v različici na izključno električni pogon za 21 odstotkov manjšo porabo energije, različice z motorjem z notranjim zgorevanjem pa ima za 1,5 litra na 100 kilometrov manjšo porabo goriva. Tako kot prejšnje generacije bodo tudi novi Master izdelovali v Renaultovi tovarni Batilly na severu Francije, v kateri so proizvodno opremo prenovili za proizvodnjo na nov in inovativen način. Več informacij sledi kmalu...