Konceptno vozilo Renault MORPHOZ

MORPHOZ je konceptno vozilo, ki predstavlja vizijo Skupine Renault glede osebne in deljene električne mobilnosti. MORPHOZ se prilagodi vsem vrstam uporabe in oznanja novo družino avtonomnih, futurističnih in domiselnih modelov električnih vozil.

konceptno vozilo MORPHOZ

Trajnostna električna mobilnost brez omejitev

Renault MORPHOZ premika meje vožnje vozil z električnim pogonom. To pametno in modularno konceptno vozilo se prilagodi vsem vašim potrebam.

Modularno vozilo, ki se prilagodi vašim potrebam

MORPHOZ vam poleg modularne notranjosti ponuja fizično preoblikovanje glede na vaše potrebe in vaš način uporabe vozila. Želite ostati v mestu? Izberite različico "City". Se odpravljate na daljšo pot? Preklopite v način "Travel".
Konceptno vozilo Renault MORPHOZ
Električni karakter in osebnost
Prepoznaven svetlobni podpis Renault v obliki črke C, indukcijski polnilnik in digitalne kamere visoke ločljivosti namesto vzvratnih ogledal predstavljajo trajnostno in električno zmogljivost vozila MORPHOZ. 

Videz križanca vozila MORPHOZ združuje različne sloge z drznimi in hkrati elegantnimi linijami. Kabina je povsem prilagodljiva z zložljivo armaturno ploščo, vrtljivim sovoznikovim sedežem in drsnimi zadnjimi sedeži.
Konceptno vozilo Renault MORPHOZ
Način City
Odločen videz vozila MORPHOZ je poudarjen s svetlobno podobo po meri, ki mu daje prepoznaven slog. Kratek pokrov motorja in skriti zadnji odbijač zmanjšata previs za enostavnejšo vožnjo in parkiranje v mestu. 

MORPHOZ vam poleg dosega vožnje 400 km ponuja vsestranskost in prilagodljivost za vsa opravila v mestu. Način City vozila MORPHOZ je postal simbol okretnosti električnega mestnega vozila. 
Konceptno vozilo Renault MORPHOZ
Način Travel
Vozilo MORPHOZ, ki je opremljeno z možnostjo Travel Extender, vam ponuja 50 kWh v dodatnih baterijah, zato se lahko z dosegom vožnje 700 km podate tudi na daljše poti. Z izpopolnjenim profilom ter zašiljenim in po meri izdelanim sprednjim delom smo optimizirali njegovo aerodinamiko. 

Daljša različica vozila MORPHOZ zagotavlja potnikom več prostora za noge in prostor za dodatno prtljago. Celotna notranjost vozila je namenjena potnikom in njihovi interakciji.

Vozilo v središču številnih povezanih ekosistemov

Konceptno vozilo Renault MORPHOZ
Pravo »vozilo, v katerem lahko živite«
V notranjosti vozila MORPHOZ lahko potniki uživajo v prostorni in udobni kabini. V prostoru, ki spodbuja potnike k skupni rabi in interakciji, vlada sproščenost. Vzdušje je prijateljsko in mirno. Voznika pozdravi umetna inteligenca, ki deluje kot proaktivni virtualni pomočnik, pozoren na vsako voznikovo zahtevo. 

Ob vklopu načina »Sharing« se sovoznikov sedež zavrti proti zadnjim sedežem, da so lahko vsi potniki skupaj kot v dnevni sobi. Umetna inteligenca vam ponuja sezname predvajanja ali izzive z videoigrami za spodbujanje interakcije med potniki.
Konceptno vozilo Renault MORPHOZ
za trajnostno in deljeno mobilnost.
Konceptno vozilo MORPHOZ uteleša zaveze Skupine Renault pri spodbujanju revolucije mobilnosti. Njegov temeljni koncept je skupna raba pri spopadanju z izzivi mesta prihodnosti. 

MORPHOZ je z večnamenskimi baterijami "Travel Extender" povsem prilagojen temu okolju. Kadar jih ne uporabljate v vozilu, lahko z njimi napajate opremo doma ali celo v soseski. Lahko so tudi na razpolago na polnilnih točkah za druga vozila. Vozilo MORPHOZ, ki je povsem usklajeno z ekosistemom pametnega mesta, vozi varno ter usklajeno z drugimi uporabniki, vozniki in pešci.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

Ponudba vozil Renault
ponudba vozil Renault
Vsa naša vozila, od večnamenskih vozil do mestnih avtomobilov, od limuzin do športnih terencev
Austral E-Tech full hybrid
E-Tech
Odkrijte več o tehnologiji.