Blagovna znamka Renault

Strast je tista, ki nas vsak dan navdihuje in nam daje zagon. Naša strast je pomagati strankam, da z našimi vozili in storitvami živijo svojo strast.
strast do življenja

V čem se razlikujemo od drugih?

Konceptno vozilo Renault TREZOR
Francoski dizajn
Čuten, topel dizajn notranjosti in zunanjosti ter inovativni koncepti, ki presegajo tradicionalne okvire. Temu pravimo francoski dizajn.
Notranjost vozila Renault
Easy Life
Izkušnja za naše stranke, ki poenostavi življenje in ga dvigne na višjo raven.

Naše strokovno znanje

R.S.
Avtomobilski šport je v središču naše zgodovine. Od Formule 1™ do Renault Sport Series nas žene strast do tekmovanj.

Naš edinstven seznam dosežkov je plod strokovnega znanja in izkušenj. S preseganjem naših izkušenj z dirkališč po vsem svetu vam želimo s športnimi vozili ponuditi najboljše iz sveta tehnologije R.S.  
Renault E-TECH 100% električna tehnologija
Kot pionirji in vodilno podjetje na področju električne mobilnosti želimo z našo ponudbo vozil, rešitev in storitev narediti vsakodnevno uporabo povsem električnih vozil še preprostejšo in dostopnejšo. Brez skrbi, z ničelnimi emisijami med uporabo ter s preprostim upravljanjem in polnjenjem – naša ponudba osebnih in gospodarskih vozil je prilagojena vašim vsakodnevnim potrebam ter premaguje okoljske izzive sedanjosti in prihodnosti.
INITIALE PARIS
Privoščite si najboljši francoski dizajn z vozili INITIALE PARIS. Serija INITIALE PARIS s svojim prepoznavnim dizajnom, vrhunskimi materiali, visokokakovostnim zvočnim sistemom in tehnologijo MULTI-SENSE, odvisno od modela, združuje naše najboljše znanje in vam prinaša doživetje, ki vsak dan znova prebudi vaše čute.
Renault Pro+
Mreža Renault Pro+ vključuje ponudbo vozil za podjetja in storitve, namenjene poslovnim kupcem.

Naša ambicija? Poenostaviti vaše življenje s prilagojenimi rešitvami, ki izpolnjujejo vaše poslovne potrebe in povečujejo vašo poslovno učinkovitost.

Naše tehnologije

R-LINK 2
R-LINK 2 in R-LINK Evolution
R-LINK 2 in R-LINK Evolution sta naša vgrajena multimedijska sistema, ki vam ponujata intuitivno in povezano doživetje vožnje.
R-LINK 2
MULTI-SENSE
V vgrajenem tabličnem računalniku R-LINK 2 aktivirajte tehnologijo MULTI-SENSE, ki vam omogoča upravljanje vseh vgrajenih voznih tehnologij vozila.
R-LINK 2
4CONTROL
Upravljajte vozilo v vseh razmerah z ekskluzivno tehnologijo 4CONTROL, ki vam ponuja edinstveno doživetje vožnje.

Kakovost, naša vsakodnevna zaveza


Že več kot 120 let vas spremljamo na vaših vsakodnevnih vožnjah. Vaše zaupanje je ključnega pomena za naše napredovanje.

Zato smo se zavezali zagotoviti skladnost vseh naših vozil in storitev z zahtevami za kakovost in vzdržljivost, od razvojne faze do naših pooblaščenih prodajalcev in delavnic. Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu.

Si želite ogledati našo ponudbo?

Megane eVision
Naša ponudba konceptnih vozil