Stopite v svet znamke Renault!

Že od nekdaj nas naprej žene naša strast, ki nas spodbuja, da gremo še korak dlje in se spopademo z izzivi avtomobilskega sektorja s ciljem, da vam ponudimo doživetje po meri.

Blagovna znamka Renault

Že več kot stoletje vam ponujamo vsakodnevno podporo in zagotavljamo prednosti naše strasti ter vam omogočamo, da tudi vi izživite svojo strast.
Znamka Renault
Znamka Renault
Čuten, topel dizajn notranjosti in zunanjosti ter inovativni koncepti, ki presegajo tradicionalne okvire. Temu pravimo francoski dizajn.
Skupina Renault
Skupina Renault
Ena skupina, ena zveza, številna partnerstva. Odkrijte mednarodno podjetje francoskega porekla z več kot stoletno zgodovino.
Renault v Sloveniji
Renault v Sloveniji
Že vrsto let naš tržni delež dosega sam vrh v Sloveniji, zahvaljujoč naši mreži z več kot 35 prodajnih mest. Poiščite vse informacije o družbi Renault v Sloveniji.

Strast do življenja

Naša strast nas žene, da premikamo lastne meje in postavljamo nove smernice v avtomobilskem svetu.
Koncept RS2027
Renault in moto šport: inovacije, naša strast
Naše poslanstvo je premagovanje športnih izzivov in zavezanost k razvoju avtomobilskih tehnologij.
Konceptno vozilo EZ Ultimo
Konceptna vozila Renault
Odkrijte našo ponudbo konceptnih vozil, ki prinašajo prihodnost v sedanjost in utelešajo našo vizijo avtomobila prihodnosti.
Tehnologija Easy Life
Easy Life
Z inovacijami želimo poenostaviti vaše življenje. Odkrijte tehnologije Renault EASY DRIVE, Renault CONNECT in varnost Renault.     

Predstavitev novih predpisov

Izboljšanje življenja in dostopnost ničelnih emisij za vse.
Oznake gum
EU uredba o energijski učinkovitosti pnevmatik
V skladu z Uredbo so pnevmatike novega vozila Renault in pnevmatike, kupljene ob menjavi pnevmatik, opremljene z informacijami o energijski učinkovitosti.
Koncept Symbioz
Emisijski standard WLTP
Izboljšanje življenja in dostopnost "ničelnih emisij" za vse.
Moški v delavnici na telefonu
Uredba REACH
Pri družbi Renault se trudimo, da bi vam izboljšali in poenostavili življenje. Že desetletja si prizadevamo, da bi vam ponudili vozila z večjo učinkovitostjo in manj onesnaževanja.
Novi motorji oznaka
Nove oznake za nove dizelske in bencinske motorje
Odkrijte nove dizelske motorje Blue dCi in bencinske motorje s filtrom trdnih delcev.

Različni modeli naših vozil

Raziščite vrste naših vozil
Renault ponuja vse vrste modelov osebnih vozil: od mestnih avtomobilov do enoprostorcev, crossoverjev, limuzin, športnih terencev in vozil s štirikolesnim pogonom. Pri čisto vsakem modelu vam želimo ponuditi eleganten in edinstven dizajn, resničen užitek v vožnji in največjo mero udobja v vozilu.