Konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport

Naše konceptno vozilo, Renault ZOE z največjo možno mero športnosti, je prepoznavno po izraznem dizajnu. Slogovni dosežek, ki uteleša našo strast do avtomobilov, združen z izjemnimi užitki v vožnji, ki jih lahko zagotavlja samo električno vozilo.
konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport Športni dizajn
Konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport je zlitje serijskega vozila Renault ZOE in enoseda Formula E Renault e.dams.
Visokozmogljiva različica vozila Renault ZOE
Satenasto-modra karoserija, ustvarjena po vzoru vizualne podobe enoseda Renault e.dams, pridihi rumene, svetlobni podpis v obliki črke C in romb Renault, poudarjen z osvetlitvijo iz ozadja itd. Konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport uteleša podobo naše znamke in jo nadgrajuje. Preprosto ga morate oboževati!

konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport

Izjemna športnost!

Konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport uteleša našo strast do avtomobilskega športa in odličnost inženirjev oddelka Renault Sport – dvakratni svetovni prvaki Formule E.
Konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport – šasija
Strokovno znanje Renault Sport
Za zasnovo in umerjenost šasije konceptnega vozila Renault ZOE e-Sport je zaslužno predvsem strokovno znanje naših ekip z oddelka Renault Sport, ki so ustvarile nekaj najzmogljivejših športnih vozil Skupine Renault. Na njihove tehnične odločitve je vplivala želja po najvišji stopnji dinamične zmogljivosti. Cevna šasija, ki so jo ustvarili v podjetju TORK Engineering, "dvojno trikotno" vzmetenje spredaj in zadaj, 51 cm (20″) kolesa in "štirismerno" nastavljivi amortizerji OHLINS zagotavljajo konceptnemu vozilu Renault ZOE e-Sport vrhunsko zmogljivost na dirkalni stezi.
Konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport – armaturna plošča
Neprekosljiva zmogljivost
Konceptno vozilo Renault ZOE e-Sport zahvaljujoč svoji arhitekturi, moči in upravljanju prenosa moči ponuja najvišjo stopnjo zmogljivosti. Z odličnim razmerjem med težo in močjo (1460 kg (vključno z voznikom)/460 KM) in navorom 640 Nm (320 Nm na motor), ki je na voljo skoraj takoj, doseže 100 km/h v 3,2 sekunde in največjo hitrost 210 km/h v manj kot 10 sekundah.

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

Ponudba konceptnih vozil
Naša ponudba konceptnih vozil
Renault Sport
Naše strokovno znanje Renault Sport