Konceptno vozilo Renault EZ-GO

S konceptnim vozilom EZ-GO razkrivamo svojo vizijo prihodnosti deljene mobilnosti: to avtonomno, električno in povezano nadaljevanje koncepta SYMBIOZ je prvo utelešenje naše vizije prihodnosti osebne mobilnosti.

konceptno vozilo EZ-GO

Robotsko vozilo, ki je prikazalo razmerje med prostorom in časom v povsem novi luči

V mestnem okolju je konceptno vozilo EZ-GO prvo utelešenje avtonomne, povezane in deljene mobilnosti, ki uporablja električni motor in nima volana ali voznika.
KONCEPTNO VOZILO EZ-GO
Del mesta, ki je v gibanju
Konceptno vozilo EZ-GO je "robotsko vozilo": tako vozilo kot tudi storitev sta del mestnega ekosistema. Ima pozitiven vpliv na mesto, saj zagotavlja mobilnost, ki je spoštljivejša do mestnega okolja. 

To avtonomno vozilo se je z uporabo za javni prevoz prebilo v ospredje novega mestnega načina življenja. Konceptno vozilo EZ-GO kot pripomoček za lažje vsakdanje življenje ponuja svojim potnikom popolnoma povezano in prilagojeno doživetje. 

V konceptnem vozilu EZ-GO s sprednjimi vrati, omejeno hitrostjo in avtonomno vožnjo je varnost potnikov na prvem mestu. Svetlobni podpis AD, sporočila na osvetljenih drsnih zaslonih in zunanji zvoki vozila pa zagotavljajo tudi varnost pešcev, ki so v bližini. 

konceptno vozilo EZ-GO

Mobilnost na zahtevo za vse

Avtonomno, električno in povezano vozilo, ki kroji vaš vsakdanjik s široko paleto funkcij.
KONCEPTNO VOZILO EZ-GO
Deljena kabina brez voznika
Konceptno vozilo EZ-GO, izraz identitete Renault "Easy Life", poenostavi mestno vožnjo za vse udeležence. 

Renault je z inovativno zgradbo in kokonsko zasnovo konceptnega vozila EZ-GO predstavil povsem novo identiteto robotskega vozila, ki se znatno razlikuje od kockastih prevoznih sredstev, kakršna si zamišlja večina ljudi. 

Medgeneracijsko konceptno vozilo EZ-GO je predvsem mobilna rešitev za vsakogar, ki lahko izpolni različne zahteve. 

Sprednja vrata konceptnega vozila EZ-GO olajšajo dostop in omogočajo vstop šestim potnikom v stoječem položaju. Dostop je poenostavljen tudi za gibalno ovirane osebe ali otroške vozičke, za katere je na voljo prilagojena oprema ali dostopna klančina, pritrjena na ploščad konceptnega vozila EZ-GO. Konceptno vozilo EZ-GO se tako v primeru zasebne kot tudi poslovne rabe prilagodi vašim potrebam in premaga vse izzive sodobnega mesta. 
KONCEPTNO VOZILO EZ-GO
Prilagojeno in povezano doživetje
Rezervirajte si sedež in odkrijte edinstveno doživetje. Konceptno vozilo EZ-GO prekipeva od inovacij, namenjenih potnikom. 

Povezano vozilo ponuja pristno interakcijo s svojimi funkcijami: nadgrajena resničnost v pametnem telefonu, Wi-Fi v vozilu itd. Postane vaš osebni pomočnik, saj vas poveže s pametnim mestom ter vam zagotovi informacije o turizmu, prostočasnih dejavnostih in aktivnostih v bližnji okolici. 

Začnite uporabljati konceptno vozilo EZ-GO in ustvarite svoj svet z različnimi vzdušji ter orodji za prilagoditev notranjosti in zunanjosti.

ponudbe

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

KONCEPTNO VOZILO EZ-GO
Naša ponudba konceptnih vozil
Ponudba vozil E-tech electric
Naša ponudba vozil E-Tech electric