Konceptno vozilo Renault EZ-PRO

Po razkritju naše vizije prihodnosti deljene mobilnosti z vozilom EZ-GO vam zdaj s konceptnim vozilom EZ-PRO predstavljamo prihodnost mestne dostave. Avtonomna vožnja, modularnost, povezanost in 100 % električnost. To konceptno vozilo je naslednik vozila EZ-GO in napoveduje prihodnost končne dostave za vse vrste podjetij.


Konceptno vozilo EZ-PRO

 V središču mesta konceptno vozilo EZ-PRO uteleša novo obliko deljene, povezane in avtonomne mobilnosti za spopadanje z izzivi dostave v prihodnosti.

Napovedovanje prihodnosti dostavnih rešitev

Konceptno vozilo EZ-PRO, ki je zasnovano na isti platformi kot EZ-GO ter prilagojeno za ekosistem končne dostave, je namenjeno za prevoz in dostavo paketov ter storitve v mestu. 

Konceptno vozilo EZ-PRO, ki ga upravlja en ali več strokovnjakov za paketno dostavo, je popoln pripomoček za izpolnjevanje neposrednih potreb podjetij ali zasebnih kupcev. Naročeno blago varno dostavi na mesto, ki ga zahteva kupec, na primer v omarice, ki jih je mogoče odpreti z aplikacijo za pametni telefon. 

Konceptno vozilo EZ-PRO, ki je naravno integrirano v mestno okolje, pomaga povečati pretočnost prometa in uteleša novo vrsto mobilnosti, ki je spoštljiva, tiha, ne onesnažuje okolja ter pozitivno vpliva na mesto.


Konceptno vozilo EZ-PRO

konceptno vozilo EZ-PRO

Odkrijte ves spekter možnosti, ki jih ponuja to konceptno vozilo, ki je v celoti zasnovano za profesionalne uporabnike.
EZ-ULTIMO – leva stran
Dizajn, ki izpolnjuje vaše potrebe
Konceptno vozilo EZ-PRO, ki je zvesto konceptu Renault Easy Life, je deljena, povezana in avtonomna platforma, sestavljena iz dveh elementov oz. modulov. V vodilnem modulu je upravljavec, ki nadzoruje dostavo, drugi moduli pa sledijo v skupinskem načinu ali posamezno do mesta dostave. 

Tako kot pri konceptnem vozilu EZ-GO tudi tukaj velika čelna odprtina in zložljiva stopnica omogočata lažji dostop profesionalnim uporabnikom. 

Praktična in funkcionalna platforma je opremljena tudi z bočnimi vrati, ki se odprejo navzgor, drsna stopnica pa se samodejno postavi na tla, kar omogoča lažji dostop do tovornega prostora.
EZ-PRO – notranjost
Zasnovano skladno s potrebami upravljavca
Kabina in vodilni modul predstavljata delovni prostor upravljavca. Dizajn temelji na načelih, ki združujejo preprostost, ergonomijo in učinkovitost. Iz razpoložljivega prostora, ki vsebuje samo nujno potrebne stvari, so bili odstranjeni vsi odvečni elementi. 

Platforma, ki je zasnovana tako, da združuje udobje in priročnost, je opremljena s funkcijami avtonomne vožnje, kar omogoča upravljavcu, da organizira dostave ali se posveti drugim opravilom z dodano vrednostjo. Prilagodljiva kabina se lahko v prečnem položaju uporablja kot mobilna pisarna, po potrebi pa jo je mogoče za nadzor vožnje obrniti tudi naprej.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

        
Konceptna vozila Renault
Naša ponudba konceptnih vozil
EZ-GO – prikaz od zgoraj
Prihodnost mestne mobilnosti