Konceptno vozilo Renault TREZOR

Dobrodošli v vznemirljivi prihodnosti! Konceptno vozilo Renault TREZOR, dvosedežni električni kupe, predstavlja začetek novega cikla konceptnih vozil ter raziskovanje oblik in tehnologij za prihodnje modele. Ta električni GT s svojim privlačnim slogom in storitvami za več užitka v vožnji uteleša našo vizijo mobilnosti prihodnosti in strast do avtomobilov.
konceptno vozilo Renault TREZOR Zunanjost v slogu znamke Renault
Konceptno vozilo Renault TREZOR je del prenovljene ponudbe vozil Renault: preproste, čutne in tople linije, prepoznavna sprednja stran, svetlobni podpis v obliki črke C. Konceptno vozilo Renault TREZOR, ki smo ga naznanili s konceptnim vozilom Renault DEZIR in ki ga uteleša novi Renault CLIO, predstavlja zrelost oblikovanja naše znamke.
Dizajn, ki spominja na športno vozilo
Konceptno vozilo Renault TREZOR ima na pokrovu motorja odprtino za dovod zraka v obliki satovja, ki po strukturi spominja na zadnji del karoserije. Na voznikovi strani smo vratca rezervoarja za gorivo zamenjali z analognim merilnikom, ki prikazuje raven napolnjenosti baterije. Na zadnji strani vozila svetlobni podpis iz optičnih vlaken vključuje rdečo lasersko luč.

konceptno vozilo Renault TREZOR

Notranjost: pristna in sodobna

Zaradi prevladujoče rdeče barve je notranjost konceptnega vozila Renault TREZOR čutna in topla. Z izbiro materialov vrhunske kakovosti, kot sta les in usnje, vam ponuja užitek v vožnji. Kabina s kombinacijo mojstrstva in tehnologije napoveduje še bolj elegantno, prefinjeno in povezano notranjost v naših prihodnjih modelih.
Renault TREZOR Concept - un homme adossé sur le véhicule ouvert
Povsem izviren dostop
Konceptno vozilo Renault TREZOR, ki spominja na klasična dirkalna vozila, vas vabi, da prestopite njegov prag in se namestite v prostoru za potnike. Športen in čuten pridih vrat vozila poudari rdeče usnje, ki prekriva zgornji steber karoserije. Nasloni za glavo se samodejno pomaknejo nazaj in vas vabijo, da se udobno namestite v sedeže.
Renault TREZOR Concept - véhicule ouvert vu de profil - zoom sur l'intérieur
Popolna kombinacija lesa, usnja in tehnologije
Presenečenje! Konceptno vozilo Renault TREZOR razkriva rdečo leseno armaturno ploščo, ki vključuje prostor za prtljago. Odlagalna mesta po meri, ki jih zavarujete z usnjenimi trakovi, najdete vzdolž usnjenih sedežev temno rdeče barve. Elegantna linija armaturne plošče poudarja visokotehnološko notranjost z velikim zaslonom na dotik. Na pravokotnem volanu so namesto običajnih kontrolnikov vgrajeni zasloni na dotik.

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

4ever Trophy
naša ponudba konceptnih vozil
safety by Renault logo
safety by Renault