Konceptno vozilo Renault Symbioz

Odkrijte nov pogled na prihodnost. Povezana prihodnost, v kateri so meje med vozilom in bivalnim prostorom zabrisane.
konceptno vozilo Symbioz Nova obilka svobode
Konceptno vozilo Renault SYMBIOZ je uresničitev zamisli o mobilnem domu. Večnamenska kabina vam omogoča uživanje v novem doživetju z vozilom, ki je zdaj v središču ekosistema, zasnovanega okoli vas.
Udobje doma v vozilu
S konceptom SYMBIOZ vaše vozilo ni več ločeno od bivalnega prostora. Zasnovano je kot pristna razširitev vašega doma. Oblike, barve, materiali, značilnosti. Vse je zasnovano tako, da se med vožnjo počutite kot v domači dnevni sobi. Ko pa ste doma, postane vozilo dodatna soba vašega doma. Prijetna notranjost in digitalne funkcije so vam vedno na voljo.

konceptno vozilo Symbioz

Avtonomna in povezana električna prihodnost

SYMBIOZ prevzame nadzor ter vas v popolnem udobju in brezskrbnosti zapelje do izbranega cilja.
Konceptno vozilo Renault SYMBIOZ – avtonomno vozilo
Avtonomna vožnja v dnevni sobi na kolesih
Vozilo SYMBIOZ je opremljeno z različnimi načini avtonomne vožnje, zato ročna vožnja ni več potrebna. Možnost obstaja – če ste pripravljeni nanjo. V načinu dnevne sobe se sprednja sedeža zavrtita za 180°, kar vam ponuja povsem novo doživetje vožnje. Če skozi panoramsko stekleno streho ne bi videli pokrajine, ki drvi mimo vas, sploh ne bi vedeli, da ste na cesti.
Konceptno vozilo Renault SYMBIOZ – sprednja stran
Povsem povezan ekosistem
SYMBIOZ popelje povezljivost in avtomatizacijo doma na višjo raven. Vozilo se doma samodejno napolni, lahko pa tudi zagotovi električno energijo za vaš dom. Takšna medsebojna povezljivost omogoča, da se dom in vozilo med seboj prepoznata ter vzajemno predvidevata njune potrebe. Z vozilom SYMBIOZ se lahko razvijate v digitalnem ekosistemu, ki ne pozna prostorskih omejitev in je zasnovan za poenostavitev življenja.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

Ponudba konceptnih vozil Renault
Naša ponudba konceptnih vozil
Ponudba vozil Renault E-Tech electric
Naša ponudba vozil E-Tech electric