R5 TURBO 3E E-Tech 100 % electric

Kontrolirano električno drsenje skozi ovinke.
Še vedno turbo, a zdaj tudi električen
Na dirkah je zbral številne dosežke, ob pogledu nanj vam zastane dih in je poln presežnikov. Vozilo R5 Turbo 2 v tem letu praznuje 50 let! Najboljši način, da se poklonimo vozilu je predstavitev novega 100 % električnega vozila R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric, ki se prav tako pohvali z odličnim videzom, enako učinkovitostjo in spektakularnostjo! Odkrijte našo posodobljeno ikono.  
100 %
električen
280kW
moči ali 380 KM    
700Nm
navora

100 % zmogljivost

Električen, legendaren in poln navdiha
R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric ima vse: z enako visoko zmogljivostjo kot predhodniki vključuje in posodablja svoj prepoznavni slog. Zadnji spojler, dovod zraka, linije, barve – nemogoče ga je spregledati! Motor z 280 kW (380 KM) elektrificira vse na svoji poti.
280 kW moči in 700 Nm navora
Dva električna motorja, ki sta nameščena zadaj, ustvarita 280 kW moči, kar ustreza 380 KM. Električna motorja za navorom 700 Nm po pospeševanju in zmogljivostjo baterije 42 kWh omogoča številne zdrse po ovinkih pri polni zmogljivosti.
Šasija brez kompromisov
R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric, ki je ustvarjen za tekmovanje in posebej za driftanje, tehta 980 kg (brez baterij) ter je podedoval posebno zasnovano cevno šasijo. V ravnem podvozju so nameščene baterije, izjemno nizko težišče pa omogoča boljše driftanje skozi ovinko.
Samo za driftanje
R5 TURBO 3E
Vse za driftanje
R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric je z dvema tesno prilegajočima sedežema in s pogonom na zadnji kolesi pripravljen na še boljše "napade“. Karoserija iz karbonskih vlaken pokriva cevasto šasijo, elegantne pnevmatike so zasnovane za driftanje, konzole s kamerami pa vam omogočajo snemanje in deljenje voženj.

100% igrivost

Eleganten vedno in povsod
Konceptno vozilo R5 Turbo 3E E-Tech 100 % electric ima preoblikovano podvozje, odbijače in vse površine. V primerjavi z modelom "Turbo 2" je širši za 25 cm. Konceptno vozilo vas bo navdušilo z rožnato-vijoličastimi zatemnjenimi stekli, rdečimi LED-platišči, ki zasvetijo med driftanjem in osvetljenim logotipom v sredini volanskega obroča.
Povsem varen obrat za 360°!
Kabina, ki je hkrati agresivna in mehka, je zasnovana za visoko zmogljivost in vam omogoča popolno brezskrbnost. Varnostni blatniki vas pomirijo, športni sedeži vas zadržijo, oblazinjenje pa vas zaščiti ... Driftanje se lahko začne!

Odkrijte tudi ...

50 years of R5 - Renault
Renault 5 proslavlja 50. obletnico
Legendarni R5 praznuje svojo 50. obletnico s številnimi inovativnimi presenečenji.
4EVER Trophy konceptno vozilo - Renault
konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100 % electric
Renault predstavlja povsem novo konceptno vozilo, ki je moderen poklon ikoničnemu Renault 4. Konceptno vozilo načrtovano za leto 2025, bo zasnovano za raziskovanje širnega sveta, kot tudi manjših ulic. 
Renault 5 E-Tech electric Prototype
konceptna vozila Renault
Izkusite inovacije s konceptnimi vozili, ki kažejo pot prihodnjim vozilom Renault.