Renault MEGANE eVISION

Dizajn, dinamična zmogljivost, doseg vožnje: konceptno vozilo MEGANE eVISION oznanja novo generacijo električnih vozil Renault.

Konceptno vozilo MEGANE eVISION obljublja revolucionarno zmogljivost.


konceptno vozilo MEGANE eVISION

MEGANE eVISION konceptno vozilo za vsakdanjo rabo in električno doživetje.

Konceptno vozilo MEGANE eVISION premika meje električnih vozil. Platforma CMF-EV, opremljena z najsodobnejšimi tehnologijami, tlakuje pot zmogljivosti v prihodnje.
Konceptno vozilo MEGANE eVISION je opremljeno s futuristično električno platformo
Renault gre kot pionir na področju električnih vozil še korak dlje z začetkom prodaje nove platforme CMF-EV (skupna modularna družina in električna vozila). 

Ta nova modularna električna platforma se v glavnem osredotoča na revolucionarne dosežke, čustva in zmogljivost. S številnimi izboljšavami in inovacijami premika meje ter se povzpenja na področju energetske učinkovitosti. 
za izboljšano zmogljivost
Konceptno vozilo MEGANE eVISION premika meje v električni mobilnosti, zaradi njegove velikosti je vožnja v mestu mala malica. Ponuja vam potniški prostor in uporabno prostornino, ki sta primerljiva z vozili iz razreda C, ki so običajno 15 do 30 cm daljša. 

Prihodnja električna vozila Renault bodo opremljena z novo platformo CMF-EV, kar jim bo omogočalo večjo modularnost in prostornost brez potrebe po dodatni višini ali dolžini.
in osupljiv doseg vožnje.
Konceptno vozilo MEGANE eVISION se ponaša z izjemnim novim dosežkom – opremljeno je z baterijo, ki mu zagotavlja moč limuzine in hkrati ohranja svoje kompaktne mere. S tem korakom se oddaljuje od tradicionalnih kategorij in premaguje ovire, ki so onemogočale prehod na električni pogon. 

V čem je skrivnost? Izjemno tanka baterija z zmogljivostjo 60 kWh. Vozilo ima manjšo razdaljo od tal in je bolj aerodinamično. To znatno zmanjša porabo električne energije in poveča doseg vožnje.

Dizajn sodobnega in dinamičnega križanca

Konceptno vozilo MEGANE eVISION uteleša evolucijo v dizajnu vozil Renault. Strast, izjemna strokovnost in aerodinamika se zlivajo v nove mere in osupljive lastnosti.
Renault MEGANE eVISION
Strast
Profil vozila je prepoznaven že od daleč. Njegov zanimiv svetlobni podpis je podprt s tehnološkimi inovacijami znamke LIVINGTECH. Ko se približate vozilu, se pokaže njegova površina in novi svetlobni učinki še bolj poživijo njegovo obliko.
Renault MEGANE eVISION
Izjemna strokovnost
Vsaka podrobnost konceptnega vozila MEGANE eVISION je opomnik za tehnološke in električne inovacije, ki jih vsebuje. Spoznajte duh nove generacije električnih vozil Renault z »gladko površino« ali po navdihu koncepta »v isti višini«. Ta koncept je poudarjen z uporabo zložljivih vratnih kljuk, ki so v višini vrat, dokler jih ne potrebujete.
Renault MEGANE eVISION
Aerodinamika
Konceptno vozilo MEGANE eVISION, ki temelji na konceptnem vozilu MORPHOZ, je opremljeno z velikimi kolesi. Za večjo učinkovitost so le-ta na zunanji strani čim bolj zaprta in poravnana s karoserijo, kar ustvari bolj aerodinamične linije vozila.

ponudbe

Želite spremeniti ta koncept v resničnost?

Ponudba vozil Renault
ponudba vozil Renault
CV Megane E-Tech 100% electric
električna mobilnost