Formula 1 prihodnosti: R.S. 2027 Vision

Odkrijte našo vizijo Formule 1 za leto 2027: bolj osebna in spektakularna za še bolj vznemirljive dirke!
R.S. 2027 Vision Voznik je junak
R.S. 2027 Vision s prosojno kabino omogoča celoten ogled voznika za volanom.
Piše se leto 2027
Prosojna kabina vozila R.S. 2027 Vision vam z dizajnom po merah voznika ter z lahkim in odpornim materialom, natisnjenim s 3D-tiskalnikom, omogoča doživetje dirke s podrobnim ogledom izrazov na obrazu voznika. Tudi njegova čelada je prosojna, zaradi česar lahko vidite obraz voznika in opazujete njegove odzive. Ne glede na to, ali ste na prizorišču ali opazujete z razdalje, ste v samem osrčju dogajanja. Za boljše razumevanje dirke vam aktivna osvetlitev LED, vgrajena v kolesa, prikazuje glavne informacije, kot so uvrstitev voznika med dirko in stanje napolnjenosti baterije vozila.

R.S. 2027 Vision

Futuristična zasnova

Konceptno vozilo R.S. 2027 Vision, sad skupnih prizadevanj naših strokovnjakov iz ekipe za oblikovanje Renault Design in oddelka Renault Sport Racing, je zapisano v naših genih.
Formula 1
Eleganten dizajn
Sprednji žarometi LED v obliki črke C, osvetljen romb na pokrovu motorja, aktivna osvetlitev, krmiljeni aeroprofili in drugi mobilni aerodinamični elementi. Naše novo konceptno vozilo je z močnimi vizualnimi komponentami zapisano v genih naše blagovne znamke. Konceptno vozilo R.S. 2027 Vision, ki že žanje uspeh glede svojega dizajna, vas bo navdušilo! To ne velja samo za oboževalce Formule 1, temveč tudi za navdušence nad novimi tehnologijami, ki jih ne zanima samo avtomobilsko dirkanje.
Formula 1
Uteleša duh ekipe Renault Sport
Z motorjem s turbopolnilnikom in nekaterimi prepoznavnimi poudarki, kot so zadnji spojler in barve karoserije, je konceptno vozilo R.S. 2027 Vision ponosen odsev svojega predhodnika, vozila Renault RS01 iz leta 1977. Rumeno in črno barvo karoserije poudarja kovinski videz, ki ga nadgradi zlati list ter tako ustvari vizualno estetiko, ki predstavlja kakovost, tehniko in zmogljivost.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

Konceptno vozilo
naša ponudba konceptnih vozil
Renault Sport
naše strokovno znanje Renault Sport