Konceptno vozilo Renault KWID

Konceptno vozilo KWID, rezultat sodelovanja naših ekip z vsega sveta, smo predvideli in zasnovali za mlajše kupce na novih trgih, kot sta Indija in Brazilija.
konceptno vozilo Renault KWID Robusten in zabaven dizajn
Prijazno, robustno in tehnično konceptno vozilo Renault KWID bo vsakič znova prebudilo vašo domišljijo.
Dron kot vaš pomočnik
Zasnovali in ustvarili smo "spremljevalca v zraku", prvi tovrsten instrument iz avtomobilskega sveta, da bi vam zagotovili varno in prijetno vožnjo. Pojavi se iz zadnjega dela panoramske strehe, upravljate pa ga lahko v »samodejnem« načinu prek sistema GPS ali v "ročnem" načinu prek tabličnega računalnika na armaturni plošči. S "spremljevalcem v zraku" si lahko ogledate prometne informacije, fotografirate pokrajino ali zaznate ovire na cesti enostavneje in zabavneje kot kadar koli doslej.

konceptno vozilo Renault KWID

"Visokotehnološko" konceptno vozilo

Konceptno vozilo Renault KWID izstopa tako zaradi svojega zabavnega in domiselnega videza kot tudi zaradi bogate opreme z močnim poudarkom na tehnologiji.
Renault KWID Concept - Vue de profil
Ta mestni SUV bo na vas naredil vtis
Pri konceptnem vozilu Renault KWID so naše oblikovalske ekipe uporabile umetnost kombiniranja kontrastov. Poleg zabavnega videza in prijaznega obraza vam ponuja tudi kontrasten in robusten videz, ki ga poudarjajo mogočna sprednja mreža hladilnika in neustrašni blatniki. Konceptno vozilo Renault KWID z 2-kolesnim pogonom brez dvoma daje vtis terenskega vozila.
Renault KWID Concept - zoom sur habitacle avant du véhicule
Edinstvena notranjost
Sprednji 3 sedeži v konceptnem vozilu Renault KWID so videti, kot da visijo nad belo podlago. Ti svetli sedeži z dvobarvnim oblazinjenjem iz elastomera vas vabijo, da se udobno namestite. V voznikovem sedežu v sredinskem položaju lahko dostopate do informacij prek vgrajenega tabličnega računalnika z zaslonom na dotik, ki vam omogoča upravljanje funkcij vozila in daljinsko upravljanje drona – vašega "spremljevalca v zraku".

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

Ponudba konceptnih vozil
Naša ponudba konceptnih vozil
Renault Easy Life
Tehnologije prihodnosti