Konceptno vozilo Renault EZ-ULTIMO

S konceptnim vozilom EZ-ULTIMO predstavlja Renault zadnje vozilo iz trilogije konceptnih vozil za prihodnost deljene mobilnosti. Po vozilu EZ-GO za vsakodnevno mestno mobilnost in vozilu EZ-PRO za končno dostavo Renault zaključuje vizijo s konceptnim vozilom EZ-ULTIMO, povsem novo rešitvijo mobilnosti, ki ponuja edinstveno in obenem cenovno ugodno vrhunsko doživetje.


Povsem nova vizija deljene mobilnosti

Vrhunsko doživetje, ki je zvesto filozofiji znamke Renault in dostopno vsakomur.

Robotsko vozilo, kot ga še ne poznate

Konceptno vozilo EZ-ULTIMO (izgovorjava "EASY ULTIMO") je povezano in 100 % električno robotsko vozilo za avtonomno vožnjo. To prestižno vozilo ponuja uporabnikom povsem novo in vrhunsko doživetje mobilnosti: vožnja do restavracije, prevoz z letališča do hotela, turistično raziskovanje ali celo ekskluziven nakupovalni izlet. Konceptno vozilo EZ-ULTIMO, ki je namenjeno tako poslovnim kot zasebnim uporabnikom, je zasnovano za vsakogar in simbolizira idejo zasebne, intimne vožnje. 

Konceptno vozilo EZ-ULTIMO je predstavljeno kot prostor, v katerem si lahko (do trije) potniki ogledajo mesto na drugačen način, pri čemer niso vidni z zunanje strani. V vozilu se lahko počutijo kot doma in občudujejo nebo skozi panoramsko stekleno streho ali skozi stranska stekla.


konceptno vozilo EZ-ULTIMO

Koncept, ki predstavlja robotsko vozilo z izjemnega vidika

Konceptno vozilo EZ-ULTIMO, ki obeležuje 120 let znamke Renault, uteleša njen DNK ter načeli "French Design" in "Easy Life".
EZ-ULTIMO – notranjost
Prestižen in čustven dizajn
Prostorna in prefinjena kabina, ki je hkrati tudi elegantna in vabljiva, ponuja novo, vrhunsko vizijo deljene mobilnosti. Z dolgo in impozantno silhueto, karoserijo v dveh odtenkih in višino, ki znaša 1,35 m, se povsem zlije z mestom. 

Sodobna in dostopna notranjost, ki je zasnovana kot dnevna soba na kolesih, ponuja prijeten in udoben prostor, ki je 100 % zaseben. Razkošna notranjost je opremljena z imenitnimi materiali, kot so les, marmor in usnje, ki se zlivajo v čudovit »novi retro« slog, s katerim smo počastili 120 let znamke Renault.
EZ-ULTIMO – notranjost
Ekskluzivne storitve
Prvovrstno doživetje, ki ga prinaša konceptno vozilo EZ-ULTIMO s svojo notranjostjo, ni omejeno samo na vožnjo. Začne se z rezervacijo, ki jo omogočajo ekskluziven vmesnik in podporne storitve. Storitev je zares edinstvena tudi zaradi dostopa do vozila in sprejema, ki sta na voljo potnikom. 

Potniki imajo v konceptnem vozilu EZ-ULTIMO na voljo tehnologijo in storitve, ki zagotavljajo vrhunsko doživetje. Za preganjanje dolgčasa lahko med vožnjo uživajo v ekskluzivni in prilagojeni vsebini na tabličnem računalniku. Vsaka vožnja postane priložnost za doživetje.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?


EZ-GO – prikaz od zgoraj
Prihodnost deljene mobilnosti
EZ ULTIMO Concept
Prihodnost mestne dostave