Konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100 % electric

Pustolovščina za vsakogar.
Ikona nove generacije
Renault je na Mondial de l'Auto 2022 v Parizu razkril moderno interpretacijo svojega ikoničnega modela Renault 4, ki je poznan in prepoznan po vsem svetu.

Oblikovalska ekipa pod vodstvom Gillesa Vidala, direktorja oblikovanja znamke Renault, je na novo in v modernem duhu interpretirala ikonični model, ki je pustil svoj pečat na šestdesetih, sedemdesetih in osemdesetih letih preteklega stoletja. Razstavni prototip naslavlja tudi mlajše generacije s slavljenjem 25. obletnice solidarnostnega srečanja "4L Trophy".
100 %
električen 
100 kW
moči
770mm
terenskih pnevmatik

Ikoničen dizajn

Pripravljen za raziskovanje
Od odkrivanja manjših ulic do raziskovanja sveta, konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100 % electric je zasnovano, da odgovori na vse vaše potrebe. Ima vse, kar bi vsakodnevni pustolovci in raziskovalci daljav lahko pričakovali: preproste oblike, robustno zanesljivost, minimalne stroške vzdrževanja in izpuh brez hrupa in brez emisij CO2!

V duhu raziskovanja in odkrivanja

Druga vizija pustolovščine
Renault 4 pustolovcem že več kot 60 let pomaga raziskovati svet. Je v užitek tako amaterskim voznikom kot tudi profesionalnim voznikom, saj izraža vrednote pripadnosti in pomoči drug drugemu. 

Konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100 % electric nadaljuje tradicijo odprtega duha, želje po odkrivanju in preseganju samega sebe.
Pripravljen za vse terene in poti
Lahko se odpravite na potovanje zelo daleč ali pa ostanete zelo blizu. Kakorkoli se boste odločili, konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100 % electric vas pripelje na cilj. Kamorkoli greste, greste lahko brezskrbno. S ponudbo terenske opreme, močnim strešnim prtljažnikom, LED lučmi, stopnjo napolnjenosti pnevmatik, ki jo je mogoče nastaviti iz kabine, in celo lopato, se lahko povsem sprostite. 

Nov izgled

RENAULT 4EVER TROPHY V BARVAH LETA 1962 4L
4EVER Trophy bo prvič javno pokazal svoje nove barve karoserije na turnirju Roland-Garros leta 2023 v Parizu. Poleg ikonične modre Ile-de-France modre barve, fluorescenčno rumeni poudarki na strešnih trakovih, blažilnih vzmeteh in emblemih na kolesih poudarjajo njegovo prefinjeno in s tehnologijo navdihnjeno obliko. Vznemirljiv poklon teniškim ikonam Roland-Garrosa.

Prihaja nova era

100 % električen
Konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100 % electric bo prevladovalo v prihodnosti pred drugimi vozili s spredaj nameščenim 100 % električnim motorjem in posebej zasnovano platformo, ki absorbira udarce in tresljaje (pametni učinek). 

 Združujejo se 4 prednosti - varčnost, vzdržljivost, spoštovanje in zabava!
Od koncepta do realnosti
Ključni vidiki prihodnosti Renault 4
Konceptno vozilo 4ever Trophy E-Tech 100 % electric v veliki meri napoveduje prihodnje serijsko vozilo Renault 4 electric in simbolizira prihodnost mobilnosti.

Okreten, tih in prijazen okolju, ki se enako dobro vozi na dirkalnih stezah kot tudi na asfaltiranih cestah. Naj konceptno vozilo  4ever Trophy E-Tech 100 % electric naredi vaša potovanja preprosta, ekonomična in vznemirljiva!

Odkrijte več

Reno avatar - Renault
reno, uradni Renault avatar
Renault predstavlja svoj avatar z imenom…   reno! Pravo utelešenje vgrajene inteligence in povezljive tehnologije, ki bo na voljo v prihodnjih vozilih znamke. Kmalu pa bo na voljo tudi reno aplikacija.
Renault 5 E-Tech electric prototip
prototip R5 E-Tech 100% electric

Prototip R5 E-Tech 100 % electirc tlakuje ikonični 100 % električni različici R5 pot v prihodnost.
Renault Scenic vision
Renault Scenic Vision
Renault Scenic Vision, ki se osredotoča na napredno zasnovo in funkcije, uporablja predvsem reciklirane materiale in takšne, ki jih je mogoče reciklirati, kar mobilnost popelje v novo ero.